Dodaj do ulubionych

Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków

IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.10, 10:56
Witam, szukam opinii na temat firmy Arch-m i ewentualnie przyszłych właścicieli szeregówek i mieszkań na osiedlu azaliowym w Mirkowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.centertel.pl 08.08.10, 16:01
      polecam ten wątek ta sama firma buduje twoje osiedle
      forum.gazeta.pl/forum/w,186,111203980,111427039,Re_Osiedle_Fredry_Oborniki_Slaskie.html
      • Gość: mmmm Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.chello.pl 17.08.10, 17:10
        ale to jest z obornik tam totalna klapa
        • Gość: Piotr Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.10, 01:40
          Totalna klapa ? przeczytałem wszystkie wypowiedzi i stwierdzam że
          konkurencja "bije piane" poślizg 4 miesiące to normalka , obecne nasze
          mieszkanie było oddawane po 7 miesiącach zwłoki , pisząc post z
          zapytaniem chodziło mi bardziej o znalezienie osób które kupiły już tam
          mieszkanie lub szeregówkę - tam czyli na Mirkowie ul. Kalinowa.
          • Gość: H. Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: 188.33.111.* 18.08.10, 15:08
            I dlatego żeby nie było żadnych zwłok ani innych trupów to lepiej jednak kupować
            mieszkania gotowe i to od razu z aktem notarialnym. Wtedy nie ma ryzyka, że
            deweloper upadnie, a prezes przepisze cały majątek na żonę. Zresztą wielu
            krajach w Europie można sprzedawać/kupować tylko gotowe mieszkania, no ale u nas
            wszystko wolno.
            • Gość: Stokrotka Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.08.10, 00:35
              Współczucia, ze kupiliście cokolwiek od firmy Arch-M. Poczytajcie sobie dokładnie na forum co sie dzieje z inwestycją tego dewelopera w Obornikach Śląskich. To nie jest żadna "obsuwka" 4 miesięczna jak ktos pisze tylko naprawdę tragedia tych ludzi, którzy tam kupili mieszkania. Dziękuję bardzo za 4 miesięczną obsuwkę, płacenie raty kredytu (bo bank już przelał kasę na konto dewelopera)i płacić trzeba, a z drugiej strony nie ma gdzie mieszkć dalej (płacenie kasy za wynajem) i jeszcze dodatkowo nie można nic zacząc w tym mieszkaniu wykańczać, bo budynek nie jest oddany (przez insp. budowlanego).

Uwazajcie na tego Dewelopera ( a ściślej rzecz biorąc architekta, który się wziął za deweloperkę) !!!!

Jak ktoś kupił to tylko jedno: WSPÓŁCZUCIA. Spokoju ducha życzę.
              • Gość: aa Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.chello.pl 20.08.10, 21:50
                Nie siej wrogiej propagandy.
                • Gość: SER Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.08.10, 20:58
                  nie sieje "wrogiej propagandy". Tylko to forum służy temu, zeby ludzie nie
                  wpakowali się w takie bagno jak w Obornikach Śl. Wymianie informacji i opini, a
                  przede wszytskim przestrzeganiu innych przed utopieniem kasy dla nieuczciwego
                  dewelopera....
                  • Gość: aa Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.chello.pl 28.08.10, 18:51
                    Chyba pisanie o nieuczciwym deweloperze i o jakimś strasznym bagnie w związku z
                    2 miesiącami opóźnienia to trochę przegięcie. Zobaczymy co będzie dalej.
                    • Gość: Ignis Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.lanet.net.pl 05.10.10, 20:43
                      Jestem w Mirkowie 2 razy w tygodniu. Nic się nie dzieje! Pojawiło się trochę zbrojeń i tyle. Pracuje 2 osoby lub nie ma nikogo. A pogoda piękna. Dramat. Mam tam mieszkanie. Może zbierzemy się razem i coś z tym zrobimy???
                      • Gość: Ilona Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.lanet.net.pl 06.10.10, 10:22
                        Właśnie wróciłam z budowy. Ludzie pracują (kilka osób), kierownik budowy jest. Baaardzo miła niespodzianka. Wykonawca i inwestor spotkali się tam właśnie, żeby porozmawiać o przyśpieszeniu prac. Na dniach będzie coś więcej wiadomo. Pocieszające jest to, że budynek jest budowany solidnie. Tych zbrojeń jest masa i ciągle przybywa. Wodę opadową wypompowali. Z tym opóźnieniem to faktycznie można się irytować. Również jestem zdania, że powinniśmy się spotkać. Przecież będziemy musieli założyć wspólnotę mieszkaniową itp.
                        Uważam, że inwestycja warta jest zainteresowania, doradca finansowy uspokaja nas, że obsunięcia są niemal na każdej budowie. Myślę jednak, że firma arch-m powinna na bieżąco aktualizować swoją stronę. Jeśli obsunięcia są to powinni podać powód oraz spodziewany termin realizacji. Taka współpraca jest konieczna, jeśli deweloper jest "młody" i buduje swoją markę. Jak dotąd, to współpraca z deweloperem była bardzo dobra. Powinien jednak mówić, jak coś się dzieje. Po prostu szczerze nas informować i tyle. Może jakiś newsletter do właścicieli mieszkań???
    • Gość: Sadwiki Re: Arch-m Osiedle Azaliowe Mirków IP: *.internetia.net.pl 29.06.11, 18:30
      Szukam nabywców mieszkań na osiedlu azaliowym w Mirkowie w celu zorganizowania spotkania z deweloperem i wykonawcą. Pilne. Mail: sadwiki@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka