arik1 19.07.06, 20:03 wspanialej Agnieszce powtarzam te same slowa,chyba to wie,pzeciez tak zawze odpowiada...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqoosia Re: meravilia 20.07.06, 09:50 "Dobrze jest Jeżeli w życiu widzisz głębszy sens Jeżeli robisz coś ze wszystkich sił Byś dobrze żył Dlatego poddaj się Pragnieniu które w twoim sercu jest Pokusie odkrywanej raz po raz Na jakiś czas Ref): Nasze życie będzie jak poemat Trzeba tylko znaleźć dobry temat Trzeba się odnaleźć w każdej chwili Trzeba być Tyle jeszcze drogi jest przed nami Z tym że trasę wyznaczymy sami Po co dalej w miejscu tkwić Trzeba żyć O ile łatwiej jest Jeżeli wiesz co dalej robić chcesz Jeżeli w swoim sercu serce masz To jest twój czas I wtedy będzie tak Jakby się nigdy miał nie skończyć świat Jakby się nigdy miał nie skończyć dzień Bo masz swój cel ." Od nikogo nie usłyszałam piekniejszych słow jak od Ciebie- dziekuje Ci za nie,potrafia zdziałac cuda - przekonasz sie Arik :) Odpowiedz Link Zgłoś
selena2505 Re: meravilia 20.07.06, 20:23 MERAVIGLIA...wszystkiego najlepszego Pozdrawiam Lena Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 20.07.06, 23:43 W tym szleństwie jest metoda, wiem to- poprostu to wiem....... SEI NELL'ANIMA ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 27.07.06, 23:40 Czasem trzeba sie dac zwariowac, a jak nie teraz ,to kiedy?? Polece, zobacze, przekonam sie znów, utwierdze w przekonaniu ze warto próbować, że ide w dobra strone- do Ciebie ide :))) Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko. Erich Maria Remarque Odpowiedz Link Zgłoś
cichutka Re: meravilia 28.07.06, 12:23 aqoosia napisała: > Polece, zobacze, przekonam sie znów, utwierdze w przekonaniu ze warto próbować, Nie leć,przekonasz się jak smakuje kpina! Jedynie co warto to zapomnieć dziewczyno!!! Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 28.07.06, 21:49 Jesli za kpine bierzesz miłosc to wspólczuję Ci bardzo cichutka... A zapomniec,nalezy o tym co złe Cie spotkało- ja zapomniałam i jest mi z tym dobrze-spróbuj i TY :))) Nie mierz ludzi swoja miara -wybacz , ale tak to widze... Odpowiedz Link Zgłoś
cichutka Re: meravilia 28.07.06, 22:35 aqoosia napisała: > Jesli za kpine bierzesz miłosc to wspólczuję Ci bardzo agoosiu,masz się bawić , a jak całujesz to miej szeroko otwarte oczy :-) > > A zapomniec,nalezy o tym co złe Cie spotkało- ja zapomniałam i jest mi z tym > dobrze-spróbuj i TY :))) >Nie da się wszystkiego zapomnieć , co złe, możesz być pewna, a dobrze mi jest i Tobie tego samego życzę :-) > Nie mierz ludzi swoja miara -wybacz , ale tak to widze... Nie mierzę ludzi swoją miarą ,nie jestem krawcową . Życzę , szeroko otwartych oczów...powodzenia. Coś żle moja miła mnie kojarzysz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 29.07.06, 12:25 Widzisz cichutka, nie jade tam dla zabawy ,tylko przebywac-byc z męzczyzna , z którym wiąże swoja przyszłośc. Oczy mam szeroko otwarte- spokojnie. Kazdy przezywa zle chwile, ale sztuka jest zapomniec i isc dalej, przewrócic kartke zycia i zapisywac nowy dzień...Czasem jednak cos z przeszłosci trzyma nas tak silnie,ze nie chcemy zapominać,nawet jesli to sa złe wspomnienia. Oceniasz mój przypadek stereotypowo, byc moze przez jakis pryzmat - napewno nie pozytyw- daltego moja reakcja na Ciebie jest taka,a nie inna. Rózni sa ludzie , kazdy ma prawo do swojego wyrazania mysli i pogladów... Pozdrawiam i zycze powodzenia - Aga Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: meravilia 29.07.06, 19:13 Im większe zauroczenie na początku, tym większe rozczarowanie na końcu Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 30.07.06, 13:43 Przezyłam i zauroczenia i rozczarowania, umiem rozpoznac oba te odczucia. Patrze z optymizmem w przyszłosc i cieszę się z tego co teraz mam. Jak rozni sa ludzie , tak rózne sa odmiany grusz. Jednym smakuje taka , a inni uwazają ją za robaczywą... Grusza jest grusza i tyle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.anna Re: meravilia 29.07.06, 22:54 Wiele szczęścia i radości..i tak warto kochać, nawet jak ma to trwać krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 30.07.06, 13:45 halina501 napisała: > Kobieta albo kocha, albo nienawidzi, trzeciej