sir_elmin Re: kto lubi barakude 10.07.06, 12:47 ja mam... skaczę sobie na nim:) razem z patnerami Papy Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: kto lubi barakude 10.07.06, 13:36 a jak sobie doczepić tipsy to można sie takim wachlować /szczerzy się/ ja swój wciąż odkrywam na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: kto lubi barakude 11.07.06, 12:08 Uprzejmie proszę o pozostawienie w spokoju i nie biciu użytkowniczki: lic. Kroffy. Grozi to okrutną karą zadaną przez mła albo Papę (ew. panterki)...:) Starszy Brat dr omc Owsik:) Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: kto lubi barakude 11.07.06, 13:05 ehehehe elemku, ale Pani Rza to chyba chodziło o samobiczowanie.. rozumisz.. takie eeee szymonowo_słupnikowe ale już po słupie,wyrwany z korzeniem, rza))) wszytsko skończone szymonie )))) ..choć zabrałabym tam kiedys panterki .. one by sie powspindrały wg własnego pomysłu, a ja u ich ogona przewiewnie (ogon ogon) pozdrawiam brać wszelką )))))))))) mlask Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: kto lubi barakude 11.07.06, 18:00 co Ty tu o braku..de, na miejsce do mleczenia i czytac maile kaa.(n-m)ailia (jezorem sie zajmij nie ogonem) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto lubi barakude 11.07.06, 13:35 ..hym...barakuda...nie ma czegos takiego...chyba ze chodzi ...o ..bara bara z Kuba...:-) ale jest://www.radiopositive.pl/promo/desc.php?ID=31st...Barracuba... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto lubi barakude 11.07.06, 13:35 www.radiopositive.pl/promo/desc.php?ID=31 Odpowiedz Link Zgłoś