Dodaj do ulubionych

DomKoncept developer

• patyke Re: DomKoncept developer 18.08.14, 13:50
      Domkoncept, a konkretnie ich inwestycja na Jarocińskiej– projekt wyglądał rewelacyjnie. Nie kupiłem ostatecznie, ale co jakiś czas jak jestem w okolicy, to podglądam prace… Ostatnio widziałem jak wykonywali elewacje i chyba przesadzili z kolorem, ale teraz ogólnie żałuję, że się nie zdecydowałem kilka miesięcy temu na zakup. Obawiałem się klapy, a jednak idą z budową do przodu. Układy były ciekawe, a i patio na stropodachu budynku też zapowiadało się ok. No cóż, szukam nadal ;)
      • okalasky Re: DomKoncept developer 19.08.14, 09:53
        Ja kupowałem mieszkanie od Domkoncept i na szczeście było terminowo oddane do użytku i bez fuszerek. Jak widać da się jednak kupić lokum nie tracąc przy tym zdrowia, a doświadczenia znajomych, z innymi deweloperami, w tej kwestii są rożne.. Pozdrawiam i polecam DK
      • jeremy84 Re: DomKoncept developer 02.10.14, 15:29
        Kupiliśmy mieszkanie i w sumie to jesteśmy zadowoleni. Nowy Kiełczów
        K7B okazał się najlepszą ofertą, jeśli chodzi o stosunek jakości / standardu do ceny. Najlepszą oczywiście dla nas;-) Jeśli kogoś stać na apartament, to pewnie znajdzie coś ciekawszego, ale jeśli mamy budżet w granicach 4000zł/m2, szukamy małego mieszkanka na zamkniętym osiedlu, to DomKoncept ma się czym pochwalić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka