Gość: madame.leokadia IP: *.ud.pl / 192.168.1.* 29.01.03, 19:06 ... i wszystkich kochanych czatowników z bielutkich szczytów Bieszczadów. Jakie one są cudne, te Bieszczadzkie szczyty, ach!... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregorij Re: Pozdrawiam pikusia_... 29.01.03, 19:11 Pikus! natychmiast mów co jej zrobiłeś! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
halicz Re: Pozdrawiam pikusia_... 29.01.03, 19:21 Gość portalu: madame.leokadia napisał(a): > ... i wszystkich kochanych czatowników z bielutkich szczytów Bieszczadów. > Jakie one są cudne, te Bieszczadzkie szczyty, ach!... No, ja tylko chciałem przyznać rację madame:) Fajnie, że ktoś to jeszcze dostrzega..:) A w kwietniu znów tam pojadę <już się cieszy> Pozdroowka dla miłośników tych przepięknych gór:) Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Re: Pozdrawiam pikusia_... 29.01.03, 19:25 Polecam Beskidy!- uwazam , ze piekniejsze :) ------ rejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame.leokadia Beskidy? Hm.... IP: *.ud.pl / 192.168.1.* 29.01.03, 20:52 Beskidy sš piękne, przyznaję, a wiem cos o tym. Ale Bieszczady najpiękniejsze - o każdej porze roku. She1961_lodz. Odpowiedz Link Zgłoś
halicz Re: Beskidy? Hm.... 30.01.03, 03:08 Racja, racja:)) Pozdrowię Cię z Caryńskiej, albo z Rawki <jeszcze nie wie skąd> 1964_waw:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala61 Re: Pozdrawiam pikusia_... 30.01.03, 11:56 to jest glupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala61 Re: Pozdrawiam pikusia_... 30.01.03, 11:56 to jest glupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia79 Re: Pozdrawiam pikusia_... IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 30.01.03, 17:52 Najpiekniejsze sa Tatry...nasze ,polskie,Wysokie i juz tez sie nie moge doczekac kiedy tam pojade...ehh A Pikusia tez pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_asystent_ Re: Pozdrawiam intrygantkę co irytuje 31.01.03, 08:52 Ja przepraszam,że się wtrącam... choć ja nie pikus..... Jeśli lubicie Bieszczady to w 30 sekundowych sekwencjach są pokazywane szczyty Halicza i Tarnicy z masztu w Lutowiskach. www.bieszczady.pl. ______________________ Odpowiedz Link Zgłoś
madame.leokadia Re: Pozdrawiam _asystenta_ co irytowac nie umie 31.01.03, 22:15 Dzieki, ładne :):):). Akurat gdy to pisales, spacerowalam w okolicy Lutowisk :). Pozdrawiam, she_co_juz_nie_intryguje (a czemu irytuje???) Odpowiedz Link Zgłoś
asy.stent Re: Pozdrawiam _asystenta_ co irytowac nie umie 03.02.03, 09:19 madame.leokadia napisała: > Dzieki, ładne :):):). Akurat gdy to pisales, spacerowalam w okolicy > Lutowisk :). Pozdrawiam, she_co_juz_nie_intryguje > (a czemu irytuje???) Jest sprawą oczywistą czemu.... A dlaczego mnie tak 'drzaźnisz' tymi opisami? Ja też bym tam chętnie się poszwendał. Serdecznie pozdrawiam:-))))))) P.S Nie rozpoznałem Cię , obraz miałem 'zamglony' Odpowiedz Link Zgłoś
pikus_ Re: Pozdrawiam pikusia_... 03.02.03, 11:28 Gość portalu: madame.leokadia napisał(a): > ... i wszystkich kochanych czatowników z bielutkich szczytów Bieszczadów. > Jakie one są cudne, te Bieszczadzkie szczyty, ach!... Dziekuje za pozdrowienia, i tak sie zastanawiam nad wyroznienia przyczyna...Jedyne co sie nasuwa to fakt, iz zapewne w odroznieniu od innych czatownikow, nie jestem, cyt. "kochany" :P Pikus_lokalny_patriota (Karkonosze, Gory Sowie, etc.) ale takze, a jakze, milosnik Alp. To sa gory, sluchajcie. Chociazem za bardzo ich nie poznal jak dotad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she1961_lodz Re: pikus_ napisala ;-) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 18:58 pikus_ napisała: > Dziekuje za pozdrowienia, i tak sie zastanawiam nad > wyroznienia przyczyna...Jedyne co sie nasuwa to > fakt, iz zapewne w odroznieniu od innych czatownikow, > nie jestem, cyt. "kochany" :P Tak sobie mysle(?), ze tak_zwany_bystry_facet to z kazdego, nawet najbardziej nieporadnego kontekstu, wychwyci samo sedno - serduszko laskowego orzeszka. Pozdrawiam, pikusia rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: Pozdrawiam pikusia_... IP: *.icpnet.pl 30.03.03, 15:34 uuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś