Gość: gosć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:15 Ktoś tam może był? Albo kupił już domek? Jaka jest oferta, tzn. w jakim stanie sprzedają tam domki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Osiedle Truskawkowe IP: 62.233.144.* 24.11.05, 08:48 wystarczy prześledzić forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=27899667&a=27899667 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=14925749&a=14925749 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=21862373&a=21862373 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=23442599&a=23442599 Podsumowując: okolica nienajciekawsza, ale bez większych wad (dojazd w miarę sprawny, choć na razie do przebudowy Pl. Grunwaldzkiego w razie korków różnie z tym bywa), względny spokój (choć do przejazdu kolejowego (przez który pociąg kursuje rzekomo 3 razy na dobę) jakieś 300 m, widoki z jednej strony na wieś zabitą dechami (takie moje subiektywne wrażenie), z drugiej drzewa i chaszcze wokół), umowa z Safehome skonstruowana poprawnie i bez haków (co istotne), ale sam wygląd budynków (zarówno w zabudowie szeregowej jak i budynków wielolokalowych) nie powala delikatnie rzecz ujmując na kolana. Ponadto zastanawia bliskość lokalizacji transformatorów niemalże pod oknami i solidność wewnątrz mieszkań. O ile zastrzeżeń nie budzi 35 cm Ytong, z którego wznoszą ściany zewnętrzne, o tyle ścianki działowe moim zdaniem nie spełniają nalezycie swej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Osiedle Truskawkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:33 Dzięki, za info :-)) Poczytałam....ale nie znalazłam konkretmych informacji nt. samej budowy. Tzn. w jakim stanie za te pieniądze sprzedaje developer. Czy jest to stan surowy zamknęty, czy developerski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Osiedle Truskawkowe IP: 62.233.144.* 24.11.05, 10:24 o ile nic sie nie zmieniło, to stan deweloperski. www.safehome.pl/ Jasnym punktem jest to, że budują bez obciążania hipoteki inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Osiedle Truskawkowe 26.11.05, 07:10 Interesowałem się tym osiedlem,jednak szereg kupiłem gdzieś indziej.Mogę jednak powiedzieć,że developer robi bardzo dobre wrażenie-jest to duńczyk ożeniony z polką,mieszka od lat na wojnowie,nawet na stronie internetowej osiedla czytałem,że się aktywnie angażuje w sprawy lokalne.Zrealizował też kilka lat temu os.kolorowe na wojnowie.Jak pamiętam to cena szeregów na tym osiedlu była atrakcyjna w odniesieniu do standartu oferowanego.Gdybym miał kupować dla siebie-kupił bym chyba na tym osiedlu.Ja jednak szukałem domu albo dla siebie albo na wysokobudżetowy wynajem ,dlatego zdecydowałem się na wojszyce.Wojnów jest jednak na moje oko trochę zaniedbany,ale opiniee o mieszkaniu na wojnowie z forów były generalnie bardzo pozytywne.Myślę,że na uwagę zasługuje fakt,że to osiedle jest praktycznie nieogłaszane w gazetach-a to oznacza ,że popyt jest duży.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Osiedle Truskawkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:59 czy ktoś może wie czy w cenie podanej na stronie internetowej za szereg jest stan deweloperski , czy stan surowy zamknięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornholio Re: Osiedle Truskawkowe IP: *.wroclaw.mm.pl 11.02.06, 00:23 Hehe, Michael jest świetny. Obecnie gram w drużynie, którą On sponsoruje. Amator Wojnów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Osiedle Truskawkowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 00:28 proponuję sprawdzić dokładnie przebieg przyszłej "Trasy Swojczyckiej" - żebyście za kilka/kilkanaście lat nie mieli ruchliwej wylotówki pod oknami. Odpowiedz Link Zgłoś