ontarian 21.11.06, 15:21 otoz jestem forumowym trollem i milutko wszystkich witam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarl_elmin Re: Hoi 21.11.06, 16:29 Trollu, oto mój topór. Toporze, oto Troll ;). Obyś się, in the end, koboldem nie okazał :). -- "Nuns have no fun, They just have their fathers and sons But I'll give them hell, I never fail" Mercyful Fate "Nuns Have No Fun" Odpowiedz Link Zgłoś
butnaa Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 21.11.06, 17:48 witaj milutko witaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 21.11.06, 22:19 Witaj w domu. Jestem Morfenstein. Bardzo się cieszę hyhyhy... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 07:22 Gdzie to słońce... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia451 Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 08:00 zielonooki zapewne ;-) miło Cię widzieć :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 19:06 zosia451 napisał: > zielonooki zapewne ;-) > miło Cię widzieć :-) > Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 19:21 sarna_z_pola napisała: > Zosia 451 zielonookość jest chyba moja ))). o! moja, patrzcie ja! co ty taka zachlanna jestes? > Trole moga byc bur/ej/akie rozne sa trolle najwyrazniej niewielu widzialas wiec teraz masz okazje jednego wiecej zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 11:25 A ty z jakich trolli? Górskich czy leśnych? Z tych małych kurdupli, czy żeś może olbrzym? Bo coś tak mi się wydaje, jakem freya, żeś Ty uzurpator, a nie żaden troll. Bo za milutko się witasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 12:46 Możebyć nawet trollem klasycznych gabarytów.Witaj ...!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarl_elmin Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 12:53 Jeśli klasycznych rozmiarów, to kwasu i ognia więcej naszykuję. Topór trza jakimiś runami ognia zakląć czy cuś :). Coby się nie regenerował znaczy. -- "Blood and death are waiting, like a raven in the sky. I was born to die" ManOwaR "Hail And Kill" Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 15:52 alez tu sie milusio zrobilo juz widze, ze dobrze mi tu bedzie skoro juz wiecie kim jestem to pozwole sobie o jednym wam przypomniec "Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz." Odpowiedz Link Zgłoś
zosia451 Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 18:39 ontarian napisał: > to pozwole sobie o jednym wam przypomniec > > "Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, > klikając czerwony kosz." > złośliwiec :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 18:46 i zlosliwie tu siedziec bede, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
pytka50 Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 19:58 Czy tak wygladasz???? www.mondogioco.it/troll/troll/305g.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 20:05 jakies stare zdjecie masz teraz z przodu jedynek nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 20:12 ontarian napisał: > teraz z przodu jedynek nie mam a z tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 20:38 z tylu to mam pupe, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 21:49 Nareszcie ktoś w miarę normalny indeed (chyba, znaczy) ;). Uważaj na nadęte baby i sepleniących kolesi - bo Cię przekarmią i pękniesz :). Ja miewałem zawsze po nich mdłości, ale Ty masz kilka żołądków i ogromną paszczę, więc PRAWDOPODOBNIE dasz radę :). -- "Eyes of ember, fangs and claws - Creature of fire. Jaws of death, walk through the haze - Crimson and dire." Bathory "Dragons Breath" Odpowiedz Link Zgłoś
wisniowa04 Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 22.11.06, 22:06 Gdyby nie te zęby,byłaby pupa z gęby ...masz zatem dwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwy.troll Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 23.11.06, 15:02 wisniowa04 napisała: > ...masz zatem dwie ? pupy, geby, czy zeby? Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 23.11.06, 20:22 Ja sie ubieram czesto w trollu Odpowiedz Link Zgłoś
misiek0987 Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 24.11.06, 15:05 ontarian napisał: > otoz jestem forumowym trollem > i milutko wszystkich witam > Dołączę do Ciebie z taką samą deklaracją. Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: ojej, zapomnialem sie przedstawic i przywitac 24.11.06, 15:33 Witaj misiu na miarę naszych czasów. ----- „Stuwała: Pani da dwa misie, tego rudego i tego w czerwonej czapeczce. Sprzedawczyni: Jem przecież...” /Stanisław Bareja/ Odpowiedz Link Zgłoś