Gość: kita IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.05, 10:19 Czy ktoś już z forumowiczów kupiła szereg na osiedlu malowniczym??? jak z wiarygodnością tego inwestora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Osiedle Malownicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:23 Wszystko wygląda super na planach, ale jak będzie w rzeczywistości tego nikt nie gwarantuje. Byłam w biurze na rozmowie o tej inwestycji. Wiesz co powiedział syn właściciela : że w zasadzie to on sprzedaje mi marzenie. Rozumiesz? Dałam sobie spokój po takiej wypowiedzi. To ja mam płacić mu ciężko zarobione pieniądze lub nawet na lata się się zadłużyć po to tylko by kupić sobie iluzję na papierze. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianka Re: Osiedle Malownicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:23 również dzwoniłam do biura i co się dowiedziałam jeżeli chce się kupić dom jednorodzinny to trzeba liczyć metraż domu czyli jak ja chciałam 150 m razy 1,600 zł czyli 240 tys do tego działka minimum 1000 m za 130 zł za metr czuli 130 tys mamy już 370 dodjcie do tego 7 tys za projekt , który trzeba sobie samemu opłacić drogi nie wiadomo kiedy , ale najprawdopodobniej po zakończeniu inwestycji czyli jakies minimum 5 lat i za drogę trzeba będzie zapłacić ok 10 tyś od każdego właściciela to jest stan deweloperski jedyny plus tego wszystkiego ,to to ,że jest w cenie piec tynki ,ściany działowe , kaloryfery , okna drewniane , pofatygowałam sie i pojechałam zobaczyć , nie podoba mi się tam , poza tym nie mogłam wyjechać na główną w Leśnicy, BO TAKI JEST TAM RUCH , nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
akponok Re: Osiedle Malownicze 05.03.06, 21:16 Był jest w porządku bardzo dobra cena zwłaszcza na szeregówki. Ta lokalizacja z czasem nabierze ceny. Teraz jest czas żeby tym kupować. Sam kupiłem dom wolnostojący na działce 1300m2, za 2 lata jego wartość będzie wyższa o min 30%. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzam Re: Osiedle Malownicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:06 A daj kontakt do siebie, żeby sprawdzić Twoją wiarygodność - bo może jesteś li tylko naganiaczem ! Odpowiedz Link Zgłoś
nessag Re: Osiedle Malownicze 12.03.06, 17:14 To nie mnie sprawdzasz, ale chętnie wymienię informacje. Kupiliśmy szeregówkę. Termin odbioru ustalony na koniec czerwca. Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
dekar Re: Osiedle Malownicze 13.03.06, 15:09 Biorąc pod uwagę kosmiczną cenę gruntu jaką sobie życzą to za 2 lata będzie dobrze jak ceny rynkowe do niej wyrównają. Poza tym dom ciężko się sprzedaje, o wiele trudniej niż mieszkanie, więc ich ceny rosną o wiele wolniej. Oczywiście życzę spełnienia marzeń, ale osobiście uważam, że jest to mało realne. Odpowiedz Link Zgłoś