Gość: robert IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.03, 21:38 jestem 35 lat mieszkam we frankfurcie chce jeszcze w tym roku do krakowa.jestem sam dlatego szukam dziewczyne ktora mi pokaze krakow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudny Re: krakow 07.10.03, 22:38 od 27 lat mieszkam w warszawie, chcialbym poznac dziewczyne ktora odkryje ja przede mna ... musi byc tylko: ladna, szczupla, duze piersi, zgrabne nogi, plaski brzuch, ladne niebieskie oczy, dlugie blond wlosy, ma malo gadac a najlepiej nie odzywac sie niepytana, pracowita, usluzna, wyrozumiala, tolerancyjna, ma dobrze gotowac, czesto sprzatac, zbierac z calego pokoju moja bielizne, tolerowac kolezanki, wypady z kolegami na piwo i kochac pilke nozna ... a najwazniejsze musi byc koniecznie BARDZO BOGATA :-) ... uffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:45 marudny napisał: > od 27 lat mieszkam w warszawie, chcialbym poznac dziewczyne ktora odkryje ja > przede mna ... musi byc tylko: > ladna, szczupla, duze piersi, zgrabne nogi, plaski brzuch, ect... Ta Warszawa? ;-) tak tylko pytam 'Widziałam ją jak z Sharone Stone witała sie' ,wilczku..czy to ta 'Taka Warszawa' ;-) Odpowiedz Link Zgłoś