Gość: zaba IP: *.e-lider.pl 19.10.03, 13:24 baldzo mie rozbawily wiesci o pewnej imprezie. oglaszam wiec zlot u mie w domu. stowka o doby za ryj. wpisujta sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m_a_m Re: zlot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 14:04 Zaba niby taka niepozorna, ale interesy to robic umie :) Stówa od doby.. No, no... Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: zlot 19.10.03, 14:12 co jest wliczone w cene? i jakie beda atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: zlot 19.10.03, 14:44 ..ale żabo, nie musisz nam płacić za imprę, my Cię tak lubimy, że same do Ciebie przyjedziemy, a ja z dobroci serca wreszcie te okna umyję, jeśli one niemozaikowe... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: zlot 19.10.03, 14:46 ...ja wam zrobie katering:) za 150 zl zapewnie korki dwa, kanapki czy i zupe nic ...no wszat to cena nic, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 19.10.03, 14:55 wliczone same atrakcje: mycie okien, naczyn i pijackie spiewy. no i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 19.10.03, 17:39 no to wpisuje mi, lessos i tole. baska nie licze z majko, bo uni to sa tak pewne jako rodzina, ze bedo. a wlasnie. rodzina nie placi. sie zastanawiam czy megi nie zaprosic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: zlot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:37 Nie mam stówy! Nie mam, kuwa, stówy! (intonacją Młodego z Pasikowskiego) Mogę jedynie na te dwie godziny, co to Zaba wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: zlot 19.10.03, 21:10 noc u zaby? to chyba dwie stówy warte! :-)) (ale informuję, że myć nic zabie nie będę, niech się sam umyje, choć ten raz w roku hyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: zlot 19.10.03, 22:03 Żaba zwierze mieszkające w środowsku wodnym i mokradeł chyba sie myje. A co do nocy u żaby to ja sie nie podejmuje bo jak w nocy zacznie kumkac to spac nie bedzie mozna a kumukanie pijanej zaby nie wiadomo jakie bedzie. Może ktos wie? Bo lepiej nie ryzykować. ---------------- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
franczeszka Re: zlot 20.10.03, 08:59 a ja jestem rodzina? czy nie? bojak nie, to mowie, ze stowy nie place, ale moge przyjsc z tym kapusniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 20.10.03, 09:08 frankiny kapusniak wart pinc stow. moze zabrac zatem cztery osoby. ale ja je musze zatwierdzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: zlot IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 09:16 to ja powiem dowcip moze teza za darmoche wejde Pewna poslanka do innej poslanki: - Wiesz ! Zakochalam sie ! - Tak ?? - pyta druga. - A w kim ? - W Marku Polu - wzdycha pierwsza... - W Marku Polu... ?!? Przeciez on nawet winiety dobrze nie potrafi zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: zlot IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 12:30 Winietuja slabej jakosci obiektywy fotograficzne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: zlot IP: 195.94.203.* 20.10.03, 09:56 Zabol A ja naiwna myślałam, że zloty sie organizuje z przyjaźni wielkiej do wspólczatujących, z pragnienia zobaczenia, przytulenia, pośmiania. Co by można było rękę podać, kieliszkiem stuknąc o kieliszek. I wieczorne rozmowy czatowe przenieśc na ranne kacowe. Drogie sercu słowa przelać w szklanę w miarę taniego piwa. A tu jak widac biznesy sie czają w czacie. Świat sie kończy/czat się konczy, jesli targ sie robi i handluje uczuciami. I brak mi sił, zeby ironią tylko potraktowac ten temat. A może tak jest, ze taka kupa gnoju potrzebna, co by mozna znalezc w niej świecące diamenty. Zabolu Ty, Wiec pakuj ten plecak i przyjezdzaj raz dwa. A w plecak wrzuc ino dobry humor. Czekamy. Ramiona i domy nasze otwarte! M. (Agni - cudowna kobieto, dziekuje!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 20.10.03, 10:10 ja w kupie gnoju sie dobrze czuje, wiec moze ja ten diament? p.s. boszszsz, mam na ten bankiet brac dzinsy i koszule? boszszsz, a nie mozna w bojowkach, ojach i bluzie z kapturem?:) przeca oni po dwoch godzinach od mojego spotkania wszystkie beda najebane, ze nie zwroca uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa W pamiętniku Żaby Zboxówny 20.10.03, 13:33 Niechaj mnie żaba o okna nie prosi, bo kiedy żaba imprę zrobi wreszcie, wnet multum Dziewic przecudnych się zgłosi, myjąc Mu okna, plecy, i co tam chce jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: zlot IP: *.stacje.agora.pl 20.10.03, 16:15 zaba-optymista ;-))) dwie godziny wzglednej trzezwosci wzgledem oglundania jego zamizianego pyska przewiduje, hehe, nastaw sie najwyzej na 3 kwadranse, bo barek chyba pelny ;-))) m._co_zazdraszcza Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: zlot 20.10.03, 17:24 ...kuwa! prasuj koszule zbuku w gnoju kompany:) najebane nie najebane, cza czymac klase i miec ambicje (niech se podfruwajki nie myslo) Ja chce stocka z cola za 20 zl!:) ja chce! ja!:) i piwo za 7!:) PS. Agni - Ty pijaczko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: zlot 20.10.03, 17:53 basia.pelasia napisała: > Ja chce stocka z cola za 20 zl!:) ja chce! ja!:) i piwo za 7!:) > > PS. Agni - Ty pijaczko:)))) basiu, mię tu żaba donosa zrobił, że już o mła legendy krążo, żem pijaczka :-) nie, żeby to prawdo nie było, bo jest, ale może wiesz ty, kto te radosne wieści roznosi? ;-)) zaba mówił, że ze źródeł kilku wie, a wszak ani touli ani sennego marzenia nie było :-) ps. jest duża bardzo butelka w zamrażarce i sie mrozi, a żaba ma być w środę, to kto wie ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: zlot 20.10.03, 20:03 Gość portalu: zlota.11 napisał(a): > A tu jak widac biznesy sie czają w czacie. To znaczy mam jednak zaczac kolorowac i wystawiac za to rachunki by byc trendy & kul ? zabowy najtanszy - pol litra morski najdrozszy - krzynka albo i dwie ? ;-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: zlot 20.10.03, 17:33 ...no nie moge no:) o 18 mam jakies zebranie no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 20.10.03, 17:35 zebranie ze sztokiem konczy sie rynsztokiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Uwagi natury mało ogólnej 20.10.03, 17:42 zabu, ty wcale nie wiesz jak byznesy robić, ten rodzina, ta kapuśniak, inna okna, ogarnij sie i bierz przykład, inaczej będzie tak jak w kraku czy w czechach, to znaczy dla wszystkich. Poruszyło mnie to, co napisała złota, bo jakoś bardzo łączy się z moim pojmowaniem czatowych spotkań i chyba tego, co sie ogólnie nazywa... e nie, nieważne, szkoda dużych słów. Chcę tylko powiedzieć, że czuję niesmak. Ale też coś jeszcze, uświadomiłam sobie, jak cudne jest to, co dają mi spotkania całkiem inne. Takie, na których nie czuję się w obowiązku mieć makijażu, galowego stroju, sprzątniętej kuchni i przyklejonego do twarzy uśmiechu. Dzięki tym, którzy zrobili mi ten zaszczyt, że oswoili sobie mnie i mój dom. To dobra okazja, żeby podziękować jeszcze raz mavowi, janowi serce i krakusom, cwiemu, czy arasowi, za to, że tamte miejsca były takie jakie były, że cholernie doceniam, to co zrobili, zwłaszcza dziś. A poza tym, żabe mam w żabie i jak nie powie, że ja też rodzina, albo inne diabli wiedzą co i mnie z opłaty zwalnia, to co dzień będę mu mówiła, że go uwielbiam i śliczny on i padnie wtedy trupem zimnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Uwagi natury mało ogólnej IP: *.e-lider.pl 20.10.03, 17:50 kuwa, padlem. jestes w rodzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Uwagi natury mało ogólnej 21.10.03, 10:45 ja nie jestem zabowa rodzina - chiba...ale i tak mnie lubi:PPPPP a jak przyjedzie tera to go w nagrode w bagazniku powoze co to mu sie tak podobał:))))) ino smiecia nazbierac muszem bo chyba poprzednie w końcu wywaliłam ps. no troszku smiesznie wyszło z imprezą....troszku Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Uwagi natury mało ogólnej 21.10.03, 10:51 _aaa_ napisała: > ps. no troszku smiesznie wyszło z imprezą....troszku I smieszno i straszno... (pomysła ja mam takiego, żebyśta mnie płacili za to, że się łaskawie na jakimś spotkaniu pojawię) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Uwagi natury mało ogólnej 21.10.03, 11:02 kamila77 napisała: > I smieszno i straszno... a Ty straszyłaś gdzieś pod stołem?..widocznie za słabo:)))..bo ja Ciebie nie widziałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Uwagi natury mało ogólnej 21.10.03, 11:13 Nie stać mnie widocznie na pielęgnowanie znajomości hehe Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Uwagi natury mało ogólnej 21.10.03, 11:17 a co ma straszenie do pielęgnowania?..pielęgnujesz..strasząc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zlot 21.10.03, 11:14 ja do żaby się nie wpisuję..u niego w rodzinie to wiadomo..tylko woda i paplanie w błocie (tak jak to u żab) się liczy..ja nie muszę się uwadniać..żeby naturalnie się uśmiechać..i wspaniale bawić..z przyjaciółmi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: zlot 21.10.03, 11:33 Gość portalu: zaba napisał(a): > stowka o doby za ryj. wpisujta sie. a może być wew ryj 100 ale bilonem? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mave do Agni IP: 212.157.192.* 21.10.03, 12:25 Agni, Ty ta flaszka zostaw jak ja przyjade.Zaba ino piffo chleje. mave Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: do Agni 21.10.03, 12:35 awcależebonie, wódę tyż goli, ale potem Niemców chce nap...! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: do Agni IP: *.stacje.agora.pl 21.10.03, 14:33 Agni, i skad my mu jakiegos Niemca na te srode zalatwimy?? ;-) no chyba, ze sam se ze trzech jeszcze z poniedzialku zakonserwuje ;-)) hipek_nie(miec) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: do Agni 21.10.03, 14:56 popytajta baske, on ma Niemca, co nie chce Rybki (zwanej Vandą) :-))) (może zabe chce?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: do Agni IP: *.e-lider.pl 21.10.03, 15:00 sie mi wanda imie nie podoba. chce innej. p.s. nie tylko niemcy musza byc. moze byc agnios:) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: do zaba i do mava 22.10.03, 10:18 zaba brutalu mię chcesz nap...? że zamiast miemca? agnios bedzie, wiadomo, już sie bój :-) mavie ty sie o wódek nie martw, masz jak w banku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: zlot IP: 195.94.203.* 21.10.03, 16:08 ło matko, Zaba Niemca po wodce bije? no to ładnie sie nam wieczór zapowiada 1000 niemcow + zaba hehe Odpowiedz Link Zgłoś
poo Re: zlot 22.10.03, 19:36 i poo co ta nagonka? chyba franek kiedys poowiedziała:jak mówie to mówie,jak płace to mówie. cos to komus mówi? !@#$&*& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki_nga Re: zlot IP: *.zlotow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 21:01 ....hmm....całe dwie noce szalałam...dzięki cudownej naszej meguni:)))jak to się stało że Ciebie...zaba.... tam NIE ZAUWAŻYŁAM!!!!!!!(nie ładnie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki_nga Re: zlot IP: *.zlotow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 21:04 ........nieładnie.......(razem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresca Re: zlot IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 11:00 keks, ma byc keks, caaaly dla mnie, reszta won :) a wogole to tu nudno, o! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: zlot 23.10.03, 12:34 Gość portalu: fresca napisała: > keks, ma byc keks, caaaly dla mnie, reszta won :) > a wogole to tu nudno, o! ech.. keks to ten, co lepiej smakuje niz wyglada... moze to ma po zabie;)) (powtarzam plotki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: zlot 23.10.03, 13:01 Te żaba w sumie tani jesteś :-) W agencjach za 1 godzinkę trza stówę płacić a ty za dobę liczysz stówe hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: zlot 23.10.03, 13:07 gepard1 napisał: > Te żaba w sumie tani jesteś :-) W agencjach za 1 godzinkę trza stówę płacić a > ty za dobę liczysz stówe hehehehehe. i jeszcze trza stac w kolejce i myc schody;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: zlot IP: *.stacje.agora.pl 23.10.03, 13:13 mie na snycerke nabral, zaba jedna!! [ale miziata do nieprzytomnosci, hihihi] P.S. zaba: cmmmoookkk ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: zlot 23.10.03, 17:06 ...nie byl bo go nie bylo, nie pisal ze byl jak nie byl. No moze faktycznie przesadzil, dumping, duping, a moze damping stozuje - ZABA! 105 bier, 105!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 23.10.03, 17:22 zabi dumping nazywa sie zabbing. tak natalia kukulska spiewala na plycie z hitami w stylu puszka okruszka. Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: zlot 23.10.03, 17:34 A ja mam Żaby kompromitujące zdjęcie, jak spiewa z Kamikiem Papa Dance... o! To się na parapeta wkręcę. Bo jak nie, to mam zdjęcie i nie zawaham się go użyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 23.10.03, 17:55 wisz, monek, jak uzyjesz, to ja ci mistera zuba nie pozycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: zlot 24.10.03, 11:40 > wisz, monek, jak uzyjesz, to ja ci mistera zuba nie pozycze:) qlwa... no... wiedziałem, że se przypomni o tej płycie, widac za mało pijany był, przypomniał sobie... Moneo Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: zlot 24.10.03, 08:58 Ty masz? A ja nie mam? A mnie się wydawało, że ja z Tobą śpiewałam? Jak nas margit wiozła? I ja bardzo proszę uzupełnić mi życiorys bo zdaje się mnie, że luki wystąpiły. Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: zlot 24.10.03, 11:41 kamila77 napisała: > Ty masz? A ja nie mam? A mnie się wydawało, że ja z Tobą śpiewałam? Jak nas > margit wiozła? I ja bardzo proszę uzupełnić mi życiorys bo zdaje się mnie, że > luki wystąpiły. No wiesz Kamik, jak chcesz, to się możem na priwie spotkać i to i owo poprzypominam ;o). Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: zlot 24.10.03, 12:55 No dzięki za fotę. A jakiś plik mp3 jest do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: zlot 23.10.03, 17:47 gepard1 napisał: > Te żaba w sumie tani jesteś :-) W agencjach za 1 godzinkę trza stówę płacić a > ty za dobę liczysz stówe hehehehehe. łomatko,gepard, skąd Ty to wiesz??????????????????????????????? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GranCapitan Re: zlot IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 23.10.03, 17:39 Zbx stesknilem sie za toba. Co tam slychac ty antykomunisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 23.10.03, 17:54 boszszsz, to ten zjeb w szpringlu pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GranCapitan Re: zlot IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 23.10.03, 18:03 No wiesz co... pol roku albo i dluzej mnie nie bylo i nagle takie przywitanie. A ja tak bardzo sie zmienilem. I chcialem dobrze, a teraz tak mi bardzo i cholernie przykro. Hhhhh, zartuje bawcie sie dzieci dobrze. PS. Wiedzialem, ze tak zareagujesz i dlatego sie wpisalem, zeby komus to pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek32 Re: zlot 23.10.03, 19:28 Gość portalu: zaba napisał(a): > boszszsz, to ten zjeb w szpringlu pracuje:) myślałeś, że w szpringlu cieciów nie potrzebują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GranCapitan Re: zlot IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 23.10.03, 20:02 I dlatego nie dostaniesz posady... Poza tym Wojtek32, wlacz tradycyjnie ignora i sie nie odzywaj. Szczegolnie jezeli nie masz do powiedzenia nic ciekawszego niz teksty typu "a ty zawsze o 1 wiecej". Generalnie moge powiedziec jedynie tyle, ze straszny z ciebie prymityw. A po twojemu: Jestes brzydki, nikt cie nie lubi i spisz w nogach. A swiety gral jest ukryty w zamku aaaaaaaaaaaaaaa I tym milym akcentem koncze. Asereje wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: zlot IP: *.e-lider.pl 24.10.03, 08:56 boszszsz, moze szpigle powinny to obaczyc?:) beda wiedzieli kogo zatrudniaja:) kadrowy obieg pewnie tam tez jest pozadany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GranCapitan Re: zlot IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 24.10.03, 09:35 Drogi Frogu, jak mozesz mi to robic? Przeciez ja zawsze cie bardzo lubilem, tylko sprzeczalem sie z toba, zeby ci zaimponowac. Bo jestes moim wzorem. Wzorem godnym nasladowania. Jestes niczym wodz pedzaca strzala, ostatnia nadzieja indian, jestes tym ktory niesie przyszlosc dla rasy ludzkiej. A tak na powaznie, to straszny z ciebie burak, bo w zyciu nie powiedzialem na ciebie wulgarnego slowa. Tyle tylko ze nabijalem sie z twojego dziecinnego dowcipu. I tyle. Ale i tak jestem twoim dluznikiem, bo jako jedyny o mnie pamietales po tak dlugiej przerwie. A co do Wojtka, to pozostawie bez komentarza. Brak w jakimkolwiek slowniku odpowiedniego synonimu zalosci i beznadziei na okreslenie tego czegos sorry kogos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: zlot IP: *.classcom.pl / 192.168.3.* 25.10.03, 15:21 nie spodziewalem sie kogos kto wie ze graal jest w zamku aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś