Gość: marta IP: *.e-wro.net.pl 23.12.06, 17:22 Sprzedam 3-pokojowe mieszkanie na Nowym Dworze, wysoki parter, pow. 63m2, taras, okna PCV. Cena: 290 000 tys. Kontakt (tylko telefoniczny): 0506-710-148 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aimiejego Re: sprzedam 3-pokojowe 24.12.06, 00:43 Brak rozsądku w wycenie to niewybaczalny błąd. Za tę lokalizację i taką powierzchnie apartamentu żądaj minimum 450 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święty mikołaj Re: sprzedam 3-pokojowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 07:33 daje milion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: sprzedam 3-pokojowe IP: *.wroclaw.mm.pl 27.12.06, 15:36 Nowy Dwór to okropna dzielnica!!! Ale dowaliłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: sprzedam 3-pokojowe IP: 212.244.156.* 27.12.06, 15:56 A co Cie to obchodzi za ile ktos sprzedaje mieszkanie ! moze jest w taim akurat stanie, ze grzechem byłoby brac wiecej ! Nadgorliwość jest gorsza od FASZYZMU ! Pewnie sam wydałes kupe kasy i szlak Cie trafia, że kotś mógłby kupić taniej ? prosze Cie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: sprzedam 3-pokojowe IP: *.dialog.net.pl 28.12.06, 14:17 Czesto ludzie sprzedajac mieszkanie nie znaja aktulanej sytuacji na rynku i wtedy trzeba im pomoc. Zgadzam sie ze cena 290 za mieszkanie 63 m jest zbyt niska. Jak chcesz kupic taniej to chwytaj okazje a nie marudz na forum "ze kogos szlag trafia, bo inny kupi taniej". Mam wrazenie ze najbardziej denerwuja sie ci ktorzy nie maja wogole mieszkania, lub nie zdazyli kupic, a moge sie wrecz zalozyc ze ten kto zaproponowal wyzsza cene nie jest tym co kupil drozej i teraz mu szkoda.... Jak sie nie pospieszysz to zaraz bedzie kolejna okazja kupic dokladnie to samo mieszkanie drozej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sprzedam 3-pokojowe IP: *.lanet.net.pl 27.12.06, 18:00 Czlowieku, ona chce SPRZEDAC a nie pochwalic sie ze ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: sprzedam 3-pokojowe IP: *.e-wro.net.pl 27.12.06, 21:09 Dziękuję za twórcze komentarze, ale nie takie było moje założenie. PS Mieszkanie jest w dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś