Dodaj do ulubionych

solidne biuro nieruchomości- Wrocław

IP: *.polmotors.wroc.pl 28.04.05, 15:58
Bardzo proszę o info na temat solidnego biura nieruchomości, które znalazłoby
mi mieszkanie we Wrocławiu. Czy jest jakieś na prawdę dobre we Wrocławiu.
Szukam biura, które nie "olewa" klienta i podchodzi do sprawy bardzo
solidnie. Dziękuję za każdą informację. Proszę mi kogoś polecić! Może nawet z
podaniem konkretnej osoby.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.04.05, 16:11
      Moze byc pani Marta z biura BN Marta tel.322 6262 widac,ze zalezy Jej na
      kliencie nie olewa.Dobre jest tez biuro Nieruchomosci IGLICA mlode kompetentne
      dziewczyny polecam pania Magde - ciemne wlosy lub Agnieszke.
      Nie polecam biura nieruchomosci IMPERIAL maja klienta w tzw.d....
      • Gość: ewa Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław IP: *.korbajt.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.05, 22:43
        Polecam pania Marte z CEL ,tu mozesz negocjoac warunki i szuka do skutku 693-
        144-566
      • dobramama1988 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 27.09.14, 17:25
        Na klientach zależy też firmie TEMPO www.tempo.wroc.pl/ podchodzą do każdego indywidualnie. Polecam!
    • Gość: Jakub Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław IP: *.crowley.pl 05.05.05, 11:34
      Mogę polecić Dolnośląskie Centrum Nieruchomości.
      Za ich pośrednictwem kupiłem mieszkanie. Byli kompetentni i zaangażowani.
      Starali się faktycznie znaleźć mieszkanie. Siedzibę mają na Grabiszyńskiej.
      Albo dcn.com.pl/ .

• Gość: Ola Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.05.05, 16:00
        Juz nie na Grabiszynskiej a na Powstancow Sl. za Raclawicka DCN
        • ania1237 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 06.05.05, 19:31
          Polecam biuro Inwest- Teren. Rzetelni, solidni, pomoga i doradzą. Ja akurat
          miałam przyjemność kontaktować się tam z Panią Ania. Polecam. Tel dla
          zainteresowanych 344 84 41.
          • dobramama1988 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 27.09.14, 17:26
            Dla mnie godne zaufania jest biuro TEMPO www.tempo.wroc.pl/ Pracownicy podchodzą bardzo rzetelnie do powierzonego im zadania.
      • dobramama1988 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 27.09.14, 17:27
        Ja polecam biuro TEMPO www.tempo.wroc.pl/ Zaufaliśmy i nie zawiedliśmy się.
    • combat3 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 20.06.05, 14:51
      Ze swojego doświadczenia moge polecić biuro AGNA, mają siedzibę na
      komandorskiej,
      pozdr.
      • ciekawski.2 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 26.06.14, 14:44
        Potwierdzam i także polecam biuro AGNA. Ostatnio miałem okazję kupić za ich pośrednictwem mieszkanie. Bardzo kompetentna obsługa. Pokazali mi mieszkania zgodne z moimi oczekiwaniami, z których na jedno się zdecydowałem. Pomogli wynegocjować cenę na bardzo korzystną. A gdy okazało się, że sprzedający ma bałagan w papierach ( sprzedawał bez pośrednika i nie miał pojęcia o niczym - masakra ) to sprawnie pomogli wyprostować wszystkie papiery i doprowadzić do szczęśliwego zakończenia.
    • Gość: zadowolona Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.14, 12:53
      czesc, ja zakupiłam mieszkanie przez biuro gross nieruchomości kancelaria prawna. jestem bardzo zadowolona-po 1 maja własnego prawnika, wszystko szybko się odbylo, bezproblemowo a no i maja na prawde konkurencyjna prowizje. zainteresowanym polecam i mogę podac nr tel do osoby która mi pomogla 508221051
      • wini_wini Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 23.09.14, 12:51
        Ja również polecam Gross, a dokładniej Pana Krzysztofa Matkowskiego. Sprawnie działał, był dyspozycyjny i potrafił doradzić, czy to w sprawach formalnych, czy w temacie aranżacji wnętrz.
    • agnieszka768 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 02.03.15, 12:48
      Witam. Z mojego doświadczenia z biurami nieruchomości, jeśli chodzi o solidność i naprawdę dobre podejście do klienta oraz sprawy formalne - to mogę polecić Pani biuro nieruchomości Verso (www.verson.com.pl)
      • artek6660 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 31.03.15, 09:23
        Przeglądając różne opinie, zwykle spotykałem się z pozytywnymi na temat tego biura nieruchomości. Ostatnio syn kupował mieszkanie więc skorzystaliśmy z usług Verso i jesteśmy zadowoleni.

Pozdrawiam.
        • lolek2872 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 20.04.15, 12:05
          Tylko DCN, naprawdę. Obecnie mają siedzibę przy powstańców śląskich z tego, co pamiętam. Kurcze, z takimi konkretnymi ludźmi jeszcze nie współpracowałem. Dbają o człowieka, o sprzedaż na najkorzystniejszych warunkach. A byłem w szoku, bo nie ufałem pośrednikom :P serdecznie polecam DCN
    • artek6660 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 05.05.15, 12:13
      Jednym z takich biuro jest Verso Nieruchomości (www.verson.com.pl) . Tak jak w zapytaniu, nie "olewają" klienta, wręcz przeciwnie, jak sprzedawałem mieszkanie to kontakt z ich strony był naprawdę dobry. Polecam.
    • a_nie_la Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 31.05.15, 13:41
      Szczerze mogę polecić Gross Nieruchomości. Tutaj dorzucę stronkę: www.bngross.pl/ Ludzie niezwykle kompetentni. Słuchają klienta i dzięki temu są w stanie szybko znaleźć odpowiadające oferty. Do tego wszystko sprawdzają pod względem prawnym co daje im wielkiego plusa. Można im zaufać!
    • justo65 Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 27.04.16, 12:21
      Napiszę raz jeszcze... Jeśli zależy ci na szybkiej sprzedaży i dobrej jakości obsługi to polecam biuro nieruchomości Ale Domy i Katarzynę Stachurską. Dla mnie sprzedała mieszkanie w miesiąc chociaż nie wierzyłam, że tak szybko się uda. Z tego co wiem to jako biuro specjalizują się w sprzedaży mieszkań i średnio każda sprzedaż zajmuje im miesiąc czasu, więc patrząc na rynek wrocławski to bardzo krótko. A ofertę mają o niebo lepszą od pozostałych (np robią home staging i promują dobrze oferty tak aby były widoczne dla kupujących na portalach) dlatego ich wybrałam. Na poczatku byłam sceptycznie do nich nastawiona, bo nie wierzyłam w ten cały home staging, ale jak zrobili zdjęcia, to nie wierzyłam własnym oczom, że tak może wyglądać moje mieszkanie :) I co dla mnie było ważne to oni nie pobierają prowizji od kupującego. Wtedy przynajmniej wiem, że pracują tylko dla mnie a nie dla kupującego. Bo gdyby pracowali również dla kupującego to by pewnie obniżali cenę w nieskończoność, tak jak to było w poprzednich 6 biurach, w których miałam ofertę zanim nie trafiłam na Ale Domy. Jeszcze coś tam mieli dodatkowo, ale już nie pamiętam, bo sprzedawałam mieszkanie ponad 2 lata temu. Najlepiej wejdź na ich stronę i sam poczytaj co mają do zaoferowania to się przekonasz. Pozdrawiam.
    • nanushka_nan Re: solidne biuro nieruchomości- Wrocław 31.12.16, 15:59
      Ja jak poprzedniczka także mogę polecić Gross Nieruchomości. Ciężko się wypowiadać bo na nieruchomościach się nie znam, ale nawet takiemu zielonemu jak ja, fajne mieszkanie wynegocjowali. Dodam, że wcale nie kosztowało mnie tak dużo. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka