33k3 22.06.06, 12:35 Witam wszystkich sąsiadów nowego przetsięwzięcia na ul.Opolskiej i Wilanowskiej ponieważ obie inwestycje mają powstawać jednocześnie mam nadzieje że będziemy sie w ten sposób informować o postępach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jula Re: TBS Opolska Wilanowska IP: 194.54.21.* 23.06.06, 18:09 Na razie na Opolskiej rosną dzikie chaszcze w miejscu przyszłych budynków.Budowa ma ruszyć jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: TBS Opolska Wilanowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:45 A wybrałaś już mieszkanie? bo ponoć dzwonią już do zdeklarowanych na Opolską i można wybierać mieszkania.Ja czekam aż coś się ruszy na Wilanowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: TBS Opolska Wilanowska IP: 194.54.21.* 24.06.06, 22:16 Ja tam juz mieszkam od kilku lat,również w TBS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: TBS Opolska Wilanowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:52 A jak Ci się mieszka w TBS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: TBS Opolska Wilanowska IP: 194.54.21.* 25.06.06, 12:17 Ale ja mieszkam w innym TBS-ie niż wasz.Ta nowa budowa to inwestycja TBS-U gminnego,mój to tbs "Nasze Kąty" należący do Intakusa. A tak w ogóle to zajrzyjcie na stronę tbs wrocław-jak byk stoi że mieszkania na Opolskiej juz są rozdane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: TBS Opolska Wilanowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:56 a gdzie na tej wilanowskiej mają być te budynki ja tam widziałem jakieś roboty budowlane ale to chyba inna firma coś buduje bo tbs ma zacząć pod koniec roku długo budowali wasze mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś