Dodaj do ulubionych

Architekt - biegły w projektowaniu wnętrz

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 21:43
hej,
poszukuję namiaru na sprawdzonego