kamila77 Re: Do Ani... 09.09.03, 13:29 "... ja czekam trzeci dzień patrze na drzwi..." Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Do Ani... 09.09.03, 13:38 ..."czy przyjdzie ktoś od Ciebie?..czy przyjdziesz Ty"?... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Do Ani...to tylko..piosenka.. 09.09.03, 14:06 piosenka jest dobra na wszystko... Po to wiążą słowo z dźwiękiem Kompozytor i ten drugi Żebyś nie był bez piosenki żebyś nigdy jej nie zgubił Żebyś w sytuacji trudnej mógł lub mogła westchnąć z wdziękiem: Życie czasem nie jest cudne, ale przecież mam piosenkę Piosenka jest dobra na wszystko Piosenka na droge za śliską Piosenka na stope za niską Piosenka podniesie Ci ją Piosenka to sposób z refrenkiem na inną nieładną piosenkę na ładną niewinną panienkę piosenka chanson de chanson Piosenka to jest klinek na splinek na brzydki bliźniego uczynek Na braczek rzucony na rynek Na taki jakiś nie taki ten byt Piosenka pomoże na wiele Na codzień jak i na niedzielę Na to żebyś Ty patrzał weselej Jej słowa, melodia i rytm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Do Ani... IP: *.e-lider.pl 09.09.03, 14:31 moje miasto murem podzieloneeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Do Ani... 09.09.03, 14:39 Gość portalu: zaba napisał: > moje miasto murem podzieloneeeee! to heavy metal swiaaaaaaat;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek32 Re: Do Ani... 09.09.03, 15:24 How does it feel How does it feel To be on your own With no direction home Like a complete unknown Like a rolling stone? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Do Ani... IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.03, 15:56 "bo im tylko o to chodzi ,abyś sam sobie szkodził...." Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Do Ani... 09.09.03, 15:59 I tylko żeby nie było życzę temu światu żeby wśród rodaków nie wyrastał wrak na wraku i tylko żeby nie było że wszystko jeb na dół Mez Liber z cyklu poznańskiego rapu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Do Ani... 10.09.03, 10:19 Amisię najbardziej podoba Spacer z Agnieszką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: Do Ani... 10.09.03, 13:58 ...Agnieszka co dawno tutaj nie mieszka? no to jak z ta nia spacerowac? no jak? oczadziala?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Do Ani... IP: *.stacje.agora.pl 10.09.03, 14:22 no jak to jak?? odspacerowywac ja stad gdzie mieszkala do tamtad gdzie mieszka, hehe proste jak... hipek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Do Ani... 15.09.03, 10:52 jerzy.dombczak napisał: > ...Agnieszka co dawno tutaj nie mieszka? no to jak > z ta nia spacerowac? no jak? oczadziala?:) oczadziała jak nic, ale nie na tyle, żeby słuchać tego no, tych, panie, Łez, Spacer z Agnieszką jest Dżeeeeeeemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annuszka Re: Do Ani... IP: *.supernet.com.pl 10.09.03, 18:37 mietowe_loczki napisała: > Amisię najbardziej podoba Spacer z Agnieszką :-) ;)w kazda pogode;) (i nawet do lata na piechote,boso) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: Do Ani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:25 :-))) hehehhehehehehhe a w szpitalu teraz to ja miałam koleżanke też obłożną, co ona była maman Irka, co jest basistą w Kulcie i jeszcze on był i właśnie w wawie nagrywają nową płytę,a jutro grają w parku Sowińskiego czy innego na s, idzcie ciumki za mnie, bo ja w domu leże ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Do Agni.me kochanie.. IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 21:37 oooooo-a co Ci agni?? mam nadzieję ze nic poważnego? trzym sie zdrowia obiema ręcami:-)))))))))pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Do Agni.me kochanie.. 13.09.03, 21:49 to ja tu jeszcze raz powiem, że złego diabli i tak dalej :-) pozdrawiam binia Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Do Agni.me kochanie.. 15.09.03, 11:35 agni_me napisała: > to ja tu jeszcze raz powiem, że złego diabli i tak dalej :-) pozdrawiam binia to ty jesteś zła ? Możesz to jakoś uzasadnić ? Też byłem chory i się nie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Do runka me kochanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:16 runiu, byłeś? hmmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś