ptysia78 22.05.06, 12:35 jest tu ktos kto kupil tam mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: INKOM - Terenowa 22.05.06, 18:40 Ja kupiłam po drugiej stronie torów na Strońskiej, tylko zastanowiło mnie, gdzie oni budują? Jechałam tak jakiś czas temu i nie zauważyłam żadnej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: INKOM - Terenowa 22.05.06, 22:45 po pierwsze to pytalam konkretnie o terenowa :) a nie o stronska a po drugie kupilas i nie wiesz gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aplee Re: INKOM - Terenowa 23.05.06, 00:16 Ptysia...ale blyskotliwa jesteś.....szok Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: INKOM - Terenowa 23.05.06, 09:05 a tobie o co chodzi?? chyba nie na temat sie wypowiadasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: INKOM - Terenowa 23.05.06, 18:21 Bardzo błyskotliwa jesteś! Terenowa jest przy torach, a za nimi jest Strońska-tam kupiłam. Jechałam Terenową (po drugiej stronie torów) i nie widziałam żadnej budowy. Dlatego pytałam gdzie ta Twoja inwestycja? Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: INKOM - Terenowa 24.05.06, 09:09 to trzeba bylo zddanie inaczej sformulowac :) wyszlo na to ze nie wiesz gdzie kupilas :P naprawde nie widac inwestycji na terenowej? :) za dwa miesiace koncza wiec raczej budynek jest widoczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoka1 Re: INKOM - Terenowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 10:51 No może i masz rację z tym formułowaniem. Wygląda więc na to, że będziemy sąsiadami przez tory:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewinia12 Re: INKOM - Terenowa 24.05.06, 11:53 Budynki stoja juz dawno!!Dosc okazale:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dedade Re: INKOM - Terenowa 24.05.06, 20:30 właśnie rozpoczęli tynkowanie , z zewnątrz całkiem fajnie te bloczki wyglądają; ja akurat kupiłam szeregówkę i nam także ją już wykańczają. Myślę, że bardzo miło będzie nam tam mieszkać... Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: INKOM - Terenowa 25.05.06, 11:28 fakt, szergowki tez sa fajniutkie :) ale zdaje sie ze beda szybciej oddane? chyba w czerwcu co? nie wiesz czy planuja jakies opoznienia? Odpowiedz Link Zgłoś
dedade Re: INKOM - Terenowa 25.05.06, 13:25 termin oddania szeregówki mamy na koniec lipca, a w zasadzie wszystko, oprócz parapetów wewnętrznych i pomalowania z zewnątrz już jest zrobione.Mamy nadzieję, że wszystko będzie skończone mimo zimy, która opóźniła prace o 2 miesiące. Na pewno Inkomowi zależy aby to jak najszybciej oddać,bo przymierzają się do budowy kolejnych domków tym razem na zach.Wrocławia.A wszystkie szeregi i mieszkania bardzo szybko tutaj sprzedali,więc zepną się i w wakacje je oddadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: INKOM - Terenowa IP: *.aster.pl 25.05.06, 17:04 Ale lokalizacja tej inwestycji szpetna jest.Nie przeszkadza to Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astix Re: INKOM - Terenowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:19 a co brzydkiego jest w sadzie i ogródkach domów przylegających? Jak ktoś nie lubi przyrody to kupuje mieszkanie na Trójkącie albo w Śródmieściu...A tutaj same domki, ogródki działkowe i łąki.No cóż gusta, guściki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: INKOM - Terenowa IP: *.reja.osiedla.net / *.neting.pl 25.05.06, 20:20 Nie wiem co ludzie chcą od śródmieścia. Ja tu mieszkam i mam koło siebie dwa parki, ogródki działkowe , niedaleko Odrę i super ścieżki rowerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: INKOM - Terenowa IP: *.aster.pl 25.05.06, 21:07 Ale przeciez otoczenie tego bloczku co buduja na Terenowej jest fatalnie klaustrofobiczne jakies... Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: INKOM - Terenowa 25.05.06, 21:49 na szczecie to nie ty tam bedziesz mieszkac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: INKOM - Terenowa IP: *.aster.pl 26.05.06, 08:03 Nie chcialam.Otoczenie jest dla mnie rownie wazne.A co tutaj tak nerwowo?Wolisz zeby Tobie mowiono,ze taka malownicza doline wybralas na mieszkanko;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: INKOM - Terenowa 26.05.06, 08:52 nie kupowalam w ciemno, sama sobie wybralam takie miejsce to nie rozumiem w czym masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
aplee Re: INKOM - Terenowa 26.05.06, 13:10 boze..kobieto...przyszlas na forum pogadac to zachowuj sie a nie ciagle rzucasz tekstami typu:w czym masz problem,o co ci chodzi itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: INKOM - Terenowa 26.05.06, 21:10 no wlasnie, przyszlam pogadac a nie wysluchiwac glupich komentarzy na temat okolicy w jakiej bede mieszkac jak sie komus nie podoba niech nie komentuje nie przyszlam tu z zapytanie: czy podoba wam sie okolica terenowej tylko czy ktos tam kupil mieszkanie i jesli ktos nie kupil to po co sie odzywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: INKOM - Terenowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:17 No to przesadzilac. Mamy wolnosc slowa i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie, nawet jezeli ona nie wszystkim sie podoba. A komentarze, z ktorymi sie nie zgadzasz nie sa glupie, tylko dlatego ze sa sprzeczne z twoja opinia. Przypominam, ze jest forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: INKOM - Terenowa 27.05.06, 10:08 co wy jacys tacy dretwi po prostu nie lubie jak ktos pisze nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: INKOM - Terenowa IP: 81.219.231.* 27.05.06, 14:34 ptysia ... najpierw pomyśl (np. dwa razy), a dopiero potem pisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: INKOM - Terenowa IP: 83.147.140.* 27.05.06, 14:43 jeeejkuuu.Strach sie odzywać:(((Nie można komentować okolicy.Nie można podyskutować o developerze.Myśle,ze nawet jak ktoś tam kupil to teraz bedzie się bal do Ciebie-Ptysiu odezwać-bo jakaś nawiedzona jesteś...anuż powie coś nie na temat i go skrzyczysz....brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwcia Re: INKOM - Terenowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 15:27 a ja tam także będę mieszkać i uważam , że właśnie tam są fajne mieszkanka, blisko szkoła(jedna z najlepszych we Wrocławiu),spokojnie, cicho, bezpiecznie i blisko do Centrum.A Inkom nie najgorszy z deweloperów- za mieszkanie rok temu daliśmy 218 tyś-jest dwupoziomowe i ma ze skosami 109m.Więc co tu narzekać? Pewnie zazdrościcie, że wam się nie udało być jednym ze szczęśliwców, którzy kupili to mieszkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: INKOM - Terenowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:58 Ja wlasnie rok temu rozwazalam te inwestycje :) Jednak odpadla w przedbiegach ... nie najlepsza opinia o deweloperze, nie ciekawa lokalizacja, fatalny roklad mieszkania ... ale to oczywiscie indywidualna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoka1 Re: INKOM - Terenowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 08:15 Jak szkoła w pobliżu która jest jedną z najlepszych we Wrocławiu? B. mnie to interesuje. Proszę napisz coś o tej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś