Gość: serfing IP: *.frag-net.net 13.07.01, 22:22 Coraz bardziej wroclaw mi te miasto przypomina n.p w nocy wrzaski policja gonienie pijakow?po osiedlu i okolice blokow zdemolowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brunon Re: los angeles-wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 00:20 ojj ja spac nie moge no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Contra Los Angeles? IP: 144.249.86.* 28.03.02, 18:25 A jaka czesc Los Angeles? Mi Wroclaw zaczyna przypominac , niestety,miasto gubernialne Rosji carskiej.Pod wzgledem spolecznym a nie infrastruktury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: los angeles-wroclaw IP: *.proxy.aol.com 19.04.02, 07:37 Zgadzam sie z poprzednim listem. Jestem urodzonym wroclawianinem. Mieszkalem w tym miescie 28 lat. Od 14-tu lat mieszkam w USA. Bylem we Wroclawiu pare tygodni, latem 2000-go roku. Spokojne "miasteczko".Wieczorami, poza Rynkiem, reszta miasta calkowicie uspiona. Oczywiscie, ze w kazdym miescie na Swiecie, znajdzie sie kilka miejsc, gdzie zycie w duzym stopniu odbiega od poprawnych norm. Ale skad to porownanie do L.A ? Wroclaw w niczym nie przypomina tego miasta,a podobne halasy przytrafia sie, w kazdej podwroclawskiej miescinie. Pozdrowienia, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: los angeles-wroclaw IP: *.client.attbi.com 05.05.02, 17:48 Hej Zgadzam sie calkowiecie z ostatnia wypowiedzia. Czy ta osoba ktora porownala Wroclaw z LA w ogole byla na zachodnim wybrzezu? Jestem wrocalwianka ktora mieszka w Stanach i moje byle miasto nie jest ani zbytnio halasliwe ani martwe. Wroclaw jest wspanialy-duzo kultury, imprez sportowych i rozrywki. Nie doceniacie co macie.... Odpowiedz Link Zgłoś