Gość: salkien IP: *.dint.wroc.pl 29.08.05, 17:57 Czy ktos ma doswiadczenia z developerem EuroDom oraz wie cos wiecej nt. inwestycji "Apartamenty Silesia"? Dziekuje za wszelkie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: Apartamenty Silesia - EuroDom IP: *.e-wro.net.pl 19.01.06, 10:35 wątek stary, reakcji forumowiczów - brak a jak jest dzisiaj? ktos coś wie na ten temat ( Euro-Dom, Silesia, Leopoldinum)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukająca_M Re: Apartamenty Silesia - EuroDom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.06, 16:54 a może ktoś z firmy Euro-Dom wypowie się na forum i będą wieści z pierwszej ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Apartamenty Silesia - EuroDom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 21:19 podnoszę watek, Może ktos się odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Apartamenty Silesia - EuroDom IP: *.e-wro.net.pl 24.01.06, 23:45 mysle, ze jezeli kogos stac na takie mieszkanie, to nie musi czytac tego forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: Apartamenty Silesia - EuroDom IP: *.crowley.pl 25.01.06, 23:41 Jest sporo wolnych lokali w Leopoldinum (ciekaw jestem czemu - czy tylko z powodu ceny, bo lokalizacja jest wyjatkowa). Silesia sie nie interesowalem. Jestem zywo zainteresowany ta pierwsza inwestycja. Bede sie spotykal z kims z biurem sprzedazy, zeby zorientowac sie na ile sa elastyczni jesli chodzi o zmiany w umowie i ew. negocjace cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Apartamenty Silesia - EuroDom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.06, 18:22 to daj znać, co i jak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: Apartamenty Silesia - EuroDom IP: *.crowley.pl 31.01.06, 22:13 Jestem po spotkaniu z prezes Euro-dom. Sa elastyczni:) I maja nowe ceny od 1 lutego - 10% w gore!!!! Dzisiaj odkrylem pewien niepokojacy "szczegol" dotyczacy widokow z okna. Jesli chcesz pogadac zapraszam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Apartamenty Silesia - EuroDom IP: *.os1.kn.pl 18.03.06, 07:53 Daj proszę znać co jest nie tak na: wegorz (na) poczta onet pl Dzięki, Węgorz Odpowiedz Link Zgłoś
libekat Re: Apartamenty Silesia - EuroDom 26.01.06, 12:09 moge pomoc w uzykaskaniu kredytu hipotecznego na bardzo atrakcyjnych warunkach 691 583 351 Odpowiedz Link Zgłoś