Dodaj do ulubionych

Internet i basen w centrum miasta

IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 12:46
A ja będę mieszkał na sanockiej, jakiego dostawcę internetu polecacie w
okolicy - Ślężna, Dyrekcyjna itd. Lubię też korzystać z basenu krytego, czy
orientujecie się, gdzie najbliżej jest jakiś basen?
Obserwuj wątek
    • Gość: mira11 Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:09
      kryte baseny masz na Racławickiej Teatralnej i przy Akademii Ekonomicznej. a
      jak internet to niestety nie wiem
      • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 29.06.05, 19:59
        Dzięki bardzo, czy ten na Akademii Ekonomicznej jest otwarty dla publiczności?
        Czy jest tam czysto? Ile kosztuje wstęp? Może jest strona internetowa tego
        basenu?
      • Gość: pablo Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.e-net.pl 09.07.05, 22:20
        ? eee test
    • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 04.07.05, 09:25
      Czy ktoś odpowie na moje pytania? ;)
      • Gość: mira11 Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:34
        Studium Wychowania Fizycznego i Sportu
        Akademii Ekonomicznej

ul. Kamienna 35/37, 53-307 Wrocław; tel. 36-80-456, 367-56-61, fax 36-80-575

spróbuj tam zadzwonić
        • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 05.07.05, 17:44
          Dziękuję Miro. Próbowałem się dodzwonić, ale chyba jest zamknięte w czasie
          wakacji? Czy chodzisz tam sama? Jakie są warunki, czy polecasz to miejsce? Czy
          jest czysto? Kiedy są godziny dla publiczności? Jakie były ceny w tym roku?

Dalej uprzejmie proszę o polecenie mi jakiegoś dostawcę internetowego w centrum
          miasta. :):):)
          • Gość: mira11 Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:58
            niestety nie wiem nic więcej na temat basenu AE. chodziłam tam kiedyś, ale to
            firma wynajmowała go w określonych porach w tygodniu. jak jest z dostępem dla
            indywidualnych użytkowników nie wiem. może ktoś jeszcze się odezwie i Ci
            pomoże. powodzenia
            • Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 07.07.05, 22:26

Polecam stałe łącze internetowe z e-wro .www.e-wro.pl tel.796-51,
              fax 796-52-55 info@e-wro.pl
              • Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 07.07.05, 22:30
                Mała pomyłka tel. do e-wro 796-51-50 i adres ul.Trwała7
                • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 09.07.05, 13:32
                  Niestety ze strony, którą mi podałeś COGITO wynika, że na Sanockiej chwilowo
                  firma ta nie dostarcza internetu. Wiem, że w mieszkaniu, które będę wynajmował
                  jest jakaś kablówka, nie mam pojęcia jaka. Tzn. jest przyłącze, a umowę będzie
                  trzeba uaktywnić. Może ktoś z Was wie jaka to może być kablówka i czy oferuje
                  internet?
                  • Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 09.07.05, 22:16
                    Mieszkam na ul.Studziennej czyli bardzo blisko ul.Sanockiej i trochę jestem
                    zdziwiona ,że e-wro nie dostarcza na Sanocką internetu.
                    My mamy internet właśnie z e-wro.
                    Co do kablówki to najpewniej będzie to VEKTRA oni też dostarczają internet.
                    • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 13:20
                      Sprawdziłem na mapie. Cogito będziemy sąsiadami...:) Powiedz, jak Ci się tam
                      mieszka? Czy jest tam bezpiecznie? Jak z komunikacją miejską? Gdzie robisz
                      zakupy? Czy nie boisz się wieczorem wracać do domu???? Pytam o to wszystko, bo
                      dopiero będę się sprowadzał do Wrocławia i wiele jeszcze o nim nie wiem....
                      • Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 11.07.05, 22:20
                        Mieszka mi się bardzo dobrze tzn. wszędzie jest stąd blisko,komunikacja bez
                        problemu:tramwaje,autobusy naprawdę b.dobry punkt.
                        Zakupy osobiście robię w ARENIE dla mnie najbliżej,ale w okolicy jest jeszcze
                        kilka innych sklepów.
                        Jeżeli chodzi o wieczorne powroty to nie ma się czego obawiać tu jest
                        bezpiecznie.
                        Chcesz poznać Wrocław proponuję odwiedziny na stronie www.wroclaw.dolny.slask.pl
                        lub www.wroclaw.pl
                        Miło mi,że będziemy sąsiadami:)
                        • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 22:37
                          Cogito, jeśli chcesz odezwij się do mnie na gg, chętnie bezpośrednio się
                          zapytam o różne rzeczy jeszcze :):):) nr 1326900
    • Gość: atic Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.05, 20:14
      basen AE jest niedostępny dla "cywilów, tlko zającia studenckie, szkółki i
      wynajęte firmom godzinki. Można wykupić abonament ale tylko na początku
      semestru i na czas semestru akademickiego - dość drogi, ale warunki bardzo
      dobre (basen po remoncie)
      Parę mertrów od tego miejsca gdzie będziesz mieszkł powstaje olbrzymi kompleks
      basenów (aquapark), przy odpowiedniej cierpiwości - załapiesz się.
      łącze - polecam światłowód w VECTRZE
      a co do bezpieczeństwa wieczorami i lokalizację sklepów to skad ty się
      przeprowadzasz?? czego się spodziewasz pustyni pełnej czychających bandytów :),
      KRZYKI to dobra dzielnica
      • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 22:42
        Z pełnego dresiarzy i psychopatów na motocyklach Poznania. Dziękuję za rady
        Atic :):):)
        • Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 13.07.05, 22:49
          We Wrocławiu też są psychopaci na motocyklach, ale takie niestety są "uroki"
          dużych miast.
          • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 11.08.05, 16:48
            Cogito, Sanocka nie wypaliła, właścicielka (nie wrocławianka) okazała się
            ostatnią kretynką i oszustką. Ale chyba i tak będziemy sąsiadami, bo nowe lokum
            znalazłem na.... Wielkiej:):):)
            • Gość: cogito Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 12.08.05, 22:40
              Armand, czasami faktycznie można się naciąć, ale Wielka też jest O.K.
              Wydaje mi się, że całe osiedle jest fajne i warto tu zamieszkać:)
              • Gość: Armand Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 13.08.05, 10:45
                No właśnie, ta wielka robi dobre wrażenie. Pewnie jest tam tak samo fajnie jak
                na sanockiej i na studziennej. Kawałek dalej od dworca PKP, ale chyba dojazd
                nieco lepszy wszędzie. Cogito, odezwij się na gg jak możesz :) 1326900.
                Pozdrawiam.
        • Gość: atic Re: Internet i basen w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:08
          eee... chyba przesadzasz. jestem poznianianką i wiem, że nie jest tak żle. sama
          przezyłam przeprowadzkę z wielkopolski na dolny śląśk i sobie chwalę. powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka