Gość: dorota IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.08.05, 22:13 W przyszłym tygodniu będziemy podpisywac umowę. W blokach już w środku kładą gładzie, mam nadzieję, że przed świętami się wyrobią. Czy ktos może negocjował warunki ze SM Maślice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grooby Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.lukas.com.pl 14.09.05, 10:04 Zależy w jakim sensie "warunków", jeśli chodzi o finansowe to nie, ale np. nie pozostawienie dziury w mojej natresoli tak :-) Z tegoco wiem to wiekszość sąsiadów taką dziurę będzie posiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:43 kupiłam u nich mieszkanie , mieszka się ok , ale spółdielnia najgorsza jaka może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooby Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.lukas.com.pl 04.10.05, 18:33 dlaczego spoldzielnia najgorsza? mozna cos wiecej? kupilem mieszkanie, na ktore czekam z niecierpliwoscia :-) jak by ktos chcial sie wymienic opiniami/informacjami to najlepiej na maila: grooby(at)kurde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROL Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.11.05, 17:35 Kupiłem mieszkanie na Osiedlu Słonecznym i na razie mogę powiedzieć, że panie pracujące w spółdzielni (przynajmniej niektóre) niezbyt są miło usposobione do klientów - chyba pamiętają jeszcze lata socjalizmu. Co do pozostałych rzeczy to jak na razie nie mogę nic powiedzieć ale zawsze wszystko wychodzi w praniu. Pozdrawiam wszystkich sąsiadów ze słonecznego, i mam nadzieję że szczęśliwego osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatarra Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 04.11.05, 16:18 Zostało stworzone forum mieszkancow Osiedla Slonecznego Zapraszam do korzystania: www.mojeforum.net/sloneczne/ Pozdrawiam, Zatarra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatarra Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 21.02.06, 11:05 Zapraszam ponownie na strone: www.mojeforum.net/sloneczne Ruszyły juz odbiory mieszkań na naszym osiedlu! Pierwsze relacje już znajdują się na forum. Pozdrawiam, Zatarra Odpowiedz Link Zgłoś