Dodaj do ulubionych

Deweloperzy- Wrocław

• polawola Re: Deweloperzy- Wrocław 08.03.16, 20:19
      albo zajrzyj na targi, najbliższe z tego co wiem są w Orbicie www.targi-naswoim.pl
    • marianbyczek Re: Deweloperzy- Wrocław 26.08.16, 11:08
      zdecydowanie odrodzam seudofirme o nazwie ESPOLSKA, ktorej prezesem jest Czech.
      Jest to banow naciagaczy i oszustow. buduja z najtanszych materialow, caly czas kreca, buduja niezgodnie ze sztuka budowlana.
      Zupelnie nie interesuja sie budowa. Budow malego domku ciaganie sie latami. facet ktorey jest ich menadzerem budowy jest zupelnie bez pojecia.
      Ogolnie rzestrzegam orzed ta pseudo firma budowlana!!!
      • elizus Re: Deweloperzy- Wrocław 20.10.21, 08:59
        Ja odradzam Fale Deweloper . Budują w Żernikach Wrocławskich. Mieszkam w jednym z domków i jednym z najmniej kłopotliwych problemów jest długość oddania domów i brak perspektyw na drogę. Droga jest eksploatowana przez patodeweloperskie przedsięwzięcia. Polecam specjalistę od odbiorów - można wiele wykryć.
    • anita.zz Re: Deweloperzy- Wrocław 16.12.16, 12:25
      Czy ktoś z was ma doświadczenie w kupowaniu mieszkania od firmy www.blockpol.pl/ ?? zainteresowała mnie ich oferta ponieważ idealnie odpowiada mi lokalizacja – do pracy bym miała dosłownie kilka minut. Ale chciałabym przede wszystkim poznać opinie innych ponieważ to duża inwestycja na wiele wiele lat
    • matematyczka72 Re: Deweloperzy- Wrocław 25.05.18, 23:59
      Hej. Ja z całego serca polecam mieszkania wrocław gaj od Lokum Deweloper. Moim zdaniem to jeden z najlepszych deweloperów na wrocławskim rynku. Młodszy brat szukał ostatnio mieszkania i zwrócił się do nich. Dzięki tej firmie znalazł naprawdę świetne miejsce w przystępnej cenie. Warto nawiązać współpracę. :)
      • rossa344 Re: Deweloperzy- Wrocław 27.06.18, 13:38
        Mi bardzo podobają się inwestycje wrocławskiego developera scandi-home.pl - zawsze nowoczesne rozwiązania, dbałość o najwyższy standard wykończenia, atrakcyjne ceny i świetne lokalizacje domów i mieszkań, które można znaleźć w ich ofercie.
    • plcg Re: Deweloperzy- Wrocław 12.05.19, 17:55
      Dzień dobry. Wybór dobrego developera nie jest łatwy.
      Nasza firma zajmuje się kompleksową obsługą w zakresie zakupu mieszkań. Współpracujemy z mnóstwem deweloperów i banków, dzięki czemu każdy klient może liczyć na w pełni spersonalizowaną ofertę i obsługę.
      Jeśli będą Państwo zainteresowani, to zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną www.plcg.pl

Pozdrawiamy serdecznie,
      PLCG
      kredyty@plcg.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka