Dodaj do ulubionych

domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2???

IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.13, 14:15
witam wczoraj odwiedziłam dewelopera martom na Oporowie i oczom nie wierzę, w pieknej okolicy stoi 8 domów w zabudowie szeregowej , cena po negocjacjach 540.000 za 130m2 , w komplecie garaż i ogród , wstepnie zarezerwowałam ale chce podpytac ludzi z forum czy warto zamieszkać na oporowie , jakie sa plusy i minusy tej lokalizacji ??? strona ze zdjeciami Willa Marta z góry dziekuje za komentarze!!
Obserwuj wątek
    • Gość: BLEBLEBLE [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 04.01.13, 16:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mns oporów IP: *.centertel.pl 04.01.13, 22:29
        mieszkam na oporowie i jest super, blisko na bielany i do centrum, park sklepy, nawet biedronke otworzyli :) w sumie mało sie buduje w sumie to moze i dobrze :)
        • c2h6 Re: oporów 09.01.13, 09:50
          Gość portalu: mns napisał(a):

> mieszkam na oporowie i jest super, blisko na bielany i do centrum, park sklepy,
          > nawet biedronke otworzyli :) w sumie mało sie buduje w sumie to moze i dobrze
          > :)

I co macie z tej Biedronki, poza tym że tam umrzeć można?
    • Gość: dar Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: 213.231.192.* 04.01.13, 22:54
      Ale naganiacz
    • Gość: lor Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.free.aero2.net.pl 04.01.13, 23:41
      O ja pieprze ale koszmar. Dawno nie widziałem takich wspaniałych rozkładów. Ktoś ma wywalić ponad pół miliona i dostać za to trzy pokoje, w tym jeden w którym będzie śmierdziało rybą i cebulą? W dodatku wszystko na zadupiu i jeszcze ta koszmarna architektura (myślałem, że to z przodu to tarasy a to chyba zbiorniki na wodę :D)

Nawet jak spuścicie do 400 to i tak nie znajdziecie chętnych. Sorry nie te czasy.
    • Gość: Olafasola Co ja pacze? IP: *.180.206.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.13, 15:18
      540 k za 2 sypialnie i garaż na cinquecento? A gdzie można przechowywać rowery, narty, opony zimowe, drewno do kominka i inne graty? Porażka na całej linii...
      • Gość: Ewciak Re: Co ja pacze? IP: *.internetia.net.pl 05.01.13, 17:52
        Mam większą salonokuchnię w mieszkaniu niż w tej "willi" pomimo że mieszkanie jakieś gigantyczne nie jest. Strasznie dużo miejsca po prostu zmarnowane, w istocie to mieszkanie salonokuchnia + dwie sypialnie. No ale w nazwie jest willa - prawie jak te piękne poniemieckie na biskupinie!
        • Gość: re Re: Co ja pacze? IP: *.heron.pl 07.01.13, 10:42
          oporów to już wieś , mega korki i biedronka buhahahah widać mieszkają tam raczej klienci biedronki i netto
          • Gość: Buraczanytadziu Re: Co ja pacze? IP: *.30.186.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.13, 20:27
            Jak można strzelać podniete biedronką???? Wieś wieś wieś!!!!!
            • Gość: Gosia 58 Re: Co ja pacze? IP: *.subscribers.sferia.net 07.01.13, 21:39
              Mnie się te ville spodobały, właśnie wyprowadzam się z powodów osobistych z Warszawy i szukam miłego gniazdka. Bardzo ładne ogrody, mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy grodzić się i będzie to teren do np. wspólnego grilowania i opalania się. Podjadę na wiosnę zobaczyć postępy.Pozdrawiam przyszłych sąsiadów.
              • Gość: realista [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.01.13, 09:56
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: Gosia 58 Re: Co ja pacze? IP: *.subscribers.sferia.net 08.01.13, 17:14
                  Najgorsze te małe dzieciaki...ja liczę raczej na sąsiedztwo porządnych singli, a na marginesie w Biedronce są bardzo dobre wina!
                  • Gość: bebolla Re: Co ja pacze? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.13, 21:23
                    Fajnie,wspólny ogród z Cyganami ,ale tymi europejskimi -zapewniona muzyka do rana. Lepiej wspólnego ogrodu nie grodzić ,ja mam kilka psów i jednego kota to mi odpowiada -Cyganom może trochę mniej.
                    Salon trochę mały i JESZCZE TAM KUCHNIA jak Starej mojej strzeli z patelni na plazmę to w dziąsło dostanie. Musi uważać jak gotuje. Dzieciakom dam garaż na pokój tylko okno powiększe, auto tam i tak nie wjedzie ,bowiem zwróćcie uwagę na krzywy podjazd ,bardzo niewygodny i sąsiadowi łatwo auto przerysować ,ale w końcu to jego problem. Powierzchnia nad garażem to nie taras, tylko przyszłościowy gołębnik troszkę zasrany i nie wiadomo co z tym robić bo wejść się tam nie da, chociaż naturalna hodowla mchu i paproci czemu nie. Jest tam kilka zagadek ,gdzie powierzchnia działek,gdzie ich obrys? Dobrym rozwiązaniem będzie tam ogród zimowy i ponoć deweloper obiecał dorzucić go w pakiecie ze schodami - co się nie robi dla klienta. Tak naprawdę tej ostatniej wiadomości osobiście potwierdzić nie mogę.
                    Projekt wytypowany do konkursu na największy gniot 2012-13 we Wrocławiu-jestem za !
                    • Gość: Gosia 58 Re: Co ja pacze? IP: *.subscribers.sferia.net 08.01.13, 21:39
                      nie chcecie,to won kupie sama i bede sie opalała toplles i nikt nie będzie mnie podglądał:-)
                      • Gość: jola Re: Co ja pacze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 09:45
                        a one już stoją?
                        chociaż w sumie jeśli chodzi o opalanie, to przy dziurze w ziemi też można się latami opalać.
                      • c2h6 Re: Co ja pacze? 09.01.13, 09:52
                        Gość portalu: Gosia 58 napisał(a):

> nie chcecie,to won kupie sama i bede sie opalała toplles i nikt nie będzie mnie
                        > podglądał:-)

A ktoś w ogóle chce? Przypuszczam że wątpię, zresztą przecież jesteś podstawionym facetem - naganiaczem, więc kogo obchodzi Twój włochaty topless?
          • c2h6 Re: Co ja pacze? 09.01.13, 10:00
            Gość portalu: re napisał(a):

> oporów to już wieś , mega korki i biedronka buhahahah widać mieszkają tam racze
            > j klienci biedronki i netto

Akurat od czasu otwarcia AOW komunikacja z centrum jest całkiem niezła - przejeżdżam tamtędy czasem i nie ma wielkiego bólu. A sądząc po cenach nieruchomości tam, to raczej nie są na kieszeń biedronkarzy :-)
            (Zresztą Biedronkę postawili idiotycznie przy dobrze działającym od dziesiątek lat sklepie, a od strony Kleciny chyba dalej nie ma większego sklepu)
    • c2h6 Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? 09.01.13, 09:56
      Gość portalu: monika napisał(a):

> witam wczoraj odwiedziłam dewelopera martom na Oporowie i oczom nie wierzę, w p

Boszsz, co za klitki. Łazienka niecałe cztery metry? Toż tam nawet bąka puścić nie będzie można bo wzrost ciśnienia ją rozerwie. O zmieszczeniu wanny i pralki razem nie mówiąc.

