Gość: piotr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.02, 00:24 poszukuję informacji o spódzielni mieszkaniowej cegiełka i icz inwestycji na trawowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Re: SM Cegiełka IP: 212.127.78.* 30.12.02, 09:25 Zapomnij o nich. Wylali fundamenty ale to na razie tyle. Stoją w miejscu i chyba będą tak stali do wiosny albo i dłużej - takie mam informacje z pierwszej reki. Szukaj lepiej czegoś co już w 30% jest wybudowane. Fakt że do tej pory byli solidną społdzielnia, ale wydaje mi się że mają jakieś klopoty bo nie kończą tego 5 bloku. Mieli zacząć już we wrześniu, zaczęli później. Ja dałem sobie spokój. Ale może coś się zmieni po nowym roku. Musisz dzwonic i sie dowiadywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: SM Cegiełka IP: 212.127.78.* 08.01.03, 11:04 Też chciałem kupić mieszkanie w Cegiełce. Z tego co wiem to wylali fundamenty i stoja do wiosny albo i dłuzej bo nie wiedzą kiedy ruszą - tak mówi pani z samej spółdzielni. Zrezygnowałem i kupiłem mieszkanie w DOM-DEVELOPER. Mieszkanie na Krzykach (krzycka-skarbowców). Jestem bardziej zadowolony z dzielnicy, jest zielono i to jednak krzyki. Inwestycja jest wybudowana w 50% i oddanie bedzie na lipiec- sierpień. Tak że radziłbym na cegiełke nie czekać bo nawet sprawa VAT w spółdzielniach jest teraz na topie i dlatego pewnie spółdzielnie wstrzymuje się z budowa. Pozdrawiam PS Może będziemy sąsiadami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: SM Cegiełka IP: *.recluce.one.pl / 192.168.0.* 08.01.03, 11:20 Spółdzielnia ok. Polecam. Buduje na czas, może mieć niewielkie przesunięcie od pierwotnego terminu, ale to ZAWSZE się dzieje. Mrozy, deszcze itp. buduje się pod chmurką, więc wszystko zależne od pogody. Sprawdź, czy nie maja gotowych już mieszkań w wybudowanych budynkach na tym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SM Cegiełka IP: 212.127.78.* 08.01.03, 11:26 Może i spółdzielniea jest Ok ale w tej pkolicy nie ma wcale zieleni. Tam nie ma gdzie wyjść z dzieckiem na spacer. Co na lotnisko mam spacerować z wózkiem. Ja strasznie żałuję że kupiłam tam mieskanie. Teraz wolałabym dopłacić i kupić na krzykach. Tam jest piekny park, dużo zieleni i komunikacja jest lepsza. A tutaj okolica Nowego Dworu - już mam dosyć. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś