Dodaj do ulubionych

sw katarzyna

07.08.06, 12:48
czy jest ktos kto zakupił mieszkanie i
czeka na realizajcę budowy w sw katarzynie przy ul.Polnej
Obserwuj wątek
    • mokos Re: sw katarzyna 07.08.06, 14:37
      hej! odbior ! :) tu osobnik rowniez czekajacy na mieszkanko w Św. Katarzynie na
      ul. Polnej/ Nowej. Powinnam rzec: Witam sasiada!!! A moze jeszcze ktos sie z
      sasiadow sie znajdzie? Kochani dajcie znac!! Moze sie nam uda zawiazac
      jakis "komitet sasiedzki" :) i bedziemy sie wzajemnie informaowac jak
      tam "dziura" w ziemi rosnie w gore a z nia nasze marzenia i mieszkania :)
      Pozdrawiam
    • Gość: barman Re: sw katarzyna IP: *.adm.ae.wroc.pl 07.08.06, 14:44
      Ano ano zakupilismy dziure w ziemi ktora ma nam wyrosnac w piekne
      poddasze.Martwimy sie ino o pana Kazia bo juz chlop wiekowy:)Pozdro
      • zaytoon Re: sw katarzyna 08.08.06, 11:40
        a więc pozostaje nam tylko cierpliwie czekac, aż w owej
        dziurze staną nasze mieszkania....
        my z kolei zakupiliśmy mieszkanko tuż przy samej ziemi (parter)
        o nr M1.4. i za moim poprzednikiem pragnę powtórzyć aby
        trzymać kciuki za Pana Kazia, aby udało się skończyć
        nie tylko nasze mieszkanka, ale i wiele innych inwestycji.
        Nie wiem jak Wy, ale po rozmowie z tym Panem nabraliśmy
        wiarę w to, że nasz budynek bedzie wykonany bez
        żadnej fuszery....i że będzie nam służył przez długie lata.
        A teraz tylko pozostaje Nam zyczyć wszystkim cierpliwości.
        Pozdrawiamy
        Wojtek i Monika
        • mokos Re: sw katarzyna 08.08.06, 12:25
          No, to teraz juz na 100%: Witam "sasiadow"!!!!!!!!!!!!!
          Wy szanowni sasiedzi Moniko i Wojtku to dobrze macie, bo przy ziemi mieszkanka
          to i z trawka miec bedziecie.
          A panu Kazikowi to ZYCZYMY 100!!! gdzie tam, 200 LAT!!!! spokojnego i owocnego
          w inwestycje zywota.
          Nam sie udalo z Panem Kazikiem i pogadac i mieszkania w stojacej czesci
          zobaczyc. Tez odnosimy wrazenie, ze sie chlop przyklada i fuszerki nie chce
          odstawic, co serca nasze raduje.
          Zatem mili sasiedzi pojawiajcie sie na forum i slijcie nowinki o Katarzynce
          naszej wspolnej, "kochanej" :)
          Pozdrowionka ciepluchne w ta obrzydliwa pluche
        • Gość: barman Re: sw katarzyna IP: *.adm.ae.wroc.pl 08.08.06, 12:50
          my za to-jak wspominalem- zakupilismy na poddaszu zdaje sie wg projektu M3.4 a
          moj znajomy wzial kawalerke i do tego tak fajnie wyszlo, ze naprzeciw naszych
          drzwi-takze milo jest nas juz troche:)
          Bylismy przed zakupem jakis m-ac temu w mieszkaniach na poddaszu, ktore juz
          stoja wykonczone /okazalo sie Pan Kaziu na zyczenie wykancza i wyglada,że nie
          klientow:)/ i powiem szczerze wyglada to bardzo zachecajaco.Nienajtanszym
          kosztem wykonana jest np klatka schodowa,sama elewacje pewnie
          widzieliscie,okragle okienka,kolorystyka i pare takich tam elementow
          powodujacych,ze chata wyglada wydaje mi sie poprostu fajnie.
          Mieszkania rowniez sa ok -choc tam zapewne robil na zyczenie klientow- ale
          jesli chodzi o przylacza,piec,kaloryfery itp jest to zrobione jak na mojj gust
          calkiem zgrabnie.
          Nie wiem jak dla was ale nam lokalizacja rowniez wydaje sie zaje bo wynosimy
          sie z zakorkowanego, halasliwego Wroclawia.
          Umowe skonsultowalismy ze znajcami:) ,Pana Kazia w miare sprawdzilismy w
          Urzedzie Gminy -tam rowniez powiedziano nam,ze kanalizacja jest przewidziana
          bankowo na koniec czerwca-nie wiem coz mozna jeszcze dodac?Może,ze ogolnie
          rzecz biorac jestesmy na tak!!
          Pozdrawiamy przebierając juz nogami
          Bartek i Monika
    • Gość: martinez Re: sw katarzyna IP: *.adm.ae.wroc.pl 08.08.06, 13:58
      jestem (będę) sąsiadem barmana i z utęsknieniem czekam na realizację naszej
      inwestycji, stojący budynek napawa optymizmem i pozwala żyć nadzieją...
      • Gość: azja Re: sw katarzyna IP: *.cust.tele2.pl 12.08.06, 12:44
        Witam, strasznie się ucieszyłam znajdując wątek o Św. Katarzynie. Jestem w
        trakcie załatwiania kredytu. Oby się udało. Wszystko - oprócz tego - napawa
        optymizmem.
        Bliskość Wrocławia, cena, wygląd budynków, pan Kazimierz itd.
        Zatem mam nadzieję, że uda się.
        Pozdrawiam!
    • Gość: jaki deweloper Re: sw katarzyna IP: 217.11.140.* 12.08.06, 12:50
      buduje wasze mieszkanka w Św Katarzynie?
      • zaytoon Re: sw katarzyna 14.08.06, 12:51
        witamy ponownie,
        informujemy, iz wczoraj bylismy
        na placu budowy i z naszych obserwacji wynika,
        iż etap prac ziemnych został zakończony,
        pierwsza warstwa bloczków cementowych została już ułożona na
        fundamentach - teraz tylko pozostaje
        czekać aż mury wystrzelą pełna parą w górę...

pozdrowienia dla sąsiadów
        Monika i Wojtek
        • Gość: azja Re: sw katarzyna IP: *.cust.tele2.pl 14.08.06, 19:45
          Witam, świetne wiadomości. Zatem wszystko dzieje się tak jak Pan Kazimierz
          mówił. Dziękuję za informację.
          Wkrótce też pojedziemy znów przyjrzeć się pracą, ale to jak moje kwestie
          finansowe zostaną 100% wyjaśnione.
          Tymczasem jestem dobrej myśli. ; )
          Pozdrawiam!
          Asia
        • mokos Re: sw katarzyna 18.08.06, 13:34
          witam serdecznie WSZYSTKICH!!!!!!!
          fajnie, ze coraz "wiecej nas, wiecej nas do pieczenia chleba..." Oby tylko
          pyszniutki na koniec wyszedl, bez zakalca!!!

My rowniez kilka dni temu odwiedzilismy budowe i na nasz skromny budowlany gust
          jest tak,jak szanowny sasiad Wojtek napisal.
          Oj juz nie mozemy sie doczekac kiedy mury strzela do gory. Tylko, hmmmmmmm ten
          paskudny barak dalej tam sobie stoi, wiec najprawdopodobniej tylko lacznik
          teraz bedzie sie pial do gory. Reszta po zimie. Oby ostra i dluga nie byla.
          Planujemy w niedzielke znow odwiedzic nasza mala spokojna wioseczke. Napiszemy
          moze cos wiecej.
          Na razie goraca pozrowka dla sasiadow
          • Gość: ??? Re: sw katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:34
            Boże, czy ta korespondencja musi być aż tak infantylna w formie???
            • mokos Re: sw katarzyna 18.08.06, 22:35
              nie czytaj!!!!!!!! jak ci cos przeszkadza i szkodzi. znajdz sobie inne forum
              i sie serdecznie odczep!!!!!!!!! bezimienna "madralo"
    • Gość: Ola Re: sw katarzyna IP: 62.29.170.* 18.08.06, 15:32
      Ja nie kupiłam mieszkania w Św. Katarzynie ale pół roku temu interesowałam się
      tą inwestycją. Porozmawiałam sobie z ludźmi , którzy kupili już mieszkania w
      Św. Katarzynie od tego Pana . Nie słyszałam dobrych opini. Teraz mieszka im się
      dorze ale były b. duże opóźnienia w oddaniu mieszkania i problemy z odbiorem
      budowlanym. Jak jeszcze możecie to zabezpieczcie się na takie okazje. Ja sie
      rozmyśliłam i kupiłam śliczne mieszkanie z ogródkiem na Bielanach i od września
      2006 sie wprowadzam
      • mokos Re: sw katarzyna 18.08.06, 22:19
        Dzieki za info.
        zobaczymy jak to bedzie. W sumie u developera tez nigdy nic nie wiadomo. Jedni
        bankrutuja, inni nie wydaja aktow wlasnosci mieszkan, bo sie okazuje, ze na
        budynku jest hipoteka, umowy sa sporzadzane bez gornego pulapu cenowego - co
        przy tych galopujacych cenach= nerwy, itp.
        Na razie w Swietej nie wyglada to zle.
        Zobaczymy jak to dalej bedzie.
        Ponoc trzeba czasem ryzykowac :)
    • Gość: barman Re: sw katarzyna IP: *.adm.ae.wroc.pl 21.08.06, 08:30
      Witajcie,
      bylismy wczoraj i podmurówka pnie się ponad ławą w górę.
      Jednak przy tym tempie nieśmiałe przebąkiwania P.Kazia /przy podpisywaniu
      umowy/ jakoby chciał postawić stan surowy tego roku widzę cieniutko.
      Pozdrawiam "starych i nowych" forumowiczów
      • Gość: azja Re: sw katarzyna IP: 212.185.43.* 21.08.06, 10:37
        Witam ponownie,
        Fajnie, że dzielicie się informacjami. Nawet nie wiedziałam, że do końca roku
        stan surowy niby miał być. Ale może lepiej wolniej, a lepiej. Odnośnie
        opóźnień, o których pisała Ola, to niestety nie dowiedziałam się o tym
        podpytując mieszkających już przy ul. Nowej. Zatem dobrze, że ktoś informuje.
        Dowiedziałam się tylko, że do mieszkań z ogródkiem trzeba było dość dużo płacić
        za 1 m2 do Urzędu Gminy. Niestety nie dopytałam się o szczegóły – mało się
        znam na tym.... z tego co wiem, to taka sytuacja ma teraz już nie mieć miejsca.
        Wiecie może coś na ten temat? Ponadto mieszkańcy prowadzą spór o pomieszczenia
        dodatkowe – komórki lokatorskie.

Niemniej jednak – tak jak sąsiadka pisała – „czasami ryzykować trzeba”, ryzyko
        jest wszędzie. Sprawa w Św. Katarzynie wygląda naprawdę - na tle innych –
        stosunkowo optymistycznie.

Pozdrawiam!
    • Gość: Pol Re: sw katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:57
      forum.siechnice.pl/viewtopic.php?t=739
      • Gość: barman Re: sw katarzyna IP: *.20.54.194.generacja.pl 21.08.06, 23:34
        myślę, że jedno forum nam wystarczy
    • Gość: Madzia Re: sw katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:47
      Tak z ciekawości zapytam.Ile kosztuje metr kwadratowy tych mieszkań?
      • Gość: azja Re: sw katarzyna IP: 212.185.43.* 24.08.06, 11:16
        metr kwadratowy kosztuje ok. 3000 brutto
        • Gość: GBO Re: sw katarzyna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.06, 00:48
          Witam. Wraz z przyszla zona bedziemy mieszkac w tym bloku. Witam zatem przyszlych sasiadow. Kubiesa wydaje sie swoj chlop ale zobaczymy. Termin niby na wrzesien ale jakos w to nie wierze. Dobrze bedzie jak skoncza do konca roku. Pierwszy budynek budowal strasznie dlugo ale moze teraz jest madrzejszy i pujdzie sprawniej. Bylem tam ostanio w godzinach pracy i bylo 2 kolesi z ktorych jeden wozil ziemie taczka a drugi na niego krzyczal. Mam nadzieje ze tych 2 pracownikow to nie cala firma pana Kazia. Co do ludzi z bloku obok to nie mozna powiedziec ze sa zachwyceni. Zwlaszcza z obiecanej a nie wykonanej kanalizacji no i ta wpadka z nielegalnym poddaszem. Generalnie radza zeby panu Kubiesie na slowo nie wierzyc pod zadnym pozorem mimo ze podczas rozmowy potrafi niezle opowiadac. Wszystkie ustalenia koniecznie na pismie.
          Zastanawia mnie jedno. Mieszkania zostana oddane bez bialego montarzu czyli bez kibli umywalek itp. A zeby dokonac odbioru tych mieszkan musi byc bialy montarz zrobiony...
          Co do kanalizacji to faktycznie jest przewidziana w tamtym rejonie ale z tym czerwcem czy lipcem jak ktos pisal to juz nie do konca. W gmienie powiedzieli tylko ze tam jest priorytet ale o terminach juz mowic zabardzo nie chcieli. Popytam nastepnym razem tych najbardziej obcykanych bo ostatnio byli na urlopie. A tak na marginesie to ten urzad gminy tez Kubiesa budowal. Mialem jechac w tym tygodniu na budowe zobaczyc ale nie wyszlo. Pojade w poniedzialek wiec napisze czy sie cos do przodu posowa. Moze sie uda dojechac kolo poludnia to zobacze ile tam rak do pracy jest.

Grzes & Basia
          • Gość: azja Re: sw katarzyna IP: 212.185.43.* 28.08.06, 10:22
            Witam, niezbyt przyjemne wiadomości. Niestety nie mogę sprawdzać sama stanu
            budowy, w zaizku z tym fajnie, że dzielicie się informacjami. Mam pytanko do
            wszystkich - czy zabezpieczyliście się podpisując również umowę przedwstępną
            notarialną?
        • Gość: marcel Re: sw katarzyna IP: *.server.ntli.net 27.08.06, 16:17
          czy ktos wie cos o ziemi w sw katarzynie na sprzedaz?jestem zainteresowany
          kupnem dzialki w tej miejscowosci lub okolicach
          • Gość: Andrzej Re: sw katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:43
            nieruchomosci.onet.pl/details.asp?CategoryID=193&ID=24213-14-S

Z Forum Gazety
            • Gość: artur Re: sw katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:05
              a ja bede sprzedawac 4 mieszkania 80-metrowe w bezczynszowym kameralnym
              budynkuz ogrodem i garazami z Zernikach Wrocławskich-są w trakcie budowy.Blisko
              sklepu,szkoły,przystanku autobusowego.Buduje z własnych pieniędzy i mam zamiar
              sprzedawac dopiero po ukonczeniu budowy a nie na zasadzie "dziury w ziemi"jak
              robią to developerzy.Myslicie ze mam szansę to dobrze sprzedać za rok?znajdą
              sie chętni?
              Pozdrawiam
      • Gość: misiek&misiek Re: sw katarzyna IP: 193.0.242.* 28.08.06, 14:09
        na dzień dzisiejszy: za poddasze 2500 brutto, 1 piętro 2600 br., parter z
        ogórdkiem 2700, brutto oczywiście.

pozdr.
        • Gość: misiek&misiek Re: sw katarzyna IP: 193.0.242.* 29.08.06, 08:25
          tzn. netto oczywiście :)
    • Gość: misiek&misiek Re: sw katarzyna IP: 193.0.242.* 28.08.06, 12:27
      cześć, my też zakupiliśmy mieszkanko na I piętrze i czekamy z niecierpliwością
      na efekty :)
      • Gość: azja Re: sw katarzyna IP: 212.185.43.* 28.08.06, 12:35
        Fajnie, to jest nas coraz więcej. Ja mam parter - kaalerka. Jestem generalnie
        dobrej myśli, ale mam pytanie - czy zabezpieczyliście się podpisaniem umowy
        przedwstępnej notarialnej? Zaczynam powoli o tym myśleć....
        • Gość: marc812 Re: sw katarzyna IP: 194.146.120.* 28.08.06, 12:41
          Witam przyszłych sąsiadów :-))

Razem z żoną będziemi mieszkali na I pierwszym piętrze :-)) w Świętej
          Katarzynie przy ul.Polnej. Obcenie nie widzieliśmy jeszcze jak postepują
          prace... Czy któs mógłby zdać, krótką relację.

Pozdrawiamy
          Marcin i Monika
        • bachuss Re: sw katarzyna 28.08.06, 12:43
          Hej :) nie podpisywaliśmy takiej umowy, szczerze powiedziawszy taka forma zabezpieczenia nie była mi znana. My też wzieliśmy kawalerke ( na dobry poczatek) na piętrze I. Średnio raz w tygodniu sprawdzamy działania ekipy pana Kazia:) Dziś , mam nadzieje, też uda nam się podskoczyć.
          A w jakim banku kredyt braliście??

basia
          • Gość: azja Re: sw katarzyna IP: 212.185.43.* 28.08.06, 12:52
            Wzięłam kredyt w Nordei i jeszcze nie mam wszystkiego dopietego - dopiero w tym
            tygodniu. Na razie też mam tylko umowę przedwstępną i w sumie na notarialną
            przedwstępną, bo zapłacie prowizji dla agencji (jeszcze nie zrobiłam) i
            prowizji bankowej - nie będzie mnie stać na notarialną ; (. Może to i nie
            potrzebne ... Niestety sama nie mam często okazji podjechać do Św. Katarzyny..
            tym bardziej się cieszę, że są relacje na forum. Trochę zmartwiła mnie relacja
            o dwóch panach na etacie....
            • bachuss Re: sw katarzyna 28.08.06, 13:10
              hehehe Taka firma :) Grzesiek nie przesadził, rzeczywiście skład jest mocno okrojony. Myślę jednak, że do następnych prac, które wymagają pracy na wysokości, może weźmie jakąś firme. Oby :) Prowadzimy sobie mała galerię z budowy, więc jak tylko chcesz, to służe zdjęciami postępujących prac, tylko maila podaj, a wieczorem bedzie świeża dostawa fotek z placu boju.
              No własnie, jednak pieniądze odgrywają istotną rolę i na dodatkowe zabezpieczenia ich nie starcza:( Bank takiej umowy przedwstępnej notarialnej nie wymagał ( brałam kredyt w Santader) więc umowa przedwstępna musi stanowić wystarczające zabezpieczenie :)

basia
              • Gość: azja Re: sw katarzyna IP: 212.185.43.* 28.08.06, 14:01
                Bardzo chętnie skorzystam z propozycji i proszę o przesłanie zdjęć. Adres:
                azja777@vp.pl. Mam nadzieję, że nie mam zawalonej skrzynki i przejdą. ; )
                Ja tak tylko podpytuję z tą umową notarialną przedwstępną ... to również moje
                pierwsze mieszkanko i wizja dwóch przodowników pracy na budowie wznoszących dom
                mnie poraziła i stare myśli o umowie not. powróciły. Ale co tam i tak nie mam
                na nią pieniędzy. ; ) Mój bank też nie chciała innej umowy.. a ponieważ tak jak
                sąsiedzi zauważyli w razie czego wstrzymają transze. W Urzędzie Gminy zresztą
                powiedziano, że z Panem Kazimierzem powinno być wszystko O.K.
                • Gość: misiek&misiek Re: sw katarzyna IP: 193.0.242.* 28.08.06, 14:16
                  szukaliśmy także z mężem dostawcy internetu, ale oczywiście o stałym łączu nie
                  ma co marzyć przez parę lat, znaleźliśmy tylko radiowego, wydaje mi się że
                  cenowo w normie, str. int tej firmy: www.ster-net.pl/

Monika i Marcin
          • Gość: marc812 Re: sw katarzyna IP: 194.146.120.* 28.08.06, 15:43
            My braliśmy kredyt Lukasie. Mam pytanko czy dostaliście już faktury od
            p.Kubiesy potwierdzające przelew I transzy ?

Marcin i Monika
            • Gość: GBO Re: sw katarzyna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.06, 16:41
              Zapomniejcie o radiowym necie wiecej go nie bedzie niz bedzie. Jakis telefon pewnie bedzie to sie wezmie DSL i podzieli, nie problem. Warto by jednak bylo pogadac zeby ciegnac rury i przewody pomysleli tez o UTP'ie i zrbili przylacza do kazdego mieszkania bo glupio wiercic jak jeszcze tynki świerze:)
              • bachuss Re: sw katarzyna 28.08.06, 22:57
                Asia - Azja...foty poszły :)
        • Gość: misiek&misiek Re: sw katarzyna IP: 193.0.242.* 28.08.06, 13:25
          nie byliśmy z tym u notariusza, jeżeli coś będzie szło nie tak to poprostu nie
          zostanie przelana kolejna transza. Przed decyzją o zakupie mieszkania
          sprawdziliśmy p. Kubiesę w u.m. Wrocław (sprawdziliśmy jego wpis), poza tym jak
          już ktoś wspomniał budował budynek urzędu gminy, a ponieważ mam tam znajomą to
          zapytałam się jej czy wszystko było ok z tym budynkiem i wykonawcą,
          poinformowała mnie że nie było żadnych zastrzeżeń. Więc nie chcieliśmy juz
          ponosić dodatkowych kosztów u notariusza.
          • orion_5 Re: sw katarzyna 28.08.06, 16:18
            Gość portalu: misiek&misiek napisał(a):
            > sprawdziliśmy p. Kubiesę w u.m. Wrocław (sprawdziliśmy jego wpis), poza tym
            > jak już ktoś wspomniał budował budynek urzędu gminy

To prawda, pan Kazimierz Kubiesa wygrał przetarg na "zakończenie robót
            budowlanych w budynku siedziby Urzędu Gminy" w Świętej Katarzynie.
            Wynik przetargu ogłoszono tutaj: tinyurl.com/zn6m6

Witam serdecznie wszystkich przyszłych sąsiadów. Jestem mieszkańcem Świętej
            Katarzyny. Jako moderator, gorąco zapraszam na forum dyskusyjne mieszkańców
            gminy (link jest w mojej sygnaturce, podawał go już Pol). "Przeprowadzili się"
            już do nas z forum Gazety przyszli mieszkańcy osiedli w Siechnicach (Błękitne)
            oraz w Radwanicach (osiedle, budowane przez Milart przy Gwiaździstej i
            Słonecznej).

Zapewniam, że będzie Wam dużo wygodniej. U nas można zamieszczać zdjęcia, pisać
            prywatne wiadomości do innych użytkowników lub na maila, publikować ogłoszenia
            (np. w sprawie ekip do wykończenia itp.). Mamy wyszukiwarkę. Można zakładać
            oddzielne wątki, poświęcone różnym sprawom (kwestie prawne, finansowe, postępy
            w budowie, zdjęcia itp.). Łatwiej wówczas poruszać się po forum i wyszukiwać
            potrzebne informacje (zwłaszcza, kiedy zwiększy się ilość postów). Porządne
            forum z prawdziwego zdarzenia, podczas gdy tutaj wpisujecie wszystko w
            jednym "sznureczku". Nasz admin może Wam założyć oddzielne podforum, tylko dla
            Was. Takie fora mają już ludzie z Błękitnego (I i II), Jarzębinowej,
            Gwiaździstej.

Poza tym możecie uczestniczyć w dyskusjach dotyczących Świętej Katarzyny i
            całej gminy. Na pytania forumowiczów odpowiada u nas Wójt gminy:
            tinyurl.com/m8wuf
            Zapraszam do nas!
            Możecie już dzisiaj wprowadzić się do Św. Katarzyny!
            Na razie co prawda wirtualnie :)
            • Gość: misiek&misiek Re: sw katarzyna IP: 193.0.242.* 29.08.06, 08:28
              to ja jestem za takim forum
              • bachuss Re: sw katarzyna 29.08.06, 08:38
                ano my też uważamy, że takie forum dobrze będzie stworzyć :) co będzie miało ręce i nogi
                • orion_5 Forum: Ul. Polna 29.08.06, 10:40
                  Zapraszam do Świętej Katarzyny - macie swoje forum u nas:
                  siechnice.pl/forum/viewtopic.php?p=4575#4575
                  Admin prosi o opinię co do nazwy forum.
            • Gość: barman Re: sw katarzyna IP: *.adm.ae.wroc.pl 29.08.06, 10:44
              no to spróbujmy lepciejszego forum
    • Gość: joey Re: sw katarzyna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.06, 20:09
      NIe wiecie, czy są jeszcze wolne mieszkania w tym budynku? Jeżeli możecie
      napiszcie proszę gdzie mogę się o to dowiedzieć, najlepiej jakieś namiary na
      developera.
      • Gość: barman Re: sw katarzyna IP: *.adm.ae.wroc.pl 30.08.06, 08:45
        było do niedawna wolne ostatnie jednopokojowe 36m na parterze.www.am-ber.pl
      • orion_5 Namiary 30.08.06, 08:49
        Witaj,
        Nie wiem, czy dostaniesz tutaj odpowiedź, bo nastąpiła przeprowadzka na forum
        mieszkańców gminy Święta Katarzyna.

Zapraszam na forum:
        siechnice.pl/forum/viewforum.php?f=18
        Zdjęcie tej części budynku, która już stoi, obejrzysz tutaj:
        siechnice.pl/forum/album_cat.php?cat_id=11
        i tutaj:
        tinyurl.com/jzxx6
        Obecnie trwa budowa skrzydła na lewo od tego budynku.
        Buduje pan Kazimierz Kubiesa (firma budowlana).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka