Dodaj do ulubionych

GEO Etap III

IP: *.e-wro.net.pl 23.10.06, 18:53
Witam
Według naszych wyliczeń pozostało 7 miesięcy do planowego ;) oddania naszego
etapu, a na forum cisza. Patrząc na doświadczenia poprzednich etapów fajnie by
było trochę wcześniej się poznać, bo w "kupie" raźniej a pewnie jeszcze nie
raz trzeba będzie coś ustalić. Zapraszamy więc przyszłych sąsiadów do
aktywnego odwiedzania forum.
A przy okazji czy ktoś był już w GEO ustalać zmiany co do układu ścianek czy
instalacji? Napiszcie o waszych wrażeniach.
Obserwuj wątek
    • Gość: yh Re: GEO Etap III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:25
      Podobnie jak Ty spoznilem sie z kredytem i niestety
      musialem zapalcic. ale developer tez sie spoznil i placil mi.
      Sprawdz dokladnie umowe i zobacz jaki termin sobie wyznaczyl developer.
    • kon_ar Re: GEO Etap III 07.11.06, 18:05
      Witam
      Przyznam, że najwyższy czas rozwinąć "IIIetap" na forum.
      W Geo już byłem, zmiany wprowadziłem i radzę dopytać się o zmiany w rozmowie
      osobistej ponieważ okazało się, że były korekty projektu wykonawczego odnośnie
      węgarków, nie odnotowane w wysłanej korespondencji (przez to niektórym może
      zmienić się koncepcja aranżacji wnętrza).
      Bierzmy przykład z forum II etapu, bo jak widać nie tylko "w kupie raźniej" ale
      można więcej zdziałać
      Pozdrawiam
      • mbasb Re: GEO Etap III 12.11.06, 19:33
        A już baliśmy się, że nikt z III Etapu nie wchodzi na forum gazety. My również
        byliśmy już w GEO w związku ze zmianami planów i spotkaliśmy sławnego pana
        Winiarskiego :) Po tym co o nim słyszeliśmy miło nas zaskoczył i zgodził się na
        wszystkie nasze propozycje zmian i nawet był miły. Zobaczymy jak będzie
        dalej.Poza tym byliśmy dzisiaj na placu budowy. Zaczęli już budować poddasze,
        więc tylko patrzeć jak będą kłaść dach. No i w kilku mieszkaniach wstawili już
        okna. Oby tak dalej i może uda się wszystko zakończyć w terminie.

Pozdrowienia dla przyszłych współlokatorów :)
        • Gość: gość Re: GEO Etap III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 08:58
          Nie licz że cokolwiek oddadzą w terminie, no chyba że zakładasz 7 miesięczną
          tolarancję- bo właśnie tyle wynosi opóźnienie na Krzywoustego III etap. W
          zasadzie tłumaczą się że cały czas coś robią, ale jakoś nie widać żadnych
          efektów. ZDECYDOWANIE ODRADZAM jakiekolwiek układy z tą firmą, chyba że lubisz
          tracić pieniadze i czas (swój i wszystkich fachowców jakich masz poumawianych)
      • Gość: ni Re: GEO Etap III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:55
        Zapytajcie Geo czy wasza kanalizacja jest przystosowana do kibelków
        podwieszanych (jeżeli takie planujecie). W (moim) II etapie nie wszystkie dało
        się przerobić.
        Pozdrawiam
    • qla81 Re: GEO Etap III 27.11.06, 10:52
      Witam.
      Cieszę się, że powstało nasze forum III etapu. Mam nadzieję, że z czasem się
      rozwinie i nawiążemy ze sobą sąsiedzkie kontakty.
      Odnośnie ustalania zmian poszło nam całkiem gładko, być może dlatego że nie
      robiliśmy większych rewolucji.
      25 listopada byliśmy na budowie i trwają już ostre przygotowania do prac nad
      dachem.
      Pozdrawiam
      • mbasb Re: GEO Etap III 27.11.06, 20:11
        Witamy!!!

W końcu jakiś ruch na naszym forum chociaż w porównaniu z poprzednim etapem
        jeszcze nas mało. Ale może z czasem będzie nas więcej.
        My byliśmy na budowie 26 listopada i również zabierali się już za dach :) Jeśli
        pogoda dopisze to może jeszcze w tym roku uda się zamknąć budynek, a potem to
        już z górki :) Ostatnio na forum pojawiły się też informacje o tym, że GEO ma
        przejąć syndyk. Brzmi to w sumie jak głupi żart, ale trochę zaczęliśmy się
        martwić. Mamy też trochę zdjęć z postępów w budowie. Jeśli znajdą się chętni do
        obejrzenia to w wolnej chwili wystawimy je na jakiejś stronce.

Pozdrawiamy sąsiadów i do przeczytania :)

MB i ASB
        • Gość: mb Re: GEO Etap III IP: *.zlotniki.pl 27.12.06, 21:29
          Witamy!
          My również sledzimy postep prac i cieszy nas ,że budynek rośnie w oczach ale
          wracając do tematu upadłosci to wydaje się to nieprawdopodobne,natomias bardziej
          przejmujemy się praktykami odstepowania developerów od umów przyrzeczonych bo
          nagle okazało się ,że nasza umowa przedswstepna podpisana nie w formie aktu
          notarialnego nic nie znaczy
    • Gość: m. Re: GEO Etap III - forum IP: *.nat.tvk.wroc.pl 27.11.06, 22:46
      A ja zapraszam na forum piastowskie.osiedle.org/

III etap, IV etap... wszyscy jesteśmy jedną rodziną ;))
    • Gość: konrad ANEKSY w Geo...kto dostał kto podpisał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:55
      Dostaliście aneksy?
      Albo zgodze się na miejsce parkingowe albo rozwiążą umowę?
      Czy ktoś to już konultował z prawnikiem??
      • mbasb Re: ANEKSY w Geo...kto dostał kto podpisał 30.12.06, 20:16
        Cześć!
        My nic jeszcze nie dostaliśmy. A czy możesz podać jakieś szczegóły co do tego
        pisma. Czy mamy płacić za miejsca parkingowe, ile itd? A w ogóle to czy wiecie
        czy poprzednie etapy też dostawały takie propozycje nie do odrzucenia?
        Pozdrawiamy i Szczęśliwego Nowego Roku :)
      • Gość: bm Re: ANEKSY w Geo...kto dostał kto podpisał IP: *.zlotniki.pl 30.12.06, 20:37
        Witam!
        my również jeszcze nic na ten temat nie wiemy???????
        • kon_ar Re: ANEKSY w Geo...kto dostał kto podpisał 02.01.07, 22:41
          Witam
          Mam dziwne wrażenie, że opinie / wpisy dotyczą dwóch "III etapów" Kosmonautów i
          Krzywoustego. Jeśli dobrze odczytałem pierwsze wpisy to jest to wątek dot.
          Kosmonautów. A z tego co mi mówiono podczas podpisywania umowy to są tam tylko
          miejsca parkingowe / postojowe. Nie wiem jak na Krzywoustego - chyba że się
          mylę. Pozdrawiam
          kon_ar
          • mbasb GEO III Etap -Złotniki 03.01.07, 18:43
            Witam
            To tak dla jasności to forum dotyczy III Etapu budowy na Złotnikach!!! A może
            idąc za przykładem II Etapu przeniesiemy się na jakieś forum prywatne. Wtedy
            będziemy kontrolować kto się wypowiada. Chociaż z drugiej strony jeszcze trochę
            nas mało. Co o tym sądzicie?
            A z weselszych informacji to 31.12.2006 byliśmy na placu budowy i nasz blok
            zaczyna już naprawdę przypominać blok mieszkalny. Położona jest już więźba
            dachowa i zaczęli obijać ją folią (Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa ale
            wygląda naprawdę dobrze :) ).
            Także oby tak dalej!!!

Pozdrawiamy
            • Gość: bm Re: GEO III Etap -Złotniki IP: *.zlotniki.pl 04.01.07, 21:37
              Witam ! Wreszcie ktoś o pozytywnym nastawieniu
              Pozdrawiam!!!!!!!!
              • Gość: WCh Re: GEO III Etap -Złotniki IP: *.imgw.pl 10.01.07, 12:23
                Ja również serdecznie pozdrawiam przyszłych sąsiadów na Złotnikach
                Myślę,że trzeba rozwinąć nasze formum, bo to coraz bliżej...:)

Pozdrawiam!!
                • Gość: bm Re: GEO III Etap -Złotniki IP: *.zlotniki.pl 10.01.07, 21:43
                  Witam ! Czy ktoś juz coś wie czy budynek na Złotnikach będzie miał opónienie
                  Pozdr!!!!!!!!!
              • Gość: miła Re: GEO III Etap -Złotniki IP: *.as.kn.pl 10.01.07, 21:40
                KUPIĘ MIESZKANIE NAWET NIEODEBRANE JESZCZE

ELFA2003@WP.PL
                • grzes_24 Re: GEO III Etap -Złotniki 12.01.07, 19:36
                  Witam, jestem posiadaczem mieszkania przy ulicu kosmonałtów i jestem z tego
                  powodu bardzo szczęśliwy, uwazam że wszystko bedzie dobrze chociaż wątpie by
                  oddali mieszkania w terminie. Pozdrawiam wszystkich.
                  • mbasb Re: GEO III Etap -Złotniki 14.01.07, 19:55
                    Witamy!!!
                    My dzisiaj znowu mieliśmy okazję być na placu budowy. Spotkaliśmy tam pana
                    strażnika, z którym ucięliśmy sobie małą pogawędkę. Otóż, powiedział on, że
                    według niego budowa powinna się skończyć w kwietniu. Z tego, co mówił to w
                    środku zostało już niewiele do zrobienia, a więc murarze chyba już niedługo
                    skończą swoją część pracy. W sumie nie jest to najpewniejsze źródło informacji
                    :) ale wiadomość zawsze pocieszająca. Bo jeśli nawet nie przed terminem to może
                    udałoby się GEO oddać ten etap terminowo.
                    Fajnie by było :)

Pozdrawiamy
                    • Gość: bol Re: GEO III Etap -Złotniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:29
                      No to chyba przesadny optymizm, prrzecież nie ma nawet dachu. Nie zgodzę się z
                      tym, że w środku zostało niewiele do zrobienia. Do zrobienia jest wszystko. Nie
                      liczę na kwiecień
                      • kon_ar Re: GEO III Etap -Złotniki 15.01.07, 11:21
                        Witam ponownie. Niestety przynajmniej w części zgadzam się z "bol-em".
                        Instalacji wewnątrz jest mnóstwo a jest kilka mieszkań do wyposażenia. A na
                        razie rzucam hasło: spotkanie przyszłych sąsiadów np. przy
                        piwku "bezalkoholowym". Wzorem innych osiedli i wątków na forum to jest chyba
                        dobry sposób na omówienie wielu nurtujących nas kwestii w związku z nowym
                        miejscem zamieszkania. Czekam na odzew i propozycje. Pozdrawiam
                        • qla81 Re: GEO III Etap -Złotniki 15.01.07, 11:43
                          Witam
                          My też byliśmy na budowie. Liczyliśmy że może dach jest już zaczęty ale coż
                          (może to przez te wiejące wiatry ;)).Dowiedzieliśmy się od pracowników że
                          ścianki wewnętrzne są. Istalacja elektryczna i wodna jest zrobiona tylko w
                          części mieszkań. Trzymamy kciuki za proste ściany i dotrzymanie terminu.
                          PS.Wsólne spotkanie? TAK
                          • Gość: tomek Re: GEO III Etap -Złotniki IP: *.e-wro.net.pl 15.01.07, 14:39
                            Witam również wszystkich przyszłych sąsiadów.Myślę , że takie spotkanie to
                            dobry pomysł
                            • mbasb Re: GEO III Etap -Złotniki 16.01.07, 20:48
                              Witamy
                              My również jesteśmy jak najbardziej za spotkaniem. Może jakiś piątek wieczorkiem
                              bo jak zgadujemy większość z forumowiczów pracuje w tygodniu.

Pozdrawiamy
                        • Gość: AWCh Re: GEO III Etap -Złotniki IP: *.imgw.pl 25.01.07, 10:48
                          Witam sąsiadów
                          Jak najbardziej popieramy propozycję spotkania. Trzeba sie poznac i wymienic
                          doswiadczenia przed odbiorem naszych mieszkan:) Czekamy na konkretne propozycje
                          Pozdrawiam!!!!
                          • Gość: AWCh Re: GEO III Etap -Złotniki IP: *.imgw.pl 16.02.07, 11:44
                            Witam sąsiadów!

Ostatnie wieści z budowy: Ocieplanie budynku trwa, w środku trwaja prace
                            wykończeniowe. W naszej klatce zrobione są prawie wszystkie instalacje, wylewki
                            i tynki na ścianach. Instalacje wyglądają różnie: u nas kaloryfer zmienił
                            położenie względem projektu.
                            Wylewki wyglądają na równe (choć poziomicy nie miałem).
                            Zapraszam na budowę, kierownik jest bardzo ugodowy;)
                            Pozdrawiam
    • a47625218 Re: GEO Etap III 21.01.07, 20:54
      Witamy! Informujemy,że zaczynają ocieplać nasze mieszkania- oby tak dalej a
      może doczekamy się naszych mieszkań bez większego poslizgu
      Pozd!!!!!!!!!
    • kon_ar Re: GEO Etap III 02.02.07, 22:39
      Witam ponownie
      Po pierwsze fajnie, że jest odzew na hasło spotkanie. Chociaż jest nas jeszcze
      niewielu na forum to proponuję spotkanie w najbliższy piątek 9 lutego. Żeby
      się zorientować ilu nas będzie proszę o potwierdzenie obecności i propozycji
      miejsca do środy włącznie (ja na początek proponuję "7 Kotów" na ul. Św
      Mikołaja o godz. 19) jeśli będą chętni w tym terminie to spróbuję zarezerwować
      stolik.
      Wieści z budowy: Juź spora część bloku jest ocieplona (przynajmniej od ul.
      Kosmonautów). Wewnątrz widziałem, że duża część instalacji jest już
      rozprowadzona. Zarówno kierownik budowy jak i inspektor nadzoru twierdzą, że
      jak na razie nie przewidują opóźnienia z zakończeniem budowy
      I kolejna sprawa byłem na budowie i udało mi się wejść do mieszkania. Osobom,
      które wprowadzały zmiany w projekcie polecam sprawdzić na miejscu czy robią tak
      jak chcieliście bo u mnie zdarzyły się pewne rozbieżności ale ogólnie było ok.
      Wydaje mi się, żę łatwiej i spokojniej jest teraz poprawić pewne rzeczy niż na
      koniec się męczyć i denerwować. Zwłaszcza, że wykonawcy jak zauważyłem są
      przyjaźnie nastawieni.
      Pozdrawiam
      kon_ar
      • Gość: maq Re: GEO Etap III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:14
        FAJNY POMYSŁ!!! WSTĘPNIE POTWIERDZAM PRZYBYCIE 2 OSÓB DO 7 KOTÓW. POZDRAWIAM
      • mbasb Re: GEO Etap III 05.02.07, 17:35
        Witamy!
        My również potwierdzamy nasze przybycie(dwie osoby). A czy stroje wieczorowe są
        wymagane? ;)

Pozdrawiamy
      • Gość: AWCh Re: GEO Etap III IP: *.imgw.pl 07.02.07, 13:27
        Witam sąsiadów
        Potwierdzam przybycie dwóch osób w piatek 9..;)
        Tez wybieram sie na budowe, ale pracuje do 15 Czy jest mozliwosc obejrzenia
        mieszkania w sobote?
        Pozdrawiam i do piątku
      • Gość: justynak Re: GEO Etap III IP: *.whirlpool.com 07.02.07, 13:56
        Witam sąsiadów:) Świetny pomysł ze spotkaniem. Potwierdzam przybycie dwóch
        osób. Mam pytanie czy ktoś wie, czy można mieszkania oglądać w sobotę?
        • qla81 Re: GEO Etap III 07.02.07, 14:55
          Witam.
          My byliśmy w sobotę więc można wejść. Robotnicy pracują tylko do 12. Do
          zobaczenia w piątek
    • kon_ar Re: GEO Etap III 07.02.07, 23:36
      Czołem sąsiedzi.
      Mimo usilnych prób i starań nie udało mi się "formalnie" zarezerwować stolika
      ponieważ spodziewają się w piątek wielu klientów i nie przyjmowano rezerwacji.
      W innych lokalach już nie przyjmowali rezerwacji na ten piątek. Ale nie ma
      strachu ja będę wcześniej i po prostu zajmę stolik. Zeby można się było
      odnaleźć w tłumie nieznajomych to na stoliku będzie kartka z hasłem "GEO". Jak
      są jakieś inne propozycje to piszcie. Do zobaczenia w piątek
      • Gość: tomek Re: GEO Etap III IP: *.e-wro.net.pl 10.02.07, 18:46
        Jak tam po piatkowym spotkaniu? Doszliscie do jakis wspolnym wnioskow
        dotyczacych naszej budowy?
        Ja niestety nie moglem przybyc poniewaz zbyt pozno dowiedzialem sie o terminie
        spotkan
        • krzysztofc2 Re: GEO Etap III 11.02.07, 14:55
          na temat zmian w budowie, szczególnie w IV etapie najwięcej jest
          piastowskie.osiedle.org
          • Gość: AWCh Re: GEO Etap III IP: *.imgw.pl 16.02.07, 11:45
            Witam sąsiadów!

Ostatnie wieści z budowy: Ocieplanie budynku trwa, w środku trwaja prace
            wykończeniowe. W naszej klatce zrobione są prawie wszystkie instalacje, wylewki
            i tynki na ścianach. Instalacje wyglądają różnie: u nas kaloryfer zmienił
            położenie względem projektu.
            Wylewki wyglądają na równe (choć poziomicy nie miałem).
            Zapraszam na budowę, kierownik jest bardzo ugodowy;)
            Pozdrawiam
      • mbasb Re: GEO Etap III 19.02.07, 17:40
        My też byliśmy w sobotę na budowie. Kierownik rzeczywiście bardzo przyjazny, a
        jak byliśmy w mieszkaniu to przyszedł się nawet zapytać czy wszystko jest ok. U
        nas jak do tej pory nie ma żadnych nieprawidłowości. Tylko na poddaszu wielkie
        zbiorowisko materiałów, więc trudno jeszcze coś powiedzieć. A tak poza tym(nie
        wiem może zawsze ma się takie wrażenie), ale takie malutkie to mieszkanko się
        wydaje ;)
        Na zewnątrz nawet zaczęli już malować elewacje i dach w całości jest już
        przykryty (folią oczywiście, jeszcze nie dachówką).
        Pozdrawiamy
        • qla81 GEO Etap III- najnowsze informacje 26.02.07, 07:56
          Witam wszytskich.
          W sobotę 24 odwiedziliśmy nasze mieszkanie(bo tak można już to nazwać). U nas
          w mieszkaniu praktycznie jest już wszystko gotowe. Zrobione wylewki, tynki,
          elektryka, CO. Pocieszę wszystkich którzy zostawili sobie parapety- jak dla nas
          są ładne i nie zamierzamy ich ani malować, ani oklekać, ani tym bardziej
          wyrzucać.Wszystkie zmiany jakie wprowadzaliśmy zostały wykonane z naszymi
          wymaganiami.
          Na zewnątrz pierwsza klatka i pół II jest już otynkowana i położona dachówka.
          Niestety od podwórka prace nie są już tak zaawansowane.

Od kierownika dowiedzieliśmy się że w marcu będą organizowane dni otwarte na
          budowie.
          Pozdrawiamy sąsiadów

PS.Nasz pan stolarz powoli zaczyna zabierać się za robotę, a glazurnik też może
          zacierać ręce. Mam nadzieję że w czerwcu będziemy mogli tam już zamieszkać ;)
          • Gość: AWCh Re: GEO Etap III- najnowsze informacje IP: *.imgw.pl 09.03.07, 11:56
            Witam sąsiadów
            Widzę że nasze forum jest coraz rzadziej odwiedzane...

Ostatnie wieści z budowy (dla tych którzy nie byli tam ostatnio):
            Niedługo dach zostanie ukończony i zbliża sie koniec malowania elewacji od
            strony Kosmonautów, została jedna klatka. Po drugiej stronie zaczynają kłaść
            steropian.
            Mamy już drzwi wstawione:) czyli są klucze!!:))
            Powoli powstaje parking przed budynkiem.

Pozdrawiam i do zobaczenia
            Robi się ciepło więc jak ogródki na rynku zakwitna to...;)
            • mbasb Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 10.03.07, 16:27
              Witamy

My byliśmy dzisiaj na budowie. Całkiem fajnie zaczyna to wszystko
              wyglądać,pomimo że mamy mieszkanie w ostatniej klatce i na samej górze - czyli
              wszystko zawsze mamy robione na końcu ;) U nas kładą obecnie tynki na ścianach,
              wstawiają okna na poddaszu. Ogólnie poddasze jeszcze nie jest ocieplone, ale
              inni już mają, więc do nas też w końcu trafią:)
              Na pierwszym spotkaniu sąsiedzkim pojawiła sie propozycja wspólnych zakupów
              sprzętu AGD - zawsze można wtedy wynegocjować niższe ceny. Napiszcie czy są
              chętni, bo chcemy się zorientować czy mamy sami szukać, czy może poczekać na innych.

Pozdrawiamy
              P.S. A jeżeli chodzi o ogródki na rynku to jesteśmy jak najbardziej na tak :)
              • kon_ar Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 11.03.07, 21:14
                Cześć
                Faktycznie zaniedbaliśmy to nasze forum. Przyznaję bez bicia. Osoby które nie
                otrzymały ode mnie maila po spotkaniu informuję, że poczta "...@gmail..." nie
                przyjęła wiadomości.
                Co do AGD to ja wstępnie się piszę na wspólne zakupy.
                A co do spotkania oczywiście jestem za.
                Tych, którzy rzadko odwiedzają stronkę GEO informuję, że co jakiś czas
                pojawiają się nowe - w miarę aktualne zdjęcia z budowy. Niewiele ich jest ale
                zawsze coś.
                Pozdrawiam
                • Gość: AWCh Re: GEO Etap III- najnowsze informacje IP: *.imgw.pl 29.03.07, 08:01
                  Witam sąsiadów!!

Na zakupy wspóne tez sie piszemy...

Ostatnie wiesci z budowy: skonczona jest juz elewacja od Kosmonautów, dach tez
                  juz praktycznie skonczony. Powoli konczone sa klatki, klada kafle, maluja
                  Pojawily sie juz dzwi do klatek

Pozdrawiamy

PS.
                  Cos nasze forum jest zaniedbane... ale niedlugo nie bedzie potrzebne, bedziemy
                  sie widziec na codzien;)
                  • mbasb Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 01.04.07, 21:12
                    Witamy przyszłych sąsiadów.
                    Mamy nowe informacje na temat budowy, więc postanowiliśmy napisać. Otóż, byliśmy
                    w sobotę na budowie i nie wpuszczono nas do klatek, bo akurat kładli tam
                    kafelki. Kierownik budowy powiedział, że około 20 kwietnia zaplanowane są
                    przedwstępne odbiory(GEO ma wysłać nam w tej sprawie pisemną informację). Jeśli
                    chodzi o elewacje zewnętrzną to od strony Kosmonautów jest już wszystko
                    skończone (a właściwie to prawie wszystko, bo zostały do zrobienia trzy z
                    czterech daszków nad wejściami do klatek ale to już drobiazg :)). Boczna ściana
                    też jest już otynkowana i pomalowana ale robią coś jeszcze przy dachu. Od strony
                    podwórka jest otynkowany i pomalowany jeden fragment.
                    Jeśli chodzi o zakupy to z tego co widzimy to oprócz nas są zainteresowane
                    jeszcze dwa mieszkania. Może poczekajmy jeszcze z tydzień, dwa a potem jeśli
                    nikt więcej się nie zgłosi to zaczniemy wysyłać zapytania do sklepów. Chętni
                    mogą się w tym czasie zastanowić co by chcieli (rodzaj sprzętu, modele itp)

Pozdrawiamy i do przeczytania
                    • kon_ar Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 03.04.07, 17:06
                      Z moich informacji (źródło: Geo) wynika że wstępne odbiory mieszkań(przeglądy)
                      rozpoczną się w ostatnim tygodniu kwietnia. W związku z tym faktem oraz w
                      sprawie zakupów AGD proponuję kolejne spotkanie np w piętek 13.04 lub 20.04.
                      Propozycje miejsc i terminu proszę zgłaszań na forum. A zainteresowani niech
                      śledzą wpisy na bieżąco.
                      Pozdrawiam
                      • qla81 Święta Święta 06.04.07, 07:30
                        Wszystkim przyszłym sąsiadom forumowiczom składamy serdeczne życzenia
                        świąteczne, szybkich odbiorów naszych nowych mieszkań oraz zerowej liczby
                        usterek, a na święta radości i pięknej pogody
                        Łukasz i Julita
                        PS. Pamiętajcie że następne święta już w nowym domku :D
                      • mbasb Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 13.04.07, 20:56
                        Witamy
                        Po pierwsze to chcemy się "pochwalić" że dostaliśmy już oficjalne zaproszenie od
                        GEO na wstępny odbiór. My mamy 26-04 o 14:00. Jeśli chodzi o spotkanie to
                        niestety ani 13 :) ani 20 nam nie pasują. Natomiast pasowałby termin 19-go
                        (następny czwartek). Co o tym sądzicie?

Pozdrawiamy
                        • qla81 Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 14.04.07, 21:12
                          Witam. My mamy przegląd 24 kwietnia. Dziś byliśmy na budowie. Na klatkach
                          powstawiane są drzwi wejściowe i poukładane kafle. Stają już słupki na barierki
                          do poręczy na klatkach i na balkonach też już montują.
                          Spotkanie odpowiada nam także we czwartek 19 bardziej niż w pozostałe dni.
                          Proponujemy godz.19. Czekamy na propozycję lokalu (może jakiś ogródek).
                          Pozdrawiamy
                          • kon_ar Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 15.04.07, 00:18
                            Cześć
                            Ja mam natomiast termn przeglądu mieszkania 25.04 - środa. Czwartek też mi
                            odpowiada. A jeśli chodzi o miejsce to czekam na jakąś propozycję
                            Pozdrawiam
                            • Gość: AWCh Re: GEO Etap III- najnowsze informacje IP: *.imgw.pl 16.04.07, 07:59
                              Witam sąsiadów

Spotkanie 19 nam bardzo odpowiada. Godzina 19 tez bardzo odpowiada
                              Proponuje spotkanie pod pregiezem i znajdziemy jakis przyjemny ogrodek??

My mamy przeglad 23 o 12.40
                              Pozdrawiamy i do zobaczenia
                              • qla81 Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 16.04.07, 13:05
                                19 (czwartek) na 19 pod pręgieżem?? My się piszemy :)
                                • mbasb Re: GEO Etap III- najnowsze informacje 16.04.07, 22:20
                                  My również potwierdzamy przybycie 19 o 19 :)

Do zobaczenia pod pręgieżem
                                  • qla81 Re: GEO Etap III- po przeglądach 30.04.07, 13:22
                                    Witam
                                    Ciekawe jak nastroje po pierwszych poważnych przeglądach naszych M..... . Mam
                                    nadzieję że po długim weekendzie będziemy się mogli spotkać i wymienić uwagami.
                                    TYm czasem odpoczywajmy i cieszmy się słońcem.
                                    Pozdrawiam
                                    • Gość: justynak Re: GEO Etap III- po przeglądach IP: *.whirlpool.com 15.05.07, 09:14
                                      Cześć, czy ktoś posiada numer tel do kierownika budowy, jezeli tak to bardzo
                                      prosze o podanie. Z góry dziękuję i pozdrawiam
                                      Justyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka