Dodaj do ulubionych

Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.05, 20:43
Konkretnie rejony Kiełczowskiej,Litewskiej gdzie kupię mieszkanie.Mam dziecko
i proszę nawet są tam fajne place zabaw.Mało tego znalazłam tam fitness
planet .Jest nawet piękne boisko .Polecam wszystkim ,a mieszkań jeszcze
trochę zostało.Zaczyna się tam tworzyć piękna dzielnica choć to tylko
sypialnia Wrocławia.
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! IP: *.os.kn.pl 12.06.05, 22:27
      Popieram tylko że mnie nie rozczarowało tylko zachwyciło poprostu. Ja już
      mieszkam od kwietnia. Jest suuuper.
      • edziarudnicka Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! 13.06.05, 07:26
        Fakt fajnie jest,spokój i w ogóle ... ale ! ale gdyby nie złodziejska
        spółdzielnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To są złodzieje i kasę dla siebie
        pchają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kasia Re: Fitness Planet Psie Pole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.05, 17:12
      Piszesz o okolicy że jest fajna ta to prawda, a ten fitness na inflanckiej jest
      super w ten upał jest tam 18 stponi na sali fajnie i dziewczyny prowadzą mega.
      Warto odwiedzić ten klubik (pare kilo mniej zawsze ), a lato napiera.
      • Gość: Asia Re: Fitness Planet Psie Pole IP: *.media4.pl 14.06.05, 21:51
        Z tym fitnesem to chyba jakaś "kryptoreklama" !!! :)
        A osiedle cóż.... ja tu mieszkam juz 5 lat i nie mogę złego słowa powiedzieć...
        Edzia widzę się zapieniła, że ciemno :) aż specialnie popatrzyłam wczoraj
        wieczorem przez okno. Edzia czy złodziejska spółdzielnia tego nie wiem, nikogo
        za rękę nie złapałam ale gdybyś to osiedle zobaczyła 5 lat temu to może byś
        zmieniła zdani., naprawdę
        • edziarudnicka Re: Fitness Planet Psie Pole 15.06.05, 07:24
          Ja mieszkałam na osiedlu prawie 30 lat !!!! Także wiem !! Chodzi mi o kwestię
          czynszów!!!!! Sprawdź sobie gdzie indziej i porównaj choćby u sąsiadów w Dach-
          Budzie!!!Jest strasznie drogie !!!
          • Gość: Asia Re: Fitness Planet Psie Pole IP: *.media4.pl 15.06.05, 18:15
            Edzia ja tam wcale ich nie bronię tylko stwierdzam fakt, że coś robią na tym
            osiedlu, że się zmienia....
            Jeśli chodzi o oświetlenie to zgadzam sie z Wami - ciemno jest!!!
        • Gość: Kasia Re: Fitness Planet Psie Pole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 17:50
          Zawsze warto reklamować bobre !!!!!!!!!!!!!! www.fitnessplanet.strefa.pl
          A tak na marginesie to jest tu ciemno większość latarni jest popsutych,więc co
          z tego że jest ładniej jak mniej bezpieczniej ( ASIU )
    • natassja Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! 18.06.05, 14:51
      jesli mieszkac bedziesz na bylym polu truskawkowym przy zbiegu litewskiej i gorlickiej, to najblizej masz do dwoch placow zabaw - na "starym" osiedlu po drugiej stronie ul. poleskiej - jak i na do nowowybudowanego placu na osiedlu dachbudowym. zbyt duzy wybor raczej to nie jest, zwazywszy, ze dachbudowy placyk jest maciupci, a 'staroosiedlowy' ponoc wciaz pod klucz tylko dla mieszkancow 'starego' osiedla ze wstepem dla obcych wzbronionym. tak przynajmniej bylo jeszcze pare miesiecy temu.
    • maly_skubaniec Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! 26.06.05, 23:26
      oj nigdy w życiu psioe pole.mam go dość. 3 lata które spędziłam w szkole na kiełczowskiej i poznałam tamtejszych ludzi to już nigdy więcej nie chciałabym ich spotkać.Beznadzieja i jeśli ktoś z innej dzielnie to oni uważają się za lepszych i w ogóle zadupie i wątpie żeby byłlo bezpiecznie.

Pozdrawiam
      • Gość: . Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 17:00
        Trochę sie zmieniło na Psim Polu .
        Nowi ludzie lepsza infrastruktura.
        Dużo zieleni ,place zabaw jest nawet Fitness co prawda tylko dla Pań ale to
        jakiś początek i cały czas sie to rozrasta idzie ku lepszemu.
        • grzegorz_j1 Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! 30.06.05, 23:01
          Owszem nowi ludzie, ale niestety jest tu wciąż pełno zapijaczonych typów co noc
          przemierzających szlak przez trzy knajpy osiedlowe - Orion (serdecznie
          współczuje ludziom mieszkającym obok tej speluny), Blue Cafe i w kwadracie.
          Darcie ryja, wrzaski i bluzgi na całe osiedle, piszczące panieny, niestety w
          lecie bardzo to się nasila. I bardzo psuje efekt fajnego osiedla.
          • Gość: edka Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 08:37
            Chyba przesadzasz trochę z tymi pijakami i rozwścieczonymi!!! Chyba nie wiesz
            co się dzieje na innych osiedlach !! Uważam ze jest to bardzo spokojne
            osiedle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • girlguide1 Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! 01.07.05, 09:45
              Edka, z kolei Ty nie przesadzaj. Wcale nie takie spokojne, a pijakow faktycznie
              jest wielu, ale rzeczywiscie tak jest wszędzie:((. Niestety u nas też. I tak
              jak pisał Grzegorz łażą pod Oriona do innej knajpy, albo siedzą - ci
              biedniejsi - gdzieś w krzakach, albo na ławkach i piją te swoje nalewki. Nie
              wiadomo już co gorsze. Nasiliły się też kradzieże, o czym wcześniej tak nie
              słyszałam, ostatnio było włamanie do mieszkania na Litewskiej, kradzież busa z
              Poleskiej, a moim sąsiadom z bloku na Kiełczowskiej okradli cały przód Skody,
              wredna robota. Na czym polega ten spokoj, o którym tyle piszesz? Ze nie ma tylu
              dresów jak np. na Nowym Dworze? To akurat fakt, ale są inne minusy.
    • Gość: wuja Re: Psie Pole miło mnie rozczrowało !!!!!!!!!!!! IP: 217.5.196.* 06.07.05, 09:42
      Mile mnie zaskoczyło

lub

Bardzo mnie rozczarowało.

To co powiedziałaś brzmi jak pomroczność jasna.
      • Gość: Kasia Re: Psie Pole JEST OK (poleska ,inflanka,kiełczows IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 19:34
        Brakuje tu kawiarenki kawa , ciastko pogadać koleżanką .Czasami rozmawiamy po
        zajęciach w fitnessie ,ale tam na inflanckiej jest mało miejsca w
        recepcji .Szkoda
        • Gość: Patton Re: Psie Pole JEST OK (poleska ,inflanka,kiełczow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.05, 13:36
          Brakuje kawiarenki z kawą? Macie tam za to knajpę, w w której zawsze dostaniecie
          narkotyki, na Poleskiej właśnie słynny Orion, gdzie zaopatrują się ludzie z
          osiedla, starego Psiego Pola i Zakrzowa i jest to ogólnie znany fakt. Osiedle
          rzeczywiscie się zmienia i jest w sumie OK, ale ta knajpa jest jak wrzód na
          d.... Nowi mieszkańcy, powiem wam jedno - uważajcie na swoje dzieciaki, bo tam
          już zacierają rączki na nowych klientów:(. Ale może w koncu policja coś z tym
          zrobi, bo chyba wymieniała się ekipa na posterunku13. Oby.
          • atemka Re: Psie Pole JEST OK (poleska ,inflanka,kiełczow 17.07.05, 23:18
            Matko, naprawdę??? Mieszkam tam od niedawna, niedaleko tej knajpy i
            rzeczywiście kręca się tam dziwne typki. O rany:((
            • rob_thomas Re: Psie Pole JEST OK (poleska ,inflanka,kiełczow 08.08.05, 09:39
              Oczywiście, ze to prawda. To ogólnie znana "tajemnica". Fakyczne ten Orion, ale
              i cały barak w którym się znajduje to wrzód na osiedlu. Przecież w tym baraku
              prezes osiedla umieszcza tych lokatorów, którzy nie płacą i mają zaległości
              czynszowe i mieszkanie zostaje im odebrane. Często są to ludzie z rodzin
              patologicznych, dużo pijący, a on ich jeszcze grupuje i umieszcza w jednym
              miejscu, ot takie małe getto. Zgroza. A mieszkają tam w strasznych warunkach i
              małe dzieci. I jeszcze z narkomańską speluną za ścianą.Dziwię się i nie tylko
              ja, że jeszcze nikt tym się nie zajął.
              • Gość: misiek Re: Psie Pole JEST OK (poleska ,inflanka,kiełczow IP: 62.233.177.* 13.08.05, 19:20
                Fajne tylko trochę daleko od centrum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka