Dodaj do ulubionych

Atal - Czerniawska

IP: *.lukas.com.pl 11.02.04, 14:23
Witam
Przymierzam sie do kupienia u nich mieszkania (II etap na Czerniawskiej) i
chetnie poznam opinie klientow firmy Atal.
Przyznam, ze sa u mnie na etapie sprawdzania formalnego (umowa i kondycja
firmy), chetnie jednak spotkalabym sie lub wymienila uwagi z mieszkancem
oddanego juz budynku na Czerniawskiej.
Andzin
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Atal - Czerniawska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 12:13
      z tego co slyszlem od inych zwróc uwage ze grunt to uzytkowanie wieczyste a nie
      wlasnosc...
      • Gość: Ania Re: Atal - Czerniawska IP: *.lukas.com.pl 17.02.04, 12:38
        Ok-maja w umowie ze to uzytkowanie wieczyste, ale czy to stanowi jakis problem,
        biorac pod uwage ile sie mieszka w jednym mieszkaniu (np ok. 20 lat)???
        • Gość: Jacek Re: Atal - Czerniawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 19:13
          Niestety koszty użytkowania wieczystego często niemałe zostaja przeżucone na
          właścicieli mieszkań.
        • Gość: Mateusz Re: Atal - Czerniawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:11
          Hej! Kupiłaś w Atalu mieszkanie ? Ja się przymierzam dość solidnie. Pozdrawiam
          • Gość: Ania Re: Atal - Czerniawska IP: *.lukas.com.pl 02.06.04, 10:14
            Heh, no nie. Ostatecznie padło na Wrobud na Złotnikach.
            Pozdr - Ania
            • Gość: Mateusz Re: Atal - Czerniawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 15:45
              Ok Powodzenia i dziękuję za odpowiedź.Niestety małe zainteresowanie na tym
              forum firmą ATAL, a ja własnie im zaufałem ... Pozdrawiam
    • Gość: Mati Re: Atal - Czerniawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:10
      Naprawdę nie ma tu nikogo kto kupił(uje) mieszkanie od firmy ATAL ?? Jeśli ktoś
      taki się trafi proszę się odezwać.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka