ryszpiot 07.11.04, 11:24 Interesuje mnie firma SPECTRUM i ich mieszkania przy Niemczańskiej, chyba w tym roku mają oddać jeden budynek. Co sadzicie o tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abrakadabra Re: SPEKTRUM-ktoś coś wie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.04, 12:51 Hej. w tym roku oddaja jeden budynek - chyba juz nic wolnego nie ma. Za rok oddaja drugi taki sam. Firma chyba ok. Tylko te straszne balkony - galeriowiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
claris Re: SPEKTRUM-ktoś coś wie 08.11.04, 11:41 Poszukaj na forum we wczesniejszych postach, jest cala dyskusja nt. Spectrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diablo Re: SPEKTRUM-ktoś coś wie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.04, 19:03 Kliknij: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=8082359&a=8082359 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olopolska Re: SPEKTRUM-ktoś coś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 01:53 Witam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olopolska Re: SPEKTRUM-ktoś coś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 02:05 Witam ponownie! Developer wydaje mi sie ok! prowadzenie budowy, projekt - ciekawe. Sam chcialem kupic tam mieszkanie w budynku, ktory bedzie budowany. Bylem kilka razy na budowie, ale zrezygnowalem z uwagi na kilka elementow: mianowicie - "scisk", ktory powstaje -(budynek triady troszke za blisko), jak na razie brak drogi dojazdowej, ale to na razie. Chyba kluczowym elementem mojej rezygnacji byl jednak "pociag towarowy" - moze to byc troszke uciazliwe przede wszystkim wieczorami. Byc moze tylko mi to przeszkadzalo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś