Gość: gosc IP: *.comarch.pl 12.01.06, 15:39 Witam Czy ktos mial do czynienia z developerem Deka? Z gory dziekuje za wszelkie informacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia777 Re: wrocławski developer - Deka 12.01.06, 15:57 Nie mialam z nimi doczynienia, ale wlasnie sie dowiedzialam ze metr mieszkania na Czerniawskiej kosztuje od 3900zl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wrocławski developer - Deka IP: *.comarch.pl 12.01.06, 16:11 tak...wiem, jestem wlasnie zainteresowany ta inwestycja, dlatego poszukuje wszelkich informacji na temat tego developera. Pierwsze wrazenie nie jest najlepsze, biuro miesci sie w starym domu, teoretycznie urzeduja od 8.00 do 16.30...bylem dzis o 8.30 i jeszcze nikogo nie bylo :( takze ogolnie chyba nie sa zbytnio nastawieni "frontem" do klienta. Kolejna rzecz...ogladalem skonczona inwestycje na Oltaszynie...wlasciwie nikt tam nie mieszka...zastanawiam sie czy warto zaufac takiej firmie... Odpowiedz Link Zgłoś
el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 09.02.06, 18:13 dzisiaj ojciec byl w biurze - przyniosl plany. Nie wie moze ktos czy te grunty pod budowe DEKA'i sa ich wlasnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrocławski developer - Deka IP: *.comarch.pl 10.02.06, 10:50 Mam takie pytanko...co Ci powiedzieli w biurze odnosnie wolnych mieszkan...ile jeszcze zostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 10.02.06, 14:08 Niestety nie jestem w temacie! Ale najbluzszy tydzien planuje na rajd po wroclawskich developerach wiec jak ktos ma jakies pomysly o co pytac to smialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrocławski developer - Deka IP: *.comarch.pl 10.02.06, 14:37 Poczatkowo tez bylem zainteresowany ta inwestycja ale mialem watpliwosci co do developera. Calkiem nieznany, na umowione spotkanie nie przyjechal (badz spoznil sie ponad 40min - dluzej nie moglem czekac i sobie poszedlem) Biuro tez nie zrobilo na mnie najlepszego wrazenia. Bylem u nich na poczatku stycznia i wtedy zostaly im (podobno) ostatnie mieskzania, zachwalali ze schodza jak cieple buleczki, dlatego pytalem Ciebie czy powiedzieli Ci to samo. Wydaje mi sie, ze skoro tak dobrze im sie sprzedaja, to w ciagu miesiaca chyba juz powini miec wszystko zarezerwowane badz sprzedane...dziwne. Co do ceny...poczatkowo 3900zl/m2 ale ten lokal, ktory mnie interesowal nagle wycenili sobie na 4400...to chyba lekka przesada. Jesli chodzi o standard, jak dla mnie to nie sa zadne apartamentowce, po prostu zwykly blok, ale to akurat moze byc kwestia gustu. Lekko zszokowala mnie cena garazu - 30000zl <wow> Osobiscie odpuscilem sobie tego developera...czekam na Budotex, ktory ma budowac blok tuz obok...cena za metr - 3500, sa chyba bardziej doswiadczeni itp. Poza tym slyszalem ze Archicom ma budowac na Gaju, wiec moze warto sie wstrzymac (osobiscie tak czynie) Odpowiedz Link Zgłoś
el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 10.02.06, 16:23 hmm mi wolaja 3900 i mieszkania jeszcze sa w poniedzialek chce sie tam przejechac. nie wiesz moze kto ma w tamtym rejonie wolne mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 10.02.06, 17:02 Gość portalu: gość napisał(a): > Osobiscie odpuscilem sobie tego developera...czekam na Budotex, ktory ma budowa > c > blok tuz obok...cena za metr - 3500, sa chyba bardziej doswiadczeni itp. Poza > tym slyszalem ze Archicom ma budowac na Gaju, wiec moze warto sie wstrzymac > (osobiscie tak czynie) hmm ani jeden ani drugi nie ma w swej ofercie tego n gaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrocławski developer - Deka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 17:50 hmm...owszem w ofercie jeszcze nie maja, bo to sa dopiero plany, dowiadywalem sie telefonicznie. Osobiscie zalezy mi na mieszkaniu na Gaju (spoko osiedle) wiec jestem w temacie co, jak i kiedy ;) Jesli chodzi o Budotex to planuja oddac blok w III kwartale 2007r. to dosc odlegla przyszlosc...ale niestety jest taki popyt na nowe mieszkania, ze nawet jeszcze nie ma "dziury w ziemi" a juz sa wszystkie sprzedane :) wiec trzymam reke na pulsie Odpowiedz Link Zgłoś
el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 12.02.06, 12:33 Hmmm czyli te wszystkie budotexu juz wyprzedane? Czy w ogole jest cos jeszcze wolnego na gaju? i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
el_chueco Mieszkańcy Czerniawskiej 12.02.06, 23:05 Hej! Czy sa tutaj na forum juz jacys klienci DEKI czyli przyszli mieszkancy budynku przy ulicy czerniawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mieszkańcy Czerniawskiej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 20:59 Ludzie trzymajcie sie z dala od DEKI takich slabeluszy jest malo na rynku!!!! Jedna wielka cienizna i nie placa podwykonawca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_chueco Re: Mieszkańcy Czerniawskiej 28.03.06, 17:34 Mozna wiedziec po czym to wnosisz? Ja dzieki bogu zrezygnowalem, wlasnie z powodow hmmm "niezorientowania sie w temacie jednego ze wspolnikow firmy DEKA" - jak mozna produkowac, budowac cos o czym sie nie wie???? A Przeczytalibyscie KRS i wyciag z Księgi Wieczystej to byscie sie za glowe zlapali - porobie Shoty tego - to zamieszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mieszkańcy Czerniawskiej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.03.06, 20:00 Po prostu mialam do czynienia z wykonastwem pana Simpsona jedna wielka cienizna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apache Deka - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:13 Witam, zastanawiwam sie nad kupnem mieszknia na Czerniawskiej. Jakie sa wasze opinie, czy ktos wie cos na temat ich realizacji na Oltaszynie ???. Czy byly tam jakies problemy. Jak posuwaja sie prace na budowie, co z prawem do gruntu i zagospodarowaniem terenu wokolo bloku po zakonczeniu budowy. Czekam na rzetelne odpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
worec Re: Deka - opinie 25.07.06, 22:46 Też chcę tam kupić mieszkanie. Czy ktoś sprawdzał ich papiery ? Ile mieszkań jest jeszcze wolnych ? Co to w ogóle za firma. Odpowiedz Link Zgłoś
matt27 Re: Deka - opinie 29.08.06, 21:32 Czy w miedzyczasie ktos mialby jakies blizsze i nowsze informacje na temat firmy Deka i czy kupno u nich mieszkania obciazone jest wiekszym ryzykiem niz gdzie indziej? Budowa zdaje sie isc do przodu. Dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milika Re: Deka - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:10 PODBIJAM BO TEMAT AKTUALNY! POTRZEBUJE NOWYCH DANYCH! POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Deka - opinie IP: 217.153.167.* 23.10.06, 12:42 Ja kupilem tam mieszkanie. Poki co buduje sie jak nalezy, rozmawialem z developerami wszytko ma byc na czas. Tomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrg Re: Deka - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:54 Nie bójcie się.Znam właściciela Deki-wszystko jest na Czerniawskiej o.k. a budynek będzie wykończony super z prywatnych powodów dewelopera.Jestem mało wiarygodny jako znajomy ale nie mam tu interesu.niefajnie się czyta niesprawdzone sensacje i domysły o kimś znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś