Dodaj do ulubionych

Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova?

IP: *.box3.pl 27.03.12, 22:25
Szukam opinii osób, które zakupiły lub mają zamiar kupić tam mieszkanie
Obserwuj wątek
    • Gość: Niunia Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: 156.17.194.* 28.03.12, 13:14
      zwariowalas? przy torach, w najbardziej syfnej dzielnicy?
    • Gość: Anulka Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 14:02
      Jesionowa ma najciekawsze projekty, dodatkowo za nimi nic się nie będzie budowało, a torów żadnych tam nie ma, jest tylko myjnia pociągów z tego co wiem i głośno nie ma...
    • ka_m_a Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? 19.04.12, 15:18
      Ja wybrałam Innove. Podoba mi sie ta okolica, są tramwaje. I tak naprawdę wybrałam Innove a nie Oaze, bo strasznie spodobały mi sie projekty mieszkań!
      • Gość: Ula Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 14:09
        Ja właśnie porownalam sobie obie inwestycje-jesionowa i innove, zdecydowanie bardziej podoba mi się małe osiedle z placem zavbaw niż ogromne osiedle inowej
        • Gość: Gość Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: 91.216.16.* 26.06.12, 15:26
          A sprawdzaliście, że wszytskie te inwestycje leżą na użytkowaniu wieczystym?
          • Gość: bart Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.12, 19:06
            a jak duze mieszkanie kupujesz?
            • Gość: Ala Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 19:27
              ja się pokierowałam radami niektórych na forach, żeby odwiedzić ta nowa inwestycję - jesionową. Wczoraj poszłam do ich biura i faktycznie nie wygląda źle cała ta rzecz. 6200 za mieszkanie a do tego można negocjować? Jeszcze w takim miejscu, gdzie jest spokój. W porównaniu na przykład do Wiśniowej, gdzie jest huk a ceny zaczynają się od 6700, to jak niebo a ziemia. Jeszcze pewnie posprawdzam inne inwestycje ale póki co zastanawiam się powaznie nad tą całą Jesionową.
    • Gość: julii WPBM Zakątek Piękna IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.12, 18:18
      A co sądzicie o WPBM Zakątek Piękna? Tez w tej okolicy. Jak waszym zdaniem wypada na tle pozostałych?
      • Gość: mm Re: WPBM Zakątek Piękna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.12, 21:17
        witam, kupilismy tam mieszkanie. Moze nie jest superpieknie, ale na pewno blisko centrum.
        Developer jest jak dla nas ok, trudno byloby wybrac kogos, kto nie zaliczyl nigdy wtopy.

Buduja calkiem szybko, zobaczymy, czy oddadza przed czasem.
        Nas przekonaly rozklady 4 pokojowych mieszkan (juz niedostepne, najbardziej regularne) i cena za metr. Tanie bylo miejsce parkingowe jak na centrum Wroclawia. Nie, nie jestem z dzialu marketingu. Dlugo robilismy research, zeby dobrze wybrac Pozdrawiam przyszlych sasiadow.

• Gość: lolo Re: WPBM Zakątek Piękna IP: *.play-internet.pl 14.02.13, 19:19
          my też kupiliśmy 4-pokojowe w WPBM, ze strachem kupowalismy jeszcze na etapie dziury w ziemi, ale juz jest i cena wciąz atrakcyjna :) mieszkamy niedaleko, wiec wiemy ze okolica jest super, "rzut beretem" do centrum i w zadnych korkach na przedmieściach się nnie stoi. Ponadto pełna infrastruktura. Mamy 2 latorośle więc szkoła blisko i tramwaje. Oaza miała tylko 4 pooje 98m , potem 80ale i tak była za droga, innova na poczatku miała mieć 4-pokojowe, ale po kryzysie rok temu zniknęly, jesionowa ma same małe, pozdrawiam przyszlych sasiadów.
        • aspinia Re: WPBM Zakątek Piękna 02.04.15, 15:57
          jak sie mieszka/? jaki duzy czynsz placicie?
    • cynamonowa9 Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? 31.08.12, 21:00
      ja zastanawiam się nad Innovą. Jest tam dobre polaczenie komunikacji miejskiej, przestronna zabudowa, ogolnie spodobało mi się od samego poczatku. No i co wazne developer (fadesa) jest pewny i stabilny.
    • Gość: iks Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.13, 19:57
      wiadomo kiedy zaczną budować te mniejsze 4 budynki?
      • gandziak Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? 05.02.13, 20:37
        Z tego co wiem to z budową mają ruszyć w okolicach 03.2013 i do końca roku budynki 5.3 i 5.4 mają być w takim stanie jak były 3.1 i 3.2 w końcówce 2012. Pytanie tylko czy ruszą? Kryzys, o którym wszyscy mówią i połowa niesprzedanych mieszkań w 3.1 i 3.2... jak dla mnie to mogą przez najbliższe lata tam nic nie budować, bo zasłonią mi widok z okien :-)
        • rycyna_olga Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? 06.02.13, 17:08
          trzeba było wybrać tak aby ci nie zasłaniało, ty trupia główko, gandziak
    • Gość: baba Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.13, 09:09
      tutaj informacje o najnowszych osiągnieciu powodziowym firmy Polnord
      szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,13367544,Zalani_w_nowym_budynku_na_Gumiencach_walcza_z_deweloperem.html
      wracając do tematu wątku to nie wiem jak inni deweloperzy z tytułu ale Polnord to chyba lepiej szerokim łukiem, akcje firmy lecą w dół
    • Gość: alka Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.13, 13:04
      chyba zaczęli pracę nad tymi nowymi czterema budynkami. Zna ktoś ceny? W ofercie ich jeszcze nie ma...
      • zakup2015 Re: Osiedle Jesionowa, Oaza czy Innova? 18.04.15, 12:25
        orientujecie się jaka jest aktualna cena mieszkań w budynku nr 2 na osiedle JESIONOWA40? Z tego co wiem to zostało jeszcze kilka wolnych. No i jakie są słabe punkty inwestycji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka