znany_artysta 24.11.06, 22:48 Pełnią swoją funkcję społecznie i mają za to tylko bluzgi różnych takich, co opami nie są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirinn Re: Głos za opami. 24.11.06, 23:05 Taaa... I sekretarz POP to też była funkcja społeczna... i patrzcie, też ludzie za to na nich tylko bluzgali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_marcinek Re: Głos za opami. 26.11.06, 19:37 jak dobrze miec trafna sygnaturke,izuniu)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Głos za opami. 25.11.06, 00:52 Ja też lubię naszych opów - tych starych, zasłużonych przodowników :). Pozdrawiam z tego miejsca (kolejność przypadkowa): kaes, arie, iizęę, mag_łoną, elberra, wondera :). -- "With great power comes great responsibility" Wujek Ben do Petera Parkera "Spider - Man" Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Głos za opami. 25.11.06, 00:59 sir_elmin napisał: > Ja też lubię naszych opów - tych starych, zasłużonych przodowników :). > Pozdrawiam z tego miejsca (kolejność przypadkowa): (...) iizęę (...) cholera , teraz to już się normalnie popłakałam ze wzruszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin :) 10.12.06, 22:32 No ba :). Pamiętam z czasów, kiedy miałaś przerwę w opowaniu :). Kiedyś dam Ci się pokolorować, bo to nie wypada, żeby Arie wciąż to robił :)). sir_łon Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Głos za opami. 25.11.06, 13:04 Mogłemby zagłosować nawet przed opami. P op ieram idee. Protestuję z przyzwyczajenia. OLDARTYSTANIEZNANY Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Oleczku... 25.11.06, 13:45 ... a jak wygląda op widziany okiem znanego_artysty? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Głos za opami. 25.11.06, 22:24 znany_artysta napisał: > mają za to tylko bluzgi różnych takich, co opami nie są. Przecież tacy mogą pana majstra pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: Głos za opami. 26.11.06, 11:49 a mnie w nocy z 24 na 25.11 ok 2.30h za darmo.. wraz z 4 innymi osobami wywalił op z 40+a ja za to w caffe i tak placic musiałem... a miech temu Mag mnie usunęła za nick to nie wazne!!!wrrrrrrrrrrrrrrpo co nam opy?! kolorek sami moglibysmy wybierac gdyby nam gazeta dała!!!po co opy mają sie stresowac!? Tylko podziały i podziały!:((( komuno wróc!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to mysle!!! a że prywatnie mag lubię to nic nie znaczy... opy precz...ludzie na czat! Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Głos za opami. 26.11.06, 13:22 To, że usunął/ęła kilku na raz, to norma. Niektórzy mają problemy ze znajomością procedur/komend (i czegokolwiek tam) i jak wywalają, to parę IP na raz :). Ale to nie powód do tego, by "komuno wróć" ;). Pozdrawiam knorra przy tej okazji ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Głos za opami. 26.11.06, 15:24 No to ja juz nie wiem... to za kim mam glosowac..czy co? kaa.nt (e-mmanentny) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: Głos za opami. 27.11.06, 07:21 Pachnie idealizmem transcendentalnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: Głos za opami. 27.11.06, 17:19 Taaa... op_ary fenomenologicznej po_trawy. Czy jest na sali knorrr? Odpowiedz Link Zgłoś
the_idiot Re: Głos za opami. 28.11.06, 10:54 uuu... ... el_ znowu gada do CENTRALI... co za pajac... Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: Głos za opami. 29.11.06, 07:51 Tak... jestem idiotą. Projektuję zamki na forumowym piasku... ---- Murzyn do Anioła podczas mycia schodów: "- Ja skończyłem to... - No i dobrze. Zanieś pan tam. - Żadne dobrze. Ja kopie, ja myje. Inni nie kopią, nie myją, nic. Kiurwa mać, ja płącę za swoje mieszkanie... - Kochany, wszyscy płacą. A w Polsce lokatorzy sami myją schody. Tak jest zwyczaj. - Bardzo niedobry zwyczaj. Kapitalista! Pan żyje z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, nie... - A no właśnie! A pan jest zameldowany w jednym pokoju, a zajmuje pan dwa. Ja nawet nie wiem, czy ma pan prawo korzystać z ubikacji! - Ja się umówiłem z właścicielem. - A widzi pan! I to jest nielegalne! I to jest karalne! Ale ja przymykałem oko. Bo ja mam sympatię do krajów rozwijających się i popieram rasową tolerancję. - Fine... - Ale jak pan nie chce dostosować się do naszych obyczajów... - Już dobrze. Well... - No! To spotkamy się przy następnym sprzątaniu!" /Alternatywy 4/ Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ORMOwcy tez spoleczni byli 27.11.06, 13:49 i moze teraz medale im za ta spoleczna funkcje dac powinni? Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: ORMOwcy tez spoleczni byli 29.11.06, 09:41 I medale tym , co się wpisują.Stała lista ...Czyżby forum zyło swoim nierozmnażającym się zyciem? Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Do op_erratorów... 30.11.06, 07:27 - Halo?! Op_errator centrali?... Jaki Big Brother?! Acha… użytkownik Morfeusz z tej strony. El_morfeusz. - ... Wiem, że z nami nie gadacie ale... tak... kilka osób się wstawiło... tak, za Wami... - Jak ... kogo interesuje? Mnie! Postawiłem na Was. O ja pier... to ja tu... wilki jakieś... - Taaak? Ok. Następny post napiszę tylko dla Was i będzie zawierał słowa klucze, na które z pewnością zareagujecie. Nie, nie tylko na h, k, p, c... P.S. Kolorowych snów jakby co:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Głos za opami. 08.12.06, 18:10 wiadomo zaba na opa, reszta do klopa Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: Głos za opami. 08.12.06, 21:36 zaba, bocie trolle gupkiem określą :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Głos za opami. 11.12.06, 09:04 gupie trole Z tego miejsca, w perspektywie nadchodzących wielkimi krokami porządków świąteczno-noworocznych, wszystkim opom: ZDROWIA, CIERPLIWOŚCI, WYSOKICH LOTÓW, NISKICH PODATKÓW HUMORU, DYSTANSU.............. a pozostałym użyszkodnikom brakujących, piątych, tdzież innych elementów OLDWAZELINOWY ;0) Odpowiedz Link Zgłoś