Gość: lekarz.kompleksow Re: Przepraszam , a gdzie sie leczy KOMPLEKSY??? IP: *.pai.net.pl 07.05.03, 13:17 k2ki 21-04-2003 08:33 (...)Wiec widzisz droga "she" ten swiat jest tak zlozony ze trudno dogodzic ludzia gdyz zawsze bedzie cos nie tak. Zycze Wszystkim spelnienia marzen , milosci wymarzonej , szacunku od drugiej osoby i zaufania , podobno marzenia sie spelniaja :)) duze buziaki dla She (mam nadzieje ze nie urazilem nikogo , jezeli tak, przepraszam z gory) Re: do She czy jak jej tam adres: 213.17.145.* Gość: k2_i_bledy 25-04-2003 23:01 Droga she zajmij sie soba i swoimi sprawami , nie interesuje mnie Twoje zdanie i trudno mi zaliczyc ciebie do osobob co maja cos do powiedzenia gdyz powiewasz na wietrze strasznie :)) a moja ortografia chuj cie obchodzi pozdrowienia k2 a czas jaki tu spedzam to moja sprawa na szczescie nie placisz moich rachunkow za net wiec powiem ci w spokoju spadowa jeszcze raz postafiam Cie sche:)))))) To kto tu w koncu powiewa_na_wietrze_strasznie??? she_niepomna_zasady_ze_do_niektorych_watkow_nie_wolno_sie_dopisywac Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Przepraszam , a gdzie sie leczy KOMPLEKSY??? 07.05.03, 13:19 ...w przychodni leczacej kompleksowo kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Przepraszam , a gdzie sie leczy KOMPLEKSY??? 07.05.03, 13:24 Spotykają się dwaj koledzy.. mówi jeden do drugiego: Co ja mam zrobić..moczę się w nocy:((( kolega odpowiada: Idź do lekarza..takiego od kompleksów..może psychologa? Po jakimś czasie spotykają się znowu.. kolega pyta: No i jak? Wyleczyłeś się? Już się nie moczysz? A chory odpowiada: Owszem moczę się dalej..ale teraz jestem z tego bardzo dumny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfuj.lekasz Re: Urszulko_ma :))))))) IP: *.pai.net.pl 07.05.03, 13:27 Dwaj psycholodzy na przystanku: Pierwszy: Czy to nie moj tramwaj nadjezdza? Drugi: Chcesz moze ze mna o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Urszulko_ma :))))))) 07.05.03, 13:39 Gość portalu: tfuj.lekasz napisał(a): > Dwaj psycholodzy na przystanku: > Pierwszy: Czy to nie moj tramwaj nadjezdza? > Drugi: Chcesz moze ze mna o tym porozmawiac? No teraz to już całkiem w kompleksy wpadnę..fuj!..lekarzu mój.. W mojej wsi nie jeżdżą tramwaje..muszę koniecznie o tym porozmawiać.. Ratunku!!! Urszulka Odpowiedz Link Zgłoś
trans Re: Przepraszam , a gdzie sie leczy KOMPLEKSY??? 07.05.03, 13:41 Re: Po co tu wchodzicie , nie szkoda wam czasu? adres: 213.17.145.* Gość: k2 04-05-2003 23:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując banda pedalow co nie maja co robic wchodza na czat i sie uzalezaja kazda imilosc czatowa to kupa gowna wiec pieprzcie sie wszyscy nie wylanczajac mnie samego siebie **************** Leczysz swoje kompleksy na forum i zadajesz takie pytania? p.s. - napisał później słowo "PRZEPRASZAM" Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: Przepraszam , a gdzie sie leczy KOMPLEKSY??? 07.05.03, 15:40 ...oczadzial?:) dzika locha?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Tu. 07.05.03, 13:52 ireo napisał: > :-) Dobrze..że chociaż jeden uśmieszek.. Myślałam że "tu" się troszkę..pośmiejemy..a.."tu" tranzytowo wyciąga się...jakieś takie...i po co?..smutno się zrobiło..a już słonko było.. Urszulka_zaprasza_do_uśmiechu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruum Re: Przepraszam , a gdzie sie leczy KOMPLEKSY??? IP: *.zachod.pl / 10.0.0.* 07.05.03, 14:07 akawa: staciłem zaufania do psychologii i psychologów a zwłaścia z małych miastach jak zg... sorka grenburgniaków a moze cały swiat psych., nistaty przepracowaliscie na to. Czekawie ilu tacy jak ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Przepraszam , a gdzie sie leczy KOMPLEKSY??? IP: *.pth0109.pth.iprimus.net.au 07.05.03, 14:42 przychodzi facet rankiem do psychologa i mowi: "mam kompleksy" a ze psycholog mial problemy ze sluchem mowi: "a ja mleko, tylko jakis talerzy trzeba poszukac" m. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.gazeta.pl Re: Przepraszam , a gdzie sie leczy KOMPLEKSY??? 05.10.03, 12:52 na tym forum:]]]] wystarczy spojrzeć na małego tchórzliwego misia,yanoka i maleńczuka:]]]] Odpowiedz Link Zgłoś