możliwości nie ma :))))) "Nadzieja rodzi się w momencie, w którym człowiek odkrywa, że jest ktoś, w kim można złożyć nadzieję" ks. Józef Tischner Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: meravilia 31.07.06, 10:15 "Nadzieja rodzi się w momencie, w którym człowiek odkrywa, że jest ktoś, w kim można złożyć nadzieję" ks. Józef Tischner "Umiesz liczyć? Licz na siebie" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 31.07.06, 10:26 Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, aby udało Ci się to osiągnąć. (Paulo Coelho) "Najlepiej widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: meravilia 30.07.06, 22:34 Aqoo :). Dawnom Cię Pani (z najlepszego rocznika na świecie) nie widział :). Z tego, com zrozumiał z waszego elfiego lengłydża, to chyba o miłośc chodzi, si? :). Chciałem coś dodać od owsików, kowala i kota - ale cicho siedzą i piją coś podejrzanego :). W każdym razie - powodzenia i nie zważaj na zgorzknialców, malkontentów etc :). -- "Love Is All We Need" Butterfly Ball & Ronnie James Dio Odpowiedz Link Zgłoś
selena2505 Re: meravilia 30.07.06, 22:43 Cały ELMIN- jesteś prawdziwym ...(ty wiesz,jakie tu słowo jest),ale żeby o nas nie plotkowali, nie powiem pozdrawiam LENA Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: meravilia 01.08.06, 11:52 Nu... Aqoosia, sestru, sestru... radujtiesia i wiesielitiesia :) Arik, „znamy się mało” więc pozwolę sobie zacytować dzielnicowego z Alternatywy 4: „Będziemy się rozumieć będzie dobrze, nie będziemy się rozumieć nie będzie dobrze, rozumiemy się?” A jak jej włos z głowy spadnie uhhhh.... (palce nerwowo oplatają i głaszczą buzdygan za pasem ;) Pozdrawiam Was oboje. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 01.08.06, 13:40 Grazie Morfeusz :)) Wodny Bracie - dziekuje za opieke i wsparcie. Pozdrawiam Wodna Sestru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nimfa_undine Re: meravilia 02.08.06, 14:28 Czytajac kolejne odpowiedzi tego wątku dochodze do wniosku,ze aqoosia weszła w parade kilku paniom. Czyżby taka reakcja na fakt bycia szczesliwą ?? A moze kobiety w swojej solidarnosci , zachowują sie jak pies ogrodnika-sam nie zje i drugiemu nie da ?? W tym momencie doceniam facetów, milczenie jest złotem... Najlepszego aq :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arik1 Re: meravilia 28.08.06, 22:00 byłem ostatnio b.wysoko,zdobyłem wiele,widziałem Ją,dzis do niej powracam,przepraszam moja wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
nimfa_undine Re: meravilia 08.09.06, 20:25 Katie Melua » Call off the search Nie chcę spędzić mego życia, czekając na anioła aż do końca Szukając końca tęczy Teraz znalazłam ciebie Odwołam moje poszukiwania I nie chcę spędzić mego życia wpatrując się w gwiazdy na niebie Zastanawiając się czy miłość mnie ominie Teraz znalazłam ciebie Odwołam moje poszukiwania Na zewnątrz mnie, nigdy nie wiedziałam O tym świecie, który dzisiaj widzę I czuję, Że nie chcę zniknąć I nie chcę do końca moich dni oczekiwać, że miłość może do mnie przyjść Ponieważ jesteś w moim życiu, jesteś jego częścią Teraz znalazłam ciebie Odwołam moje poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie Re: meravilia 09.09.06, 11:52 ciekawe czy skonsumowali zwiazek i jaka jest ich najbardziej dopracowana pozycja seksualna "Let us be together baby Give me ev'ry night Ev'ry night I want to Let us be forever baby give me Ev'ry night till the end of time" Mandaryna Wi?niewska Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 09.09.06, 21:31 Miły, jako nieliczny jestes konsekwentny w swoich pogladach na życie :))) Wiadomo w wiekszosci sex, sex, sex......... ;) Poza tym nigdy nie owijasz w bawełnę -tylko pytasz wprost- to zaleta. Ale ciekawski jestes strasznie. Jednak nie zaspokoje Twojej ciekawosci miły, pozostawie tą kwestie Twojej nieograniczonej w tej materii wyobraźni................... Odpowiedz Link Zgłoś
arik1 Re: meravilia 09.09.06, 20:46 Agieszko,jeśli tak,to jeszcz raz Ci powiem te same słowa : kocham Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: meravilia 10.09.06, 10:14 do j.oker - a moze kłopoty z literka M ?? O cudze S badź spokojny.... :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś