Dodaj do ulubionych

Os.Relaks-Partynice

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 10:17
czy ktos cos slyszal na temat tego osiedla. chodzi mi glownie o ceny i o
reputacje budujacego. interesuje mnie jakie tez jakie sa przyszle oplaty.
pozdrowienia dla bryk'a.
Obserwuj wątek
    • Gość: bryk Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.11.04, 11:21
      Cena brutto za metr przyzwoita (niecale 2800 brutto, mieszkania oddawane sa w
      standardzie pod klucz - podlogi, bialy montaz, kuchenka itd wiec spore koszty
      zw. z doprowadzeniem do "uzywalnosci" odpadaja. Zostaje tylko ten nieszczesny
      garaz ;-). Opinii na temat spoldzielni sam chetnie poslucham.
      Pozdrow.
    • Gość: bryk Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.11.04, 12:21
      a tak przygladajac ci sie blizej to chyba bedziemy mieszkac w jednym
      mieszkanku :-) hehe
    • Gość: Olo Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 14:04
      Niestety od spóldzielni nie mozna wyciagnac zadnych konkretnych informacji. Nie
      ma tam nikogo kompetentnego w tym temacie. Wiele razy pytalem (przez miesiac)
      kiedy bedzie projekt do wgladu a nie tylko ulotki. Na poczatku mówiono, ze w
      przyszlym tygodniu, ale w koncu niestety okazlo sie nikt nie wie ani kiedy
      bedzie, ani kto go wykonuje. Dowiedziałem , ze sami z niecierpliwoscia czekaja
      i sa ciekawi jak bedzie wygladał. Nie wiadomo na jakim etapie jest projekt
      zarówno budowlany jak i wykonawczy a co dopiero starania o pozwolenie na
      budowe. Na bank nie ma jeszcze pozwolenia na budowe i z tego co widze to
      jeszcze daleko do niego. Jedyne informacje to te z ulotki opierajace sie na
      koncepcji i życzeniach spoldzielni postawienie pierwszego budynku w grudniu
      2005, ale jak tak dalej pójdzie to cienko to widze. Niby wszystko wiadomo, ale
      jak sie zada konkretne pytanie to nikt nic nie wie, co gorsza nie bardzo
      wiadomo kiedy i czy cos wogóle bedzie wiadomo!!!
      • Gość: ziutek Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:49
        spółdzielnie=komuna-odradzam.
    • Gość: Affonso Szpak Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.provider.pl / *.provider.pl 29.11.04, 11:43
      Ponawiam pytanie....czy wiadomo kiedy beda mieli pozwolenie na budowe??
    • Gość: przyszły mieszkani Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:46
      dowiedziałem się,że rusza nabór po swietach a cena jest niezła 2750 netto
      • Gość: bb Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.provider.pl / *.provider.pl 01.04.05, 13:04
        Nie taka niezla - juz podskoczyla do 3 tysiakow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka