mietowe_loczki 09.06.03, 11:11 dla chłopaka po wypadku samochodowym, jest w cięzkim stanie, nazywa się Adam Bromber i leży w Szpitalu Wojskowym na Grunwaldzkiej, dziękuję, loczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oranje Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.crowley.pl 09.06.03, 15:38 ja mam zero, stety niestety kra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 18:19 Kazdy musi kiedys umrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nescaa_fe Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.03, 22:41 ja tez mam zerowke:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fem3/4 Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.pppool.de 10.06.03, 08:46 Gość portalu: nescaa_fe napisał(a): > ja tez mam zerowke:((( To nie moja dzialka -ale zerowka chyba pasuje, byleby RH bylo zgodne? Pozdr Fem3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan 10.06.03, 08:50 no właśnie, ale mam "0" RH+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necha Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.03, 09:41 Gość portalu: Fem3/4 napisał(a): > Gość portalu: nescaa_fe napisał(a): > > > ja tez mam zerowke:((( > > To nie moja dzialka -ale zerowka chyba pasuje, byleby RH bylo zgodne? > Pozdr > Fem3/4 Fem jesli pasuje to ja bardzo chetnie dam sobie wytoczyc troszke tej krwi.)))))) nie znam sie na tym ale napewno dam:)cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necha Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.03, 22:42 Gość portalu: lew_ napisał(a): > Kazdy musi kiedys umrzec. Lew to jest niesmaczne co tu napisales:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan 10.06.03, 11:26 dziekuję za podrzucanie wątku, a może ktoś z Waszych znajomych ma taką grupę, nie wiem, ile mu jeszcze czasu zostało, dzięki, loczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.proxy.aol.com 11.06.03, 06:59 Jak umrze ,zostanie aniolkiem...jak sie wygrzebie ..to moze zostac przestepca..karma..czyli los...nie odwróci sie tego.I tak daleko juz jest ze nie maja litra krwi.Byc moze maja...ale nie dla zwyklych ludzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.proxy.aol.com 11.06.03, 07:31 Napisz to na forum regionalnym Poznan,tam wieksza szansa ,ze znajdziesz kogos z ta grupa krwi.Musi byc A1 Rh-,jako ostatecznosc "0"Rh- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan IP: *.proxy.aol.com 11.06.03, 19:59 Ludzie ..przciez jesli on tej krewki potzrbowal...a jej do tej pory nie dostal ..to jest juz aniolkiem..wiec po co to wszystko?? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.ad.vocem Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan 11.06.03, 23:13 Bo jeszcze sa preparaty zastepcze, ktore w oczekiwaniu na krew mozna przetaczac... Ale i tak do konca nie zastapia krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan 08.01.16, 19:29 po trzynastu latach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: potrzebna krew A1 RH minus Poznan 12.01.17, 00:34 Po czternastu już. / a loki nadal poszukuje krwi.. na kraju/ Odpowiedz Link Zgłoś