Gość: marta IP: *.biofiz.am.wroc.pl 22.09.05, 11:04 Czy ktos zna dobrego stolarza, ktory robi przesuwane drzwi? Dziekuje z gory za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jenol Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.10.05, 21:54 nie znam ani jednego stolarza : (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ewinia12 Re: stolarz-drzwi przesuwane 25.11.05, 16:23 Marto!Udalo Ci sie kogos znalesc?Bylabym wdzieczna za pomoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanity Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: *.h / *.hdf.com.pl 28.11.05, 10:25 Takie drzwi robi komandor, ale z pewnoscia sa dosc drogie, na stronie firmy mozna zrobic symulacje projektowo - cenowa. www.komandor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umberto Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.11.05, 19:12 Jaki rodzaj drzwi Ciebie interesuje: 1. przesuwane chowane w ścianie (np. regipsowej) 2. przesuwane znajdujące sie na zewnątrz ściany. Skrzydła do obu systemów można sobie dobierać dowolnie, tzn. dowolny wzór dowolny producent. Fajny jest system umożliwiający chowanie się drzwi wewnątrz ściany dzięki czemu na ścianie można coś powiesić lub postawić jakiś regalik, itp. niestety jest to drogie rozwiązanie. Szczegóły na stronie producenta: www.drzwi-wim.pl/ We Wrocławiu różne systemy drzwi przesuwanych są dostępne np. w BUDUSie przy skrzyżowaniu Wiśniowej ze Ślężną. Można tam zobaczyć przykładowe rozwiązania. Pzdrw. Umberto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: *.biofiz.am.wroc.pl 29.11.05, 08:27 Dziekuje wszystkim za informacje. Ewinia, jesli bedziesz zainteresowana, to powiem Ci w nastepnym tygodniu, czy jestem zadowolona z uslug stolarza, ktorego znalazlam (w piatek lub w sobote przychodzi montowac drzwi). Tak w ogole to drzwi chowaja sie w sciane. Ktos proponowal system Komandor. Niestety do zamontowanej w moim mieszkaniu konstrukcji takie drzwi nie pasuja, poniewaz szyna jest tylko na gorze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanity Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: *.h / *.hdf.com.pl 01.12.05, 09:36 Ja tez jestem zainteresowana, to daj znac jaki efekt pracy pana stolarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewinia12 Re: stolarz-drzwi przesuwane 04.12.05, 12:30 Hej Marto!!!:)) Jak tam stolarz sie spisal? Moglabys moze przeslac jakies zdjecia drzwi i namiary na stolarza na @.No i napisz czy jestes zadowolona.. Pozdrawiam serdecznie!! ewinia12@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: *.biofiz.am.wroc.pl 05.12.05, 09:30 Juz odpisuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tatareczka Re: stolarz-drzwi przesuwane 05.12.05, 10:03 Ja też poproszę jeśli można. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
nkabi Re: stolarz-drzwi przesuwane 13.01.06, 10:45 Witam czy ja tez maglabym prosic o info o stolarzu. tuszman@yahoo.com Dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: 82.143.140.* 19.01.06, 15:41 ja też proszę informację o stolarzy gonia@e-wro.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.06, 21:07 i ja też :)) rczerw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanity Re: stolarz-drzwi przesuwane IP: *.h / *.hdf.com.pl 20.01.06, 09:14 Wszyscy chca namiary, a tu od dawna wieje pustkami :) Moze ktos inny kogos poleci? Jedna z czekajacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
nkabi Re: stolarz-drzwi przesuwane 08.02.06, 09:57 Czy moze ktos ma jednak jakies aktualne info na temat przesuwanych drzwi? Ile kosztuja takie drzwi? Czy duzo drozsze sa drzwi do samego sufitu? dziekuje za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś