Dodaj do ulubionych

Inkom - Parkowa Osada

IP: *.os1.kn.pl 15.10.06, 11:34
Witam,
Czy jest ktoś kto kupuje szeregówkę od Inkomu na Złotnikach ul.Żwirowa. Jak
wygląda podpisywanie umowy z Inkomem, da sie prznegocjować umoę przedwstępną
czy robią jakieś problemy. Prosze o opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: kord Re: Inkom - Parkowa Osada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:47
      To zalezy co masz na myśli? Jeśli chodzi o cenę i kwestie finansowe to trudno
      negocjować. Ze względu na to, że parkowa osada jest praktycznie w parku
      złotnickim (jak mniemam już tam byłeś) mają tylu chętnych, że jak nie jeden to
      inny się znajdzie. Jeśli chodzi o inne rzeczy, np. strych jako powierzchnia
      użytkowa, czy rolety antywłamaniowe, etc. to nie ma większego problemu (rzecz w
      tym kto jakie ma potrzeby). Ja wyznaję zasadę - negocjować trzeba zawsze, tym
      bardziej, że nie kupuje się chleba za 2 złote a chałupę za ponad 500 tysięcy.
    • Gość: mola Re: Inkom - Parkowa Osada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:38
      A co z umową przedwstępną? czy oferują?
      • Gość: mil Re: Inkom - Parkowa Osada IP: *.chabrowe.net 19.10.06, 22:45
        Wyglada wszystko okay. rzeczywiscie nie ma za wiele czasu decyzje, ale
        lokalizacja pod parkiem jest rewelacyjna. Inkom idzie na ustepstwa, jezeli
        chodzi o wplaty. pozdr
        • Gość: bastek Re: Inkom - Parkowa Osada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:37
          tez ogladalem ta oferte. Polozenie generalnie OK, architektura nawet niezla w
          porownaniu do innych arcydziel wroclawskich deweloperow. Rzuty mieszkan-takie
          sobie-ja bym rozwiazal to inaczej. Osobna kwestia to pieniazki - ja tyle nie
          dam. Bo za 550 czy 600 tys to ja sobie 2 domki jednorodzinne pobuduje lacznie z
          nabyciem dzialki. A standard wybudowania przez deweloperow? To juz inny temat.
          Dla mnie za drogo, nie wchodze...
        • Gość: wroclawianka Re: Inkom - Parkowa Osada IP: *.winuel.com.pl 20.10.06, 10:57
          Rewelacyjna lokalizacja??? Przecież to totalne zadupie...
          • Gość: w Re: Inkom - Parkowa Osada IP: 195.205.44.* 20.10.06, 11:21
            nie no ładnie tam jest.
            a ty byś chciał dom w centrum postawić. a działke to za ile mln chciałbyś kupić?
    • Gość: mila Re: Inkom - Parkowa Osada IP: *.ac.pwr.wroc.pl 20.10.06, 11:43
      A co myślicie o bliskim sąsiedztwie Zakładów Chemicznych?
      • Gość: seb Re: Inkom - Parkowa Osada IP: *.iep.ae.wroc.pl 23.11.06, 13:59
        Zakłady Chemiczne robią coś niegroźnego i podobno za kilka lat przemysł ma sie
        zacząć wynosić z Wrocławia (taka jest koncepcja władz), więc może i te zakłady
        zamkną..
    • Gość: Maras Re: Inkom - Parkowa Osada IP: 195.20.110.* 20.10.06, 11:44
      Ja się zdecydowałem. Niestety okazało się ,że termin realizacji przesunłą się
      na 2 kwartał 2008. MoDeveloper obiecuje ,że jednak będzie szybciej
      • Gość: dede Re: Inkom - Parkowa Osada IP: *.chabrowe.net 20.10.06, 17:01
        Wlasnie, jak to jest na Zlotnikach? Te zakłady chemiczne nie truja okolicy?
        Produkuja nawozy. Wie ktos jak to jest naprawde? Działka leży ok 600 m od zakladu.
      • bronxxx Re: Inkom - Parkowa Osada 21.10.06, 20:26
        Ja też się zdecydowałem, lecz nic mi nie widomo o przesunięciu terminu.
        Zapisali Ci to w umowie?
        • Gość: Maras Re: Inkom - Parkowa Osada IP: 195.20.110.* 23.10.06, 09:42
          Tak- podpisałem umowę u Notariusza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka