rita78 01.08.06, 19:58 BEZ POŚREDNIKÓW!!! więcej pod adresem: www.sugarecki.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JerzyR Re: Sprzedam kawalerkę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.06, 22:45 ile mkw? JR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita78 Re: Sprzedam kawalerkę IP: *.inter.wroc.net 02.08.06, 00:34 29 m2 ( dziękuję za celną uwagę...umknęła mi ta informacja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janonim Re: Sprzedam kawalerkę IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.08.06, 10:38 Jakieś pół roku temu za niecałe 200.000 udało mi się kupić 60 metrów dla mojej córy. To nic, że w stanie do kapitalnego remontu... bo za te 45.000 różnicy między oferowaną tu kawalerką, a kupionym mieszkaniem, córka ma dodatkowe 30 metrów mieszkania (czyli tak jakby drugą kawalerkę). Aha, mieszkanie w południowej dzielnicy. Wydawało mi się że daleko, ale w sumie nie jest tak źle patrząc na dzisiejsze ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Sprzedam kawalerkę 02.08.06, 13:26 Pół roku temu koleżanka kupiła w stanie deweloperskim kawalerkę 35m2 na nowym osiedlu wrocławskim (też dalej od centrum) za 130tyś. Teraz może ją sprzedać za 210tyś, bo kołoniej właśnie po tekiej cenie ludzie sprzedają. Druga koleżanka kupiła mieszkanie 62m2 za 240tyś 4 miesiące temu a teraz mieszkania w jej dzielnicy o zbliżonym metrażu idą jak ciepłe bułeczki po 320tyś i to do remontu. Jest duża różnica między ceną kawalerki w sypiącym się bloku lub kamienicy od mieszkania w nowym budownictwie. Około 50tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Sprzedam kawalerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:29 Witam, A na jakim osiedlu kolezanka kupiła tą kawalerke i od jakiego dewelopera jezeli można zapytac ? .... Choć to pewnie i tak mało istotne bo ceny wszystkich mieszkań idą w górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita78 Re: Sprzedam kawalerkę IP: *.inter.wroc.net 02.08.06, 16:12 takie dzisiaj ceny..niestety dla kupujących a dla sprzedajacych...dlatego sprzedaję. Odpowiedz Link Zgłoś