betty73 25.11.04, 21:10 A ja mam zaufanie do jednego faceta, przyjmuje w Żaganiu dr. Kaniewski Darek. Mówie wam dziewczyny, przede wszystkim .... dobry lekarz i mężczyzna z ktorym bez żenady można porozmawiac niemal o wszystkim. Pozdrawiam. Pa Link Obserwuj wątek
kacha79 Re: Żagań 22.02.05, 22:47 W Żaganiu przyjmuje też dr Jacek Dyrduła. Jest naprawdę dobrym i bardzo sympatycznym lekarzem. Pozdrawiam Link
little26 Re: Żagań 28.02.05, 15:12 hmm dr. Kaniewski-nie ma o nim najlepszego zdania-moze i jest dobrm fachowcem,ale jak dla mnie złe podejście Link
ykke Re: Żagań 29.07.05, 23:25 Chodziłam do D. Kaniewskiego, kiedy przyjmował w Żarach,w 105 szpitalu. Potwierdzam. O wszystkim mozna bez żenady pogadac, żartowniś. On wszystko tłumaczył szczegółowo. Nie wiem jaki jest jako połoznik, bo chodziłam do niego w liceum. Link
zuska07 Re: Żagań 17.08.05, 09:56 ja chodze do Kaniewskiego i goraco polecam tego lekarza, wszystko wytlumaczy, mozna o wszystko zapytac, jest cierpliwy i wyrozumialy, a do tego fachowiec polecam Link