blaszany_bebenek 11.10.06, 11:40 najlepszego w tym pamietnym dniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosl Re: szaaaamanto 11.10.06, 13:34 jeśli to rocznica utraty cnoty, to zalecam bisy!! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: szaaaamanto 11.10.06, 17:14 o ile mnie pamiec nie myli to utracila ja dosc dawna jesienia hahaha buziaki starucho :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka W końcu udało mi sie zalogować :> 11.10.06, 23:46 Gabi dzięki za pamięć:)Moniko, Yaniu, Aki, Lucjanie i Zochno dzieki za życzenia:)) Całusy dla Was:D Zosl jesteś za młoda bywalczynią więc Ci wytłumacze:D Dzień ten jest "pamiętny", gdyż Nerek zrobił mi 2 lata temu dość oryginalny "prezent" urodzinowy:(( Co do cnoty... to Zochna widze jest dobrze zorientowany:PPP PiEs Marut dostałam dziś mikrofon wienc fiesz... Teściowa juz oszalała z radości hehe;-D Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: szaaaamanto 12.10.06, 19:11 Naj ....najlepszego troszke spoznione .....ale wiadomo ja moge:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: szaaaamanto 12.10.06, 20:04 łojacie pcheło, sto lat!!! z tym jedynym :))) buzki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
butnaa Re: szaaaamanto 12.10.06, 21:06 naj naj naj.....dla jedynej "uduchowionej" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: szaaaamanto 13.10.06, 00:47 Fileciku, Offsiu, Słodzik:>,Butna hyh dziekuje:)) Jokuś dzięki... (Ty możesz wjadomo!:D) Arguś hehehe... ciężkich robót:P z którym?:D Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: szaaaamanto 13.10.06, 11:54 Skoro nie cnote, to moze to rocznisa, kiedy w paszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: szaaaamanto 13.10.06, 14:26 zabi_odbiornik napisał: > Skoro nie cnote, to moze to rocznisa, kiedy w paszczu? Żabex i Tobie dziekuję za życzenia... naprawde wzruszyłam sie:D PiEs Nie omieszkam zamieścić info na temat dawania Tobie po paszczu:DDD Tyle jeszcze przed nami...:D Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: szaaaamanto 13.10.06, 14:42 ..szamanto...to ja tyż siem "dolanczam" do życzen... ...wszystkiego naj......a cnoty, to wiem, ze... nie masz ...hehehehehe :-) ...buziaki :-)****** Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Sis ja Ci ... 13.10.06, 16:06 zycze dopiro teraz bo w sumie tos juz stara dupa i swietowac niemasz czego. No chyba, ze kolejnego siwego wlosa na tym rudym lebie :PPP Buuuuuuuuuuuuuzi @@ kochana Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Sis ja Ci ... 14.10.06, 16:48 Dzięki Ramon ( o mej cnocie to najwiecej wie Marut:P) łehehe Sis kurfens mosz w dziup normalnie:P Ja stara doopa?:> A siwych to już więcej niż rudych niestety:((( Całuchy Patafianico:P PiEs Zajrzyj kiedy na gg to zamienimy kilka zdań:> Odpowiedz Link Zgłoś
jaela Re: szaaaamanto 15.10.06, 18:54 Rozumiem, że okazja to wielka więc dołączam się z życzeniami naj,naj,naj....:) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: szaaaamanto 15.10.06, 21:17 Elu wielkie dzięki za życzenia oraz za załącznik!:)) Jest boski hehehehe Buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mayday5 Re: szaaaamanto 15.10.06, 22:02 wredna maupo --najlepszego ,zyj i zatruwaj swiat nawet 200 lat ;-PPPPP .Ales sobie date wybrala na uodziny ,to chyba pakt zawarty z diablem ;-PPP ,buziaki glisto odemnie i Marty cmok cmok cmok Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: szaaaamanto 16.10.06, 15:09 hyhyhy... już nie powiem, kto se wybrał "odpowiedni" dzień na...:PPPP A pakty to najlepiej zwierać z diabłem, gdyż złego diabli nie biorą:P Wjadomo! Dzięki za życzenia Pindziu hehehe. Pozdrów Marte!:) Odcmok:)) Odpowiedz Link Zgłoś