No i z zewnątrz tragedia. Równie brzydkie elewacje to mają chyba tylko Słoneczne Sady.
    • Gość: KOL Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.13, 14:35
      SEGMENTY ŚRODKOWE TO MAX 420,00 TYS., NATOMIAST SKRAJNE MAX 450,00 TYS..DEWELOPER PRZY TYCH CENACH I TAK ZARABIA 30 PROCENT CO BIORĄC OBECNĄ SYTUACJĘ PODAŻOWĄ TO BARDZO WYSOKA MARŻA. PAMIĘTAJCIE ,ŻE PODANA POWIERZCHNIA
      NA STRONIE DEWELOPERA JEST ZAWYŻONA,BOWIEM ZSUMUJCIE PARTER I PIERWSZE PIĘTRO
      I TO BĘDZIE WŁAŚCIWA WIELKOŚĆ POWIERZCHNI CZYLI PONAD 80 M/KW . SINGLE BĘDĄ ZADOWOLENI ,NATOMIAST POTENCJALNIE MAŁA ROZWOJOWA RODZINKA- NIECH SZUKA CZEGO INNEGO. SEGMENTY TEŻ DOBRE BĘDĄ DLA DWOJGA STARSZYCH LUDZI W WIEKU KONKRETNYM -
      JUŻ BEZ DZIECI. NA PEWNO LOKALIZACJA CIEKAWA !
      • Gość: tomas Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.centertel.pl 10.01.13, 17:05
        byłem dzisiaj na oporowie ,polecam samu podjechac i zobaczyc a nie słuchac internetowych naganiaczy, miejsce fajne architektura nowoczesna , no te II piętro jest dosc mało uzytkowe ale jako biuro lub magazynek na narty , ito pasuje jak ulał, ja sie targuje z samym szefem - cena wyjscowa 540k pozyjemy zobaczymy max moge dac 499.000
        • Gość: Gosia 58 Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.subscribers.sferia.net 10.01.13, 20:33
          Pan Prezes tak mnie zaczarował że zgodziłam się na 540 tysi, jeszcze kredycik i wio! Mój kochanek jak wróci z saksów wykupimy pół Biedroneki i zrobimy mega imprezkę dla sąsiadów, my stawiamy ale jest warunek muza dico polo na full!
          Całuski dla miłych sąsiadów:-)
          • Gość: OJEJE Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.13, 22:57
            Impreza parapetówka pewnie, ale niech ją urządzi Deweloper -blisko Biedronka ,choć dla tego jedynego nabywcy to orkiestra nawet disco polo nie zagra ,bo tańczyć nie ma z kim.
            Ewentualny disco jockey i tancerki na wspólnym ogrodzie to jak prawdziwy karnawał w Rio i tak proszę co tydzień, to może z tym jak na razie jedynym chętnym do kupna chatki dziwaczki ,umilając
            mu życie w samotności i udręce z powodu idiotycznej decyzji związanej z nabyciem tego szkaradka i jednocześnie zapewniając mu możliwość samodzielnego i nieskrępowanego opalania się w toplesie bez krępacji z powodu braku sąsiadów.
            • Gość: chyba kupię Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.13, 23:16
              Ponoć w zimie w dużym wspólnym ogrodzie będzie ustawiony namiot z lanym piwkiem, a jak z Deweloperem dobrze zagadasz to i dziewczynki się znajdą. Tylko nasze panie mogą być nie zadowolone ,ale w końcu się przyzwyczają ,przecież gdzieś w głębi duszy wszyscy jesteśmy swingersami,a w mieście brakuje ogrodów pełnych miłości i lejącego się browaru.Będzie dobrze i
              nawet samotną toples się popieści.
              • Gość: Gosia 58 Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.subscribers.sferia.net 11.01.13, 16:40
                O przepraszam ja sobie wypraszam jekieś gołe panienki. Piwa też nie lubie ale wino z biedronki mogę pić do bólu. Mam nadzieję że będzie fajny klimat i mili sąsiedzi Mój kochanek pracował w Anglii w ogrodnictwie i powiedział że chętnie dorobi sobie , kosząc trawkę w Państwa przyszłych ogródkach. Czy Pan Prezes załatwia też kredyty?
                • Gość: Gosia 58 Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.subscribers.sferia.net 11.01.13, 20:53
                  Będę na osiedlu we wtorek. Ma być ładny ale mroźny dzień. Może pierdykniemy grzańca w jakimś lokalu w Oporowie i pogadamy, warto czy nie warto?
                  • Gość: chyba kupię Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.13, 13:15
                    Jeszcze mnie upijesz wyjmę nieopatrznie kasę,kupię tego potwora i po ptokach. Jeśli jesteś singlem to dobry wybór lub w bezdzietnym związku to też. Ja mam zwierzęta i dzieci to ten kurnik jest za mały.
                    Pamiętaj też o tym ,że dajesz za ponad 80 m/kw 540 tys. wychodzi prawie 7 tys m/kw ,to jak na chwilę obecną -to około 2 tys na metrze kw. za dużo ,bo w tym miejscu za 5 tys m/kw już można kupić.
                    Za zaproszenie dziękuję bo ty pijesz winko z Biedronki, a ja browar z kija. Wpadnę na parapetówkę jak dasz znać, ale pamiętaj ,że najlepsze są namioty z piwkiem ustawione we wspólnym ogrodzie i tylko ta wizja czyni propozycje dewelopera atrakcyjną.
                    • Gość: czary mary Prawdziwa cena to .... około .....7000 tys m/kw IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.13, 13:25
                      policzcie powierzchnie bez balkonów tarasów i piwnicy na samej górze i proponowaną cenę ,podzielcie przez siebie i wyjdzie coś w tych granicach .....7000 m/kw
                      • Gość: Gosia 58 Re: Prawdziwa cena to .... około .....7000 tys m IP: *.subscribers.sferia.net 12.01.13, 18:21
                        a przepraszam, czy ogródek pan policzył? Co prawda z dużym psem to trzeba wychodzić ale ja mam suczkę rasy ciułała waży 400 gram i taki ogródeczek w zupełności wystarczy dla mojej psinki. Ja nie mam czasu na uprawę dużego ogrodu a mój kochanek bywa leniwy więc 40 metrów ogrodu mnie osobiście wystarczy!Ktoś napisał że to domy dla singli, ja bym bardzo chciała mieć samych sąsiadów singli i niech se piją piwo z kija i tak ich przekabacę na wino z Biedronki!
                        • Gość: PRAWIE ZAROBIONY Re: Prawdziwa cena to .... około .....7000 tys m IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.13, 14:07
                          POLICZCIE ! TO PRAWDA. OCZYWIŚCIE TROSZKĘ NIŻEJ ,ALE PRAWIE TYLE WYCHODZI ZA M /KW
    • Gość: ... Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.play-internet.pl 12.01.13, 18:48
      Deweloper chyba zdesperowany, że takich speców od marketingu wynajął? ;)
      • Gość: Gosia 58 Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.subscribers.sferia.net 12.01.13, 22:18
        O wypraszam sobie. Teraz jestem lekko dziabnięta więc powiem wprost ; jak się komuś nie podoba to won z Oporowa!
        • Gość: na ratunek idiotom Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.internetia.net.pl 12.01.13, 22:23
          szkoda mi Cię marna singielko, tony takich złamanych jak Ty przerobiłem
          • Gość: turski Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.internetia.net.pl 13.01.13, 09:23
            oporów tom wież , same żule pijaki i żebracy
            • Gość: rada osiedla Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.centertel.pl 13.01.13, 11:56
              u nas mieszka elita - notariusze, prawnicy, lekarze, biznesmeni, wpływowi urzędnicy także zapraszamy !
              • Gość: Gosia 58 Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.subscribers.sferia.net 14.01.13, 16:21
                To wspaniale,że tacy wartościowi ludzie będą moimi sąsiadmi. Ja właśnie szukam pracy. Jestem dyspozycyjna, potrafię obsługiwać komputer i angielski w stopniu komunkatywnym. To na parapetówkę muszę wydrukować kilka CV. Mój kochanek też szuka pracy, może być osiedlowym ogrodnikiem i jednocześnie ochroniarzem. Tylko chce trochę odpocząć , bo był pare tygodni na saksach i aż wychudł biedaczek.
                Będę jutro na Oporowie,pooglądam sobie moją przyszłą willę i zapiszę się do pośredniaka.
                Pozdrawiam przyszłych sąsiadów!
                • Gość: ... Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.internetia.net.pl 14.01.13, 16:48
                  buhahah balzaka wiejska same opszczymury pijaki i chołota jak najdalej z tej zakorkowanej wsi emerytów i rencistów
                  • Gość: Gosia 58 Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.subscribers.sferia.net 15.01.13, 20:58
                    Żeczywiście dzisiaj widziałam kilku pijanych panów, ale to byli pracownicy budowlani po pracy. Ja też lubię sobie wypić lampkę wina po pracy , a w związku z tym iż pracy szukam to sobie mogę pozwolić od rana. Co macie do emerytów, to bardzo spokojni ludzie. Szkoda że dzisiaj nie spotkałam przyszłych sąsiadów na oporowie, miałam zakupione calzbergi z Biedroneczki.
                    • Gość: adam Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.centertel.pl 15.01.13, 22:29
                      całkiem fajna architektura i miejsce w sumie to lepiej niz bujac sie po wsiach pod wrocławiem
                      • Gość: Gosia 58 Re: domy szeregowe na oporowie za 4000 zł za 1m2? IP: *.subscribers.sferia.net 18.12.13, 15:54
                        Cześć, chciałam podpytać czy w śród sąsiadów są napradę prawnicy , wpływowi urzędnicy i inna elita Oporowa?
                        Pytam gdyż po raz kolejny nie otrzymałam kredytu i może ktoś będzie w stanie mi pomoc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka