Dodaj do ulubionych

Westbud - tzw. cała prawda

IP: *.korbank.pl 03.01.07, 23:11
Ludziska, co wiecie o tym developerze i jego domkach? Pomóżcie proszę, bo
słyszałam,że na Słonimskiej woda stoi...!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:23
      Developer w zasadzie jak kazdy inny. Wszystko jak najtaniej i niech ludzie
      sobie pozniej naprawiaja.

Ja z wlasnego doswiadczenia odradzam. Chyba, ze z góry liczysz sie z tym, że
      bedzie do wydania 20-30 tys. na poprawki. Zreszta wystarczy pojechac na budowe
      i zobaczyc jak, sa prowadzone roboty....
    • Gość: Niedoszły lokator Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.core.lanet.net.pl 04.01.07, 18:12
      Nie Nie i jeszcze raz nie!!!!!!
      Westbud był generalnym wykonawcom dla Dom-developer (inwestycja na Wiejskiej)
      Poraszka, Od 3 miesiecy nie mogę zacząć wykańczania mieszkania,spieprzyli mi
      dach i teraz cieknie mi na głowę przy byle deszczyku, poza tym w zasadzie
      wszystko jest robione jak w PRL-u najpierw trzeba zbudować potem zburzyć i
      znowu zbudować i tak z marnym skutkiem. Całe szczęście że mój deweloper się z
      Westbudem pożegnał zaraz przed świętami i od wczoraj weszła nowa ekipa która po
      nich bedzie poprawiać - tylko szkoda że tak późno. Nie polecam!!!
      • Gość: Bliźniak Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:48
        Witam!
        Szukam kontaktu z osobami, które zakupiły bliźniaka od WESTBUDU w celu wymiany
        opinii.
        • Gość: Gość Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.amsnet.pl 05.01.07, 22:04
          Polecam zatrudnienie zewnętrznego (prywatnego) kierownika budowy, póki nie jest
          za późno na zmiany. W tej chwili na budowie pracuja ludzie z łapanki - co
          doskonale widać po wykonaniu ścian. Słyszałem, że nie da się wymurować krzywej
          ściany z silikatów - a im się to udaje :-(.
          • Gość: go Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:13
            Temat już był.
            W razie czego polecam poszukać czegoś na tym forum o firmie Inter-es.
            • Gość: ja Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.europe.hp.net 06.01.07, 14:20
              dlaczego o firmie inter-es skoro tu się rozchodzi o westbud?
              • Gość: blixniak Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.lanet.net.pl 06.01.07, 20:21
                Bo westbud budował dla inter-esu - patrz na stronie westbudu referencje i
                poczytaj te posty.
          • Gość: bliźniak Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.lanet.net.pl 05.01.07, 22:25
            Czy Westbud nie będzie robił problemu jak zatrudnie sobie kierownika budowy,
            czy ma obowiązek wpóścić go na teren budowy? jaki koszt zatrudnienia takiej
            osoby?
            Czy jest Pan włascicielem bliźniaka interesuje mnie czy wprowadzał pan jakieś
            zmiany do projektu i jaki był ich koszt. Póki co westbud za dodatkowe prace
            żąda niebotycznych kwot i zastanawiam się czy warto korzystać z ich usług w tym
            zakresie.
            • Gość: Gość Re: Westbud - tzw. cała prawda IP: *.amsnet.pl 06.01.07, 08:33
              Zapraszam na gg 9725453
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka