stelnet 12.05.04, 11:50 Przyszli sąsiedzi jesteście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzena Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 13.05.04, 13:47 A ja już mieszkam na zielnej, od niedawna :-))) w tym nowym zoltym budyneczku :- ))))) I pzodrawiam i pytam o co chodzi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stelnet Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? 14.05.04, 11:41 Witaj ponownie Marzena ! Czyli tak jak myślałam w tych zołtych mieszkasz :-) Ty to masz tam dopiero cisze - rewelacja. A ja poprostu szukam przyszłych mieszkańców - sąsiadów, niedawno oddano do uzytku blok przy ul. Świstackiego i na forum poznali się wcześniej ludziska i ja również chciałabym już kogoś poznać i powymieniać się wrażeniami z budowy :-) pozdrawiam Stella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 20.05.04, 08:08 Tak, mieszkam w tym zoltym i mam cudowna cisze i spokoj poniewaz ja mieszkam na samym koncu tegobudynku! Mam widok na pola , moze brzmi smiesznie ale.. jestnapawrde rewelacyjnie!!!! Wiem ze ludzie poznali sie na forum, ale poniewaz jakos wczesniej nikt u nas niepodjal takiej inicjatywy to zawsez cos... w koncu bedziemy mieszkac na tej samej ulicy :-))))))) A dobrze miec gdzies bliskoprzyjazna znajoma dusze :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stelnet Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? 20.05.04, 12:50 Cześć ! Ja będę miała balkon na sad chyba tego Domu pomocy czy jakoś tak prowadzone przez Siostry Zakonne więdz zobaczymy jak to będzie czy również będzie w miarę cicho :-) Trzeba się nacieszyć tą ciszą bo pewnie zaraz zaczną inne bloki stawiać :-( A koło ciebie chyba zaczyna się jakaś budowa - dobrze pamiętam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 21.05.04, 07:56 Witaj! Tam wszedzie jest cisza, przynajmniej narazie i wieksza iz gdzie indziej, a ten sad siostr jest calkiem fajny tylko czasem bawia sie w nim dzieci ale zobaczysz ze spokoj tak czy siak bedzie :-)))) A czy zaczna stawiac inne bloki, pewnie tak ,ale to potrwa troszke :-) a kolo mnie buduje sie drugi taki sam budynek , budowany przez nasza spoldzielnie wiec beda dwa takie same :-)Pozdrawiam, pewnei spotkamy sie na naszej ulicy :-)))) na kiedy macie planowany odbior??? Odpowiedz Link Zgłoś
stelnet Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? 21.05.04, 15:23 No cześć ! Tak dokładnie to ja niewiem kiedy mamy planowany odbiór ?! Panie z TBS mówiły, że w okolicach stycznia a ja się łudze, że może święta będą w nowym mieszkanku :-) Patrząc po tępie budowy to może to realne jest ?! no łudze się dalej :-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 24.05.04, 08:08 Witaj! Fakt, wasza budowa iidze w bardzo odbrym tempie, mysle ze byloby mozliwe wczesniejsze wykonanie, tylko na przyklad my bardzo dlugo czekalismy na energetyke, to znaczy zanim oni przylaczylibudynek do sieci i to opoznilo wydawanie kluczy o jakis czas :-) Trzymam kciuki aby u Was poszlo szybciej!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 17.06.04, 08:57 Zagladasz tu ejszcze? A moze jakis inny mieszkaniec Zielnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joosef Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.deitermann.pl 18.06.04, 11:09 Cześć Jeszcze nie jestem mieszkańcem ulicy Zielnej ale w Październiku mam planowany odbiór mieszkanka. Będę mieszkał od strony Budynków Kościelnych, nareszcie siostry zakonne będą miały trochę rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok 2 ;) Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.deitermann.pl 18.06.04, 11:56 Albo ty drogi joosefie zobaczysz co to jest rozrywka ;) A......k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 21.06.04, 09:03 Myslicie zew pazdzierniku oddadza wam wasz budynek? Wiec trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joosef Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.deitermann.pl 23.06.04, 07:31 Mam nadzieję, że oddadzą na czas. Już nie mogę się doczekać własnego M..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok 2 ;) Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.deitermann.pl 23.06.04, 07:55 Powodzenia ;) Siostrzyczki już czekają ;) - parafia się powiekszy ;) A......k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 23.06.04, 08:23 budowy zawsze sie przeciagaja :-) ale wasza idzie szybko :-)I rozrosnie sie Zielna , mam tylko nadzieje ze nadal bedzie tam tak fajnie jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
stelnet Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? 23.06.04, 10:32 Witajcie !!! Dawno mnie niebyło :-( No ale już jestem :-) Byłam na Zielnej w zeszłym tygodniu i zszokowałam się - są wstawione okna :-))))))) całkiem nieźle im to idzie , może faktycznie święta będą w nowym mieszkanku :-). pozdrawiamy Stella, Marcel i nasz 2,5 letni synek Pati Odpowiedz Link Zgłoś
stelnet Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? 23.06.04, 11:16 To znowu ja , zapomniałam podac, że my będziemy mieszkać na Zielnej 18 a wy ? pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joosef Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.deitermann.pl 23.06.04, 12:44 A ja pod 16........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 24.06.04, 08:37 Ja jestem wasza dalsza sasiadka bo mieszkam pod 29 :-))))))))) Rzeczywiscie wasza budowa posuwa sie naprzod :-) trzymam kciuki za szybkie oddanie wasych mieszkan choc w moim budynku od wstawienia okien do otrzymania kluczy minelo 9 miesiecy ale u was pewnie bedzie szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joosef Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.deitermann.pl 29.06.04, 14:09 mam taką nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:29 Hie hie a co Wy tak z tymi siostrami?? One prowadzą tylko do pomocy społecznej dla dorosłych...ogród nalezy do księdza...i to on będzie się cieszył znowych parafian ;-) A ja jestem Psie Polanką od 20 lat, i często chodzę patrzeć na jakim etapie jest Wasza budowa :-) I zazdroszczę bo ja wciąż nie mam własnego M :-( Ale nam w tej "dziurze" ludziów przybędzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emmka Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 18.11.04, 07:14 Witaj Agnes, a ja jestem na pism polu od pol roku, i mieszka sie super, i tez na zielnej, w tym nowym zolwtym :-) Moze do spotkania na jakims spacerku ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 12:20 Ja nie mieszkam za Zielnej ale bardzo blisko :) Na spacerki chodzę często z synkiem...który niedługo kończy rok. Mam 25 lat...a ty?? Nie zanm tu żadnej Psie Polanki która udzielałaby się w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emmka Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 25.11.04, 06:53 no to witam! ja sie troszke udzielam choc tu sa tylko osoby z TBSu a od nas nikogo....:-( Ja mam 27 lat . Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emmka Re: Przyszli mieszkańcy ul. Zielnej - jesteście ? IP: *.hutmen.pl 11.01.05, 09:54 Jestem ciekawa czy dostaliście już klucze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . FITNESS PLANET dla Pań ul.Inflancka 4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 17:39 Fitness Planet zaprasza Panie na zajęcia. boczna Kiełczowskiej ul.Inflancka 4 www.fitnessplanet.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: FITNESS PLANET dla Pań ul.Inflancka 4 IP: 217.153.131.* 11.01.05, 17:42 ;) Odpowiedz Link Zgłoś