Dodaj do ulubionych

EKODOM - ul Pucka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.13, 14:14
Witam,

dzisiaj odkryłem tą inwestycję, wydaje się ciekawa.
Na forum jest dużo negatywnych opinii o tym deweloperze i jego poprzednich inwestycji.
czy ktoś wie coś więcej o tej inwestycji, miał kontakt z deweloperem, może kupił już tam mieszkanie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tilaa Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.internetia.net.pl 16.07.13, 21:13
      Też dziś natknęłam się na tę inwestycję, nawet przejechałam się zobaczyć, jak ona wygląda. I wygląda trochę jakby była opuszczona. A do tego, pomimo, że od kilku dni nie padał deszcz, ciągle chodziła jakaś pompa z wężem w piwnicy i wyciągała wodę - tak przynajmniej to wyglądało. Czy ktoś miał kontakt z deweloperem, co sądzicie?
      • Gość: pile Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.13, 08:14
        Jak bylem tam wczoraj to widzialem pare osób "coś" tam robiło,
        był tez kierownik budow, ktory powiedzial mi, ze oni to przejeli dopiero miesiac temu i staraja sie nadrobic straty
      • Gość: magdazd Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.inetia.pl 30.07.13, 09:01
        czy udało wam sie może kupić mieszkanie w EKO_DOM na Puckiej?
        Jesli tak to prosze o kontakt.
        • Gość: laura Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 20:49
          Miałam kontakt z deweloperem - nie sprawiają wrażenia profesjonalistów. Wyglądają dość ryzykownie.
          • Gość: Antonówka Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.76.akron.net.pl 29.10.13, 12:11
            Moim zdaniem ryzyko jest spore.
            • Gość: carola Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.krt.net.pl 30.10.13, 14:44
              Jakieś podstawy tego ryzyka?
    • Gość: Rivo 50 Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 12:25
      zapomnij o tych oszustach jak nie chcesz mieć problemu
      • Gość: kasiaa Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.14, 14:26
        Co spowodowało, że ten deweloper zyskał sławę oszusta? Jakie ryzyko niesie ze sobą kupno mieszkania przy Puckiej?
        • Gość: mieszkaniec Re: EKODOM - ul Pucka IP: 195.94.207.* 21.03.14, 09:42
          Z tego co wiem, to poprzednia inwestycja im nie wyszła, na tyle, że zmienili nazwę. Ja sam zastanawiałem się nad tą inwestycją, ostatecznie się zdecydowałem, kupiłem mieszkanie przed etapem ukonczenia dachu. Aktualnie mieli problemy z ogrzewaniem, ale budowę kilka dni temu ukonczyli. Sprawiają wrażenie mało "porofesjonalnych", ale nie mogę im zarzucić niestaranności, są rzetelni i perzykładają wage do szczegółów. Jestem na budowie średnio co tydzien obserwując postęp prac i szczerze przyznaję, że pomimo obaw deweloper mnie do siebie przekonał ;)
    • monc Re: EKODOM - ul Pucka 03.12.13, 08:43
      Zamierzasz kupić nieruchomość ?
      Boisz się gąszczu formalności ?
      Nie wiesz, jak skutecznie rozmawiać z deweloperem, na co zwrócić uwagę ?
      Nie umiesz negocjować ?

We wszystkim pomogę – skorzystaj z moich usług
      Doradca ds. Nieruchomości – zapraszam do współpracy

Zadzwoń i umów się na niezobowiązujące spotkanie:
      tel. 536 49 61 63 doradca_nieruchomosci@wp.pl
      - Pomogę wybrać i ocenić mieszkanie lub dom
      - Wynegocjuję lepszą cenę
      - Ocenię umowę i wynegocjuję korzystne dla klienta zapisy
      - Ocenię zgodność transakcji z nową ustawą deweloperską
      - Pomogę we wszystkich formalnościach, w tym również kredytowych
    • Gość: lellek Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.internetia.net.pl 23.03.14, 01:44
      a może osiedle Potokowa LC Corpu, ja jednak tam się zdecydowałem zamiast Ekodomu
    • Gość: mieszkaniec Re: EKODOM - ul Pucka IP: 195.94.207.* 24.03.14, 13:42
      Przed wyborem (a było to w zeszloroczne upały) byłem tam codziennie, bardzo bałem się bliskiej okolicy Alby, rozmawiałem z sąsiadami, żadnego smrodu nie czułem. Naczytałem sie na forach jak tam strasznie smierdzi jak strasznie nie da się żyć w okolicy alby, ale mieszkancy mnie pocieszyli ;) ponoc nie ma tragedii, latem kilka razy przy sprzyjających warunkach może zaleciec z z sortowni.
      Okolica wydaje sie byc wporzadku, blisko lotniczej, blisko obwodnicy, blisko parku tysiaclecia, blisko ślęzy (dobre miejsce na grila ;) )
      Bałem się również sytuacji powodziowej, ale wg materiałów znalezionych w internecie i kronik z 97' te okolice nie wylały, bo woda spływa na kozanów.
    • Gość: oze Re: EKODOM - ul Pucka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 17:35
      Dzwoniłem do tego dewelopera tylko dwa razy...raz z pytaniami ogólnymi a po dwóch dniach z przypomnieniem się , ponieważ brak było odpowiedzi na moja wiadomość mailową. Wnioski: im nie zależy wcale na sprzedaży mieszkań ( sic! ) panienka poinformowała mnie, że mieszkania można oglądać od poniedziałku do piątku do godziny 15.00 !!! Poinformowałem panienką, że niestety nie mam takiej możliwości z powodu pracy jaka wykonuję i zaproponowałem sobotę jako dzień do spotkania...niestety, panienka głosem dość "wiejskim" powiedziała, że w soboty to ona nie pracuje i tyle. Mało tego, wyszło na to, że panienka lepiej wie ode mnie, czy mogę się zwolnić z pracy czy nie? Popełniła również fatalny błąd...podniosła głos !! Skwitowałem to jednym słowem..." buraczka" Gratuluję deweloperowi pracownika...lenia i obiboka..no chyba, że tak się dzieje na jego właśnie zlecenie. Jeśli tak, to tym bardziej nie mam ochoty kupować u nich niczego..nawet pudełka zapałek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka