Gość: Lusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 20:38 czy ktoś kupił meble kuchenne brw z serii Nika 260 z frontem drewnianym? jakieś opinie? Warto, nie warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goska Re: NIKA 260 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.05, 11:50 no właśnie, też zwróciłam uwagę na te mebelki, fronty drewniane w ładnych kolorkach, Bedę wdzięczna Forumowiczom za opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow10 Re: NIKA 260 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 14:47 Witam, też się koło nich kręcę, bo chciałam kupić je synowi. Wydają się ok. Trochę odstrasza mnie biały środek, ale to już rzecz gustu. Szuflady "chodzą" sprawnie i nie wypadają przy zbyt mocnym wyciągnięciu. Dużą zaletą jest ich cena i możliwość dokupienia do kompletu jeszcze innych szafek, Jeśli tych w komplecie jest za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: NIKA 260 IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 15:11 witam, zwróćcie uwagę, że są bardzo płytkie, a przez to mało pakowne... cena oczywiście robi wrażenie, ale coś za coś.. bv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: NIKA 260 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 15:58 płytkie? 45 cm, bo ja wiem...to tylko 5 cm mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: NIKA 260 IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 08:24 Gość portalu: Lusia napisał(a): > płytkie? 45 cm, bo ja wiem...to tylko 5 cm mniej te 5 cm wiecej czasem decydują o wstawieniu do szafki większego garnka, miksera, itp. Zwróć też uwagę, że NIKA ma jeden rozmiar szafek wiszących. Ja akurat potrzebowałem 95 cm, dlatego zdecydowałem się na inne z BRW - Tuzin Róż. Oczywiście cena poszła mocno w górę, ale jak dla mnie i mojej żony są one Bardzo Ładne! Życzę miłego i dobrego wyboru. BV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: NIKA 260 IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 31.08.05, 10:58 wygląda na to, że nikt tych mebli jeszcze nie kupił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: NIKA 260 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.05, 18:47 no wlasnie Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer0nka Re: NIKA 260 IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.05, 07:33 bo jak tu ustwić w jednym ciągu kucenkę o standardowej głębokości. też mi sie spodobały mebelki, a juz w szczgólnosci ich cena.... Odpowiedz Link Zgłoś
agamaja Re: NIKA 260 04.09.05, 22:26 Ja kupiłam i mam te jasne (klon) nika 260 i jestem zadowolona szczególnie z ceny bo jak trzeba wzystko na raz kupić to wiadomo patrzy się na cenę. A na placu na wymir wcale nie były lepszej jakości meble a ceny dwa razy większe. Mi akurat do kuchni super pasował wymiar 260+50 na kuchenkę. Bardzo dużo meble za tę cenę i szafki 72. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: NIKA 260 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.05, 18:10 dzięki za informacje, cena ...no własnie - rozsądna, Odpowiedz Link Zgłoś