Dodaj do ulubionych

Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne

IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.08.05, 22:13
W przyszłym tygodniu będziemy podpisywac umowę. W blokach już w środku kładą
gładzie, mam nadzieję, że przed świętami się wyrobią.
Czy ktos może negocjował warunki ze SM Maślice?
Obserwuj wątek
    • Gość: grooby Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.lukas.com.pl 14.09.05, 10:04
      Zależy w jakim sensie "warunków", jeśli chodzi o finansowe to nie, ale np. nie
      pozostawienie dziury w mojej natresoli tak :-) Z tegoco wiem to wiekszość
      sąsiadów taką dziurę będzie posiadała.
      • Gość: wrocławianka Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:43
        kupiłam u nich mieszkanie , mieszka się ok , ale spółdielnia najgorsza jaka
        może być
        • Gość: grooby Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.lukas.com.pl 04.10.05, 18:33
          dlaczego spoldzielnia najgorsza? mozna cos wiecej?
          kupilem mieszkanie, na ktore czekam z niecierpliwoscia :-)

jak by ktos chcial sie wymienic opiniami/informacjami to najlepiej na maila:
          grooby(at)kurde.pl
        • Gość: ROL Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.11.05, 17:35
          Kupiłem mieszkanie na Osiedlu Słonecznym i na razie mogę powiedzieć, że panie pracujące w spółdzielni (przynajmniej niektóre) niezbyt są miło usposobione do klientów - chyba pamiętają jeszcze lata socjalizmu. Co do pozostałych rzeczy to jak na razie nie mogę nic powiedzieć ale zawsze wszystko wychodzi w praniu.
          Pozdrawiam wszystkich sąsiadów ze słonecznego, i mam nadzieję że szczęśliwego osiedla.
    • Gość: Zatarra Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 04.11.05, 16:18
      Zostało stworzone forum mieszkancow Osiedla Slonecznego
      Zapraszam do korzystania:
      www.mojeforum.net/sloneczne/
      Pozdrawiam,
      Zatarra
      • Gość: Zatarra Re: Szukam sąsiadów - Osiedle Słoneczne IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 21.02.06, 11:05
        Zapraszam ponownie na strone:

www.mojeforum.net/sloneczne
        Ruszyły juz odbiory mieszkań na naszym osiedlu!
        Pierwsze relacje już znajdują się na forum.

Pozdrawiam,
        Zatarra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka