Gość: Alfonso Szpak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 10:17 czy ktos cos slyszal na temat tego osiedla. chodzi mi glownie o ceny i o reputacje budujacego. interesuje mnie jakie tez jakie sa przyszle oplaty. pozdrowienia dla bryk'a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bryk Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.11.04, 11:21 Cena brutto za metr przyzwoita (niecale 2800 brutto, mieszkania oddawane sa w standardzie pod klucz - podlogi, bialy montaz, kuchenka itd wiec spore koszty zw. z doprowadzeniem do "uzywalnosci" odpadaja. Zostaje tylko ten nieszczesny garaz ;-). Opinii na temat spoldzielni sam chetnie poslucham. Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryk Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.11.04, 12:21 a tak przygladajac ci sie blizej to chyba bedziemy mieszkac w jednym mieszkanku :-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 14:04 Niestety od spóldzielni nie mozna wyciagnac zadnych konkretnych informacji. Nie ma tam nikogo kompetentnego w tym temacie. Wiele razy pytalem (przez miesiac) kiedy bedzie projekt do wgladu a nie tylko ulotki. Na poczatku mówiono, ze w przyszlym tygodniu, ale w koncu niestety okazlo sie nikt nie wie ani kiedy bedzie, ani kto go wykonuje. Dowiedziałem , ze sami z niecierpliwoscia czekaja i sa ciekawi jak bedzie wygladał. Nie wiadomo na jakim etapie jest projekt zarówno budowlany jak i wykonawczy a co dopiero starania o pozwolenie na budowe. Na bank nie ma jeszcze pozwolenia na budowe i z tego co widze to jeszcze daleko do niego. Jedyne informacje to te z ulotki opierajace sie na koncepcji i życzeniach spoldzielni postawienie pierwszego budynku w grudniu 2005, ale jak tak dalej pójdzie to cienko to widze. Niby wszystko wiadomo, ale jak sie zada konkretne pytanie to nikt nic nie wie, co gorsza nie bardzo wiadomo kiedy i czy cos wogóle bedzie wiadomo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:49 spółdzielnie=komuna-odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Affonso Szpak Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.provider.pl / *.provider.pl 29.11.04, 11:43 Ponawiam pytanie....czy wiadomo kiedy beda mieli pozwolenie na budowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły mieszkani Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:46 dowiedziałem się,że rusza nabór po swietach a cena jest niezła 2750 netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Os.Relaks-Partynice IP: *.provider.pl / *.provider.pl 01.04.05, 13:04 Nie taka niezla - juz podskoczyla do 3 tysiakow Odpowiedz Link Zgłoś