Gość: V2 Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.dsl.pipex.com 14.09.03, 19:42 Zapewne tamten, czlowiek glupieje juz w dzisiejszych czasach, od nadmiaru informacji zapewne :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.dyn.optonline.net 14.09.03, 21:51 Nie prawda jest, ze ktos Cie moze zranic, prawda jest, ze Ty dajesz sie zranic... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? 14.09.03, 23:10 Gość portalu: bubu napisała: > > Nie prawda jest, ze ktos Cie moze zranic, prawda jest, ze Ty dajesz sie > zranic... bubu ty jak coś powiesz to już powiesz... nie dajmy się...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 01:07 ten czy tamten - co za roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.e-lider.pl 15.09.03, 08:07 ten obcy Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? 15.09.03, 12:05 osmy pasazer nostromo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.stacje.agora.pl 15.09.03, 12:45 raczej pasażer na gapę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? 15.09.03, 13:30 Gość portalu: margit napisała: > raczej pasażer na gapę ;-)) mowilam... sprawdzac bilety i dowody osobiste przy drzwiach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.stacje.agora.pl 15.09.03, 14:42 kiedy mnie skaner nie wczytywa dowodu :( jak czyta date urodzenia to pisze: ”error, enter the correct format & try again” ;-) to znaczy ja tez na gape? [znaczy na wrone]? ;-)) hipek_gapny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.kmg.com 16.09.03, 01:29 wrocilem z polowu ryb wcgodze na siec internetowa i co widze po mnie psy wieszaja ladnie tak pozadnego uczciwego czleka posadzac o takie rzeczy nie wiem czy ja wogole zasne dzis TEN Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ ?????? 16.09.03, 07:43 A tak wogóle to ktoto jest ten bogucki?????? jarosław na dodatek... Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: ?????? 16.09.03, 08:38 nie bogucki, a ochódzki i nie jaroslaw, tylko ryszard, nie wszystkie ryśki to fajne chłopaki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: ?????? IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 12:02 _aaa_ napisała: > A tak wogóle to ktoto jest ten bogucki?????? jarosław na dodatek... odpowiedz napewno jakis maz to jest i jego zona sie jemu poskarzyla na mnie ze jej seksu odmowilem ten Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? 16.09.03, 09:10 Gość portalu: ten napisał: > nie wiem czy ja wogole zasne dzis > TEN > zasnac to nie problem, ale ciekawe czy sie obudzisz?? ;)) rena_niezraniona;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 12:04 rena_gd napisała: > Gość portalu: ten napisał: > > > nie wiem czy ja wogole zasne dzis > > TEN > > > > zasnac to nie problem, ale ciekawe czy sie obudzisz?? ;)) > > rena_niezraniona;)) wlasnie wstalem teraz i mysle co mam robic ten Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? 16.09.03, 12:26 Gość portalu: ten napisał: > wlasnie wstalem teraz i mysle co mam robic > ten nie ranic... pisac maile;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 18:19 rena_gd napisała: > Gość portalu: ten napisał: > > > wlasnie wstalem teraz i mysle co mam robic > > ten > > > nie ranic... pisac maile;)) ciekawy jestem komu mam pisac ? ten Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? 16.09.03, 18:28 Gość portalu: TEN napisał: > ciekawy jestem komu mam pisac ? > ten jej... ona czeka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.gazeta.pl Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? 16.09.03, 21:03 Gość portalu: ten napisał(a): > wlasnie wstalem teraz i mysle co mam robic > ten strzel se baranka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [_]> Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.espol.com.pl 16.09.03, 22:11 hmm.. A ci zranieni nie wiedza do czego służy ignorek (moze lubią byc ranieni) Ja tam do tena nic nie mam wchodzi se facet na czat i mowi ''witam stare baby'' he he i wiecie co ? większosć odpowiada witaj ten he he (myślę ze ta większość nie czuje sie zraniona) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.gazeta.pl Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? 16.09.03, 22:15 [_]> masz rację. tak samo jest jak wchodzi podobnie zachowujący się facet. odnosze wrażenie że babeczki lubią jak im się dokucza, często nawet ubliży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 23:13 na bogów różnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 17.09.03, 00:29 Gość portalu: agni_me napisał(a): > na bogów różnych ... * i naszych tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: DLACZEGO TEN LUBI RANIĆ LUDZI? IP: *.kmg.com 17.09.03, 02:22 jestem wlasnie po barankowaniu nic sie wiencej nie zmienilo ten Odpowiedz Link Zgłoś