Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:12 Jestem zainteresowany postepami prac na wysokiej w osiedlu budowanym przez integera. licze równiez na opinie forumowiczów :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JerzyR Re: co tam w integerze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.04, 20:11 pojedz i zobacz sobie:)) JerzyR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: co tam w integerze IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.04, 21:24 A o jaki etap pytasz? Ten ktory mieli na dniach oddawać lokatorom, czy ten gdzie na dzien dzisiejszy rosnie zielona trawka i nie maja pozwolenia na budowe jeszcze? Ja mam "zarezerwowane" nawet dwa mieszkanie na tym drugim etapie, ale.... nie mogac sie doczekac kiedy mosci panowie z Integeru dostana pozwolenie (rezerwacja byla w majau - a mieli dostac pozwolenie lada dzien...) kupilismy mieszkanie w Smolcu od Ekobau - i jestesmy zadowolenie na dzien dzisiejszy. Pozatym widzielismy nasze przyszłe mieszkanie w budynku juz istniejacym - i kicha! Juz nam sie nie podoba, łatwiej nam bylo decydowac sie na kolejnego developera. No i obwodnica - nie atrakcyjnie bedzie przebiegac - tam gdzie teraz mamy to spory kawałek od osiedla. Pozdr Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igoreck Re: co tam w integerze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 19:13 Dora, a dlaczego się rozmyśliliście widząc to gotowe mieszkanie? Co było nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: co tam w integerze IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.04, 21:55 Tak naprawde - choc to nic nie zmienia - mieszkanie w Integerze mamy (w dalszym ciagu) zarezerwowane w etapie II na przyszły rok, ale tez mielismy mieszkanie w Dom-invescie zarezerwowane. Obie budowy to ten sam projektant i blizniacze budynki. Z racji tego ze Integer wlasnie etap I oddaje, wkrecilismy sie na budowe zeby to nasze blizniacze mieszkanie sobie poogladac. Wrazenie o 180 stopni inne niz patrzac w kartke papieru z rzutami. To bylo dobre posuniecie bo napaleni bylismy okropnie - a taka pogladowka na budowie rozjasnila nam umysly. Przede wszystkim i chyba najwazniejszym argumentem to byla wielkosc mieszkan - mielismy na poddaszu z antresola - wrazenie po wejsciu do mieszkania: ze zaraz wszystkie skosy ktorych bylo pelno zawala nam sie na glowe. To dobre mieszkanie ale chyba dla kawalera. Dla pary planujacej kiedys rodzine to kicha. Nie bylismy pewni tej wszechobecnej obwodnicy-ale argument z wielkoscia mieszkanie chyba nas uzmyslowil ze to nie to jeszcze. No ale teraz - Smolec, Ekobau, zyc nie umierac :-) tam nam sie podoba, mieszkanie bedzie na koniec marca 2005, mili ludzie i wogole. To jest to! I dzieci mozna tam chowac! Pozdr Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boreck Re: co tam w integerze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.04, 22:49 A czy Smolec to faktycznie raj na ziemi? Bo coś mi się nie wydaje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: co tam w integerze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.04, 16:44 Juz w to nie watpie :-) Oczywiscie zartuje, ale patrzac w tyl-miesiace poszukiwan, porownania cen mieszkan, komfortu samych lokali i okolic to naprawde ja juz dzis nie widze minusow Smolca. Najezdzilismy sie juz sporo popoludniami tam i tam wcale nie jest daleko, te tereny sa stosunkowo mlode-wszystko dopiero rosnie-z planow wiadomo jak urosnie, samoloty...nie raz lecial nam nad glowami i uwierzcie mi ze na Legnickiej na 10 pietrze slychac gorzej ulice niz lecacy taki samolot. Od strony budynku, developera jest wszstko OK (chyba powinni mi płacic za taka reklame :-)))) Pozdrawiam cala w skowronkach bo podpisuje kredyt :o) Dora Odpowiedz Link Zgłoś