Gość: marcin IP: 212.241.127.* 22.05.03, 12:45 EWELINA S. uczeszczajaca do gimnazjum w lebieniu proszona na chat O WSZYSTKIM. szuka ja marcin d. o niocu SEX . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonit77 Re: A może sa tu jakies dziewice? TAK CZY NIE?:-) 18.11.03, 15:23 na odpowiedzi czekamy pod numerem 0 700-456 -345 koszt połączenia 2.44 plus VAT Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: A może sa tu jakies dziewice? TAK CZY NIE?:-) 18.11.03, 15:35 czy to numer monełła? Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: A może sa tu jakies dziewice? TAK CZY NIE?:-) 18.11.03, 17:38 No.... ja znam takie numery, że prosze siadać. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
piterr21 Re: Szukamkogokolwiek 20.11.03, 00:03 No a ciebie na czacie szukała teraz taka"ktokolwiek": m--a#. Szepnęła do mnie chyba bośmy imiennicy, nie ważne że nie mam #. Zaklinała się, że Cię tam raz spotkała, i że coś ważnego jej wysłałeś. Senne odradziła mi bym jej tłumaczył jak skonstruować Twój adres. Ciekawe, czy sie skontaktowała, bo na koniec twierdziła, że go znalazła. Ciekawe, czy to było "legit" i jak powinienem był postąpić, wg Twego zdania (zakładając, że sama nie mogła sobie dać rady). Bo ja jestem przeciw dyskryminacji "newbies" i za demokratycznym i egalitarnym charakterem netu i chciałem jej wytłumaczyć coś co większość i tak wie. Sam jestem "newbie" (tu pod tym nickiem) Pozdr. nite, nite Odpowiedz Link Zgłoś