Dodaj do ulubionych

wrocławski developer - Deka

IP: *.comarch.pl 12.01.06, 15:39
Witam
Czy ktos mial do czynienia z developerem Deka? Z gory dziekuje za wszelkie
informacje...
Obserwuj wątek
    • kinia777 Re: wrocławski developer - Deka 12.01.06, 15:57
      Nie mialam z nimi doczynienia, ale wlasnie sie dowiedzialam ze metr mieszkania
      na Czerniawskiej kosztuje od 3900zl....
      • Gość: gosc Re: wrocławski developer - Deka IP: *.comarch.pl 12.01.06, 16:11
        tak...wiem, jestem wlasnie zainteresowany ta inwestycja, dlatego poszukuje
        wszelkich informacji na temat tego developera. Pierwsze wrazenie nie jest
        najlepsze, biuro miesci sie w starym domu, teoretycznie urzeduja od 8.00 do
        16.30...bylem dzis o 8.30 i jeszcze nikogo nie bylo :( takze ogolnie chyba nie
        sa zbytnio nastawieni "frontem" do klienta. Kolejna rzecz...ogladalem skonczona
        inwestycje na Oltaszynie...wlasciwie nikt tam nie mieszka...zastanawiam sie czy
        warto zaufac takiej firmie...
        • el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 09.02.06, 18:13
          dzisiaj ojciec byl w biurze - przyniosl plany. Nie wie moze ktos czy te grunty
          pod budowe DEKA'i sa ich wlasnoscia?
          • Gość: gość Re: wrocławski developer - Deka IP: *.comarch.pl 10.02.06, 10:50
            Mam takie pytanko...co Ci powiedzieli w biurze odnosnie wolnych mieszkan...ile
            jeszcze zostalo?
            • el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 10.02.06, 14:08
              Niestety nie jestem w temacie! Ale najbluzszy tydzien planuje na rajd po
              wroclawskich developerach wiec jak ktos ma jakies pomysly o co pytac to smialo
              • Gość: gość Re: wrocławski developer - Deka IP: *.comarch.pl 10.02.06, 14:37
                Poczatkowo tez bylem zainteresowany ta inwestycja ale mialem watpliwosci co do
                developera. Calkiem nieznany, na umowione spotkanie nie przyjechal (badz spoznil
                sie ponad 40min - dluzej nie moglem czekac i sobie poszedlem) Biuro tez nie
                zrobilo na mnie najlepszego wrazenia. Bylem u nich na poczatku stycznia i wtedy
                zostaly im (podobno) ostatnie mieskzania, zachwalali ze schodza jak cieple
                buleczki, dlatego pytalem Ciebie czy powiedzieli Ci to samo. Wydaje mi sie, ze
                skoro tak dobrze im sie sprzedaja, to w ciagu miesiaca chyba juz powini miec
                wszystko zarezerwowane badz sprzedane...dziwne. Co do ceny...poczatkowo
                3900zl/m2 ale ten lokal, ktory mnie interesowal nagle wycenili sobie na
                4400...to chyba lekka przesada. Jesli chodzi o standard, jak dla mnie to nie sa
                zadne apartamentowce, po prostu zwykly blok, ale to akurat moze byc kwestia
                gustu. Lekko zszokowala mnie cena garazu - 30000zl <wow>
                Osobiscie odpuscilem sobie tego developera...czekam na Budotex, ktory ma budowac
                blok tuz obok...cena za metr - 3500, sa chyba bardziej doswiadczeni itp. Poza
                tym slyszalem ze Archicom ma budowac na Gaju, wiec moze warto sie wstrzymac
                (osobiscie tak czynie)
                • el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 10.02.06, 16:23
                  hmm mi wolaja 3900 i mieszkania jeszcze sa w poniedzialek chce sie tam
                  przejechac. nie wiesz moze kto ma w tamtym rejonie wolne mieszkania?
                • el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 10.02.06, 17:02
                  Gość portalu: gość napisał(a):

> Osobiscie odpuscilem sobie tego developera...czekam na Budotex, ktory ma budowa
                  > c
                  > blok tuz obok...cena za metr - 3500, sa chyba bardziej doswiadczeni itp. Poza
                  > tym slyszalem ze Archicom ma budowac na Gaju, wiec moze warto sie wstrzymac
                  > (osobiscie tak czynie)
                  hmm ani jeden ani drugi nie ma w swej ofercie tego n gaju
                  • Gość: gość Re: wrocławski developer - Deka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 17:50
                    hmm...owszem w ofercie jeszcze nie maja, bo to sa dopiero plany, dowiadywalem
                    sie telefonicznie. Osobiscie zalezy mi na mieszkaniu na Gaju (spoko osiedle)
                    wiec jestem w temacie co, jak i kiedy ;) Jesli chodzi o Budotex to planuja oddac
                    blok w III kwartale 2007r. to dosc odlegla przyszlosc...ale niestety jest taki
                    popyt na nowe mieszkania, ze nawet jeszcze nie ma "dziury w ziemi" a juz sa
                    wszystkie sprzedane :) wiec trzymam reke na pulsie
                    • el_chueco Re: wrocławski developer - Deka 12.02.06, 12:33
                      Hmmm czyli te wszystkie budotexu juz wyprzedane? Czy w ogole jest cos jeszcze
                      wolnego na gaju? i za ile?
    • el_chueco Mieszkańcy Czerniawskiej 12.02.06, 23:05
      Hej!
      Czy sa tutaj na forum juz jacys klienci DEKI czyli przyszli mieszkancy budynku
      przy ulicy czerniawskiej?
      • Gość: anka Re: Mieszkańcy Czerniawskiej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 20:59
        Ludzie trzymajcie sie z dala od DEKI takich slabeluszy jest malo na rynku!!!!
        Jedna wielka cienizna i nie placa podwykonawca!!!!
        • el_chueco Re: Mieszkańcy Czerniawskiej 28.03.06, 17:34
          Mozna wiedziec po czym to wnosisz? Ja dzieki bogu zrezygnowalem, wlasnie z
          powodow hmmm "niezorientowania sie w temacie jednego ze wspolnikow firmy DEKA" -
          jak mozna produkowac, budowac cos o czym sie nie wie???? A Przeczytalibyscie KRS
          i wyciag z Księgi Wieczystej to byscie sie za glowe zlapali - porobie Shoty tego
          - to zamieszcze
          • Gość: anka Re: Mieszkańcy Czerniawskiej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.03.06, 20:00
            Po prostu mialam do czynienia z wykonastwem pana Simpsona jedna wielka cienizna
    • Gość: Apache Deka - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:13
      Witam, zastanawiwam sie nad kupnem mieszknia na Czerniawskiej. Jakie sa wasze
      opinie, czy ktos wie cos na temat ich realizacji na Oltaszynie ???. Czy byly
      tam jakies problemy. Jak posuwaja sie prace na budowie, co z prawem do gruntu i
      zagospodarowaniem terenu wokolo bloku po zakonczeniu budowy. Czekam na rzetelne
      odpowiedzi.

pozdrawiam
      • worec Re: Deka - opinie 25.07.06, 22:46
        Też chcę tam kupić mieszkanie. Czy ktoś sprawdzał ich papiery ? Ile mieszkań
        jest jeszcze wolnych ? Co to w ogóle za firma.
        • matt27 Re: Deka - opinie 29.08.06, 21:32
          Czy w miedzyczasie ktos mialby jakies blizsze i nowsze informacje na temat firmy
          Deka i czy kupno u nich mieszkania obciazone jest wiekszym ryzykiem niz gdzie
          indziej? Budowa zdaje sie isc do przodu.
          Dziekuje za informacje
          • Gość: Milika Re: Deka - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:10
            PODBIJAM BO TEMAT AKTUALNY! POTRZEBUJE NOWYCH DANYCH! POZDRAWIAM I Z GÓRY
            DZIĘKUJE:)
            • Gość: Tomi Re: Deka - opinie IP: 217.153.167.* 23.10.06, 12:42
              Ja kupilem tam mieszkanie.
              Poki co buduje sie jak nalezy, rozmawialem z developerami wszytko ma byc na
              czas.

Tomi
              • Gość: mgrg Re: Deka - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:54
                Nie bójcie się.Znam właściciela Deki-wszystko jest na Czerniawskiej o.k. a
                budynek będzie wykończony super z prywatnych powodów dewelopera.Jestem mało
                wiarygodny jako znajomy ale nie mam tu interesu.niefajnie się czyta
                niesprawdzone sensacje i domysły o kimś znajomym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka