swistak.z.quebecu 16.02.07, 00:36 zwracam sie z pytaniem do adminów- dlaczego nie ma śniegu??? jego brak uniemozliwił odopowiedni relaks moich dzieci w czasie ferii! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sir_elmin Re: dlaczego???? 16.02.07, 01:05 Wszelkie uwagi na temat pracy operatorów czata,pogody itp, można kierować pod adres: ols@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swistak.z.quebecu Re: dlaczego???? 16.02.07, 01:21 sir_elmin napisał: > Wszelkie uwagi na temat pracy operatorów czata,pogody itp, można kierować pod > adres: ols@gazeta.pl > tu jest lepszy autolans niż u ols@gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: dlaczego???? 16.02.07, 02:06 A dlaczego zdechłej baterii jest zimno w pu_pę? Niedobre opy powinny dawać kocyki koffanym czatusiom! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: dlaczego???? 16.02.07, 07:20 Nie mam dzieci (niestety) ani ferii (niestety) ale również domagam się śniegu! Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: dlaczego???? 16.02.07, 11:30 !Ma być tylko słonko .Zawsze +24 .Koniec dysput! Admini , poproszę o realizację!! Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: dlaczego???? 16.02.07, 11:43 Dlaczego mam tak daleko do lodówki? Czy szanowni admini mogliby coś z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: dlaczego???? 16.02.07, 11:53 Dlaczego przeglądarka mi się bzyka??? Proszę mnie nie wysyłać do Olsa :-P Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: dlaczego???? 16.02.07, 13:01 jak sie bzyka to niedługo w ciąże zajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: dlaczego???? 19.02.07, 18:15 Czy admini mogliby zamienić miejscami mnie i przeglądarkę Orissy? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: dlaczego???? 16.02.07, 14:28 arie napisał: > Dlaczego mam tak daleko do lodówki? Czy szanowni admini mogliby coś z tym zrobi > ć? ..owszem, mozna cos z tym zrobic...przeczytaj.. Dzisiaj moja duszę ogarnęło przerażenie... Moje serce zamarło... A płuca i żołądek się ścisnęły... Moja skóra pokryła się potem... Mój umysł wariował... Czułem wszechobecną bezsilność... Tęsknotę... Ze moja lodowka tak daleko ode mnie... Gniewa się na mnie... i smuci przeze mnie... Czułem swą miłość... Która niepewna... Że odwzajemniona... Ale to już przeszło... Wiem już dokładnie... Ze Lodowce przeszło... Ze nie gniewa się już... I że wróci pewnie... W ramionka Misiaczka swego... Który swą miłością... Pokona wszelkie bariery... i każdą odleglosc... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: dlaczego???? 16.02.07, 13:36 A moje dziecko ma ospę, proszę administratorów o interwencję... Ja Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: dlaczego???? 16.02.07, 14:56 Henryczek ma szczerby i wytarte stylisko, proszę adminów o nowe żeleźce i bukowe drewno. Sir Odpowiedz Link Zgłoś
swistak_spod_tater Re: dlaczego???? 16.02.07, 18:09 u nas ci sniegu dosyc, bylo pod Tatry przyslac dzieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś