Dodaj do ulubionych

Tęczowe Osiedle - Gant Development

IP: *.aster.pl 05.07.11, 14:24
Hej, szukam mieszkania na tęczowym osiedlu ok 60 m2. Z tego co widzę na stronie to już jest masa sprzedanych. Który blok jest najlepszy według was? Czy dane na stronie są aktualne. Słyszałem że mieszkańcy sobie chwalą to osiedle, jednak chce usłyszeć wszystkie opinie. Z góry dziękuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariola_N. Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development IP: 213.199.241.* 12.07.11, 18:12
      Ja jestem tą szczęściara że mieszkanie tam już kupiłam, patrzyłam na stronie to już nic tam do kupienia nie ma, choć może w biurze sprzedaży coś wywalczysz, nie wiem jak to wygląda. Co do mieszkań są pięknie wykończone, niedługo odbieram swoje.
      • Gość: Krzysztof S. Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development IP: *.aster.pl 13.07.11, 13:50
        No całe szczęście kilka mieszkań jeszcze został. A w którym bloku masz mieszkanie? Korzystasz z wykończenia mieszkania w cenie?
        • Gość: Antek Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development IP: *.1and1.pl 15.07.11, 13:41
          A mieszkania są już do obioru? A jak wykończenie?
          • Gość: daga Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development IP: *.static.korbank.pl 23.07.11, 17:28
            zanim podpiszesz umowę z Gantem kantem idż do radcy prawnego bo oni świadomie oszukują ludzi na metrażu mieszkania przykładem są mieszkania nowo wybudowane na Opolskiej istnieje podejrzenie że budynki B1 B2 zostały wybudowane nie zgodnie z projektem
            • agrafka_online Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development 25.07.11, 10:41
              A skąd te podejrzenia? Mam mieszkanie w B2 i nic takiego u mnie nie ma, wszystko jest ok.
              • Gość: Beti Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development IP: *.aster.pl 25.07.11, 11:01
                Oni nie oszukują ludzi, tylko ludzie sami siebie oszukują bo nie potrafią czytać umów. Gant ma jasno określone zasadyi jak się komuś nie podoba nie musi kupować. Radca prawny zawsze pomoże to też myśl, jak ktoś nie potrafi czytać umów.
                • Gość: ania Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development IP: *.static.korbank.pl 26.07.11, 00:09
                  widzę że to forum jest nieobiektywne masz rację ludzie którzy kupują mieszkanie w Gancie muszą iść do prawnika i sprawdzić czy Gant ich nie oszukuje bo to oszuści to widać na forach bardziej obiektywnych szkoda mi ludzi którzy kupują mieszkania i nie mierzą mieszkania średnio są stratni na 2m i więcej
                  • Gość: krzysztof S. Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development IP: 213.199.241.* 26.07.11, 10:54
                    Ale powiedźcie o co chodzi, skąd te podejrzenia. Czytałem już inne fora i wiem, że u nich inaczej się liczy te metry, chodzi o to czy o coś innego??
                    • Gość: Beti Re: Tęczowe Osiedle - Gant Development IP: *.aster.pl 26.07.11, 13:19
                      Mnie najbardziej śmieszy to że Gant oszukuje. W umowie jest jasno wszystko zapisane, a przecież nikt nie zmusza nikogo do kupna. Każdy deweloper taki robi... więc albo trzeba się z tym zgodzić albo nie. Wiadomo że deweloper musi zarobić więc kombinuje jak może a my jako kupujący musimy wszystko dokładnie sprawdzać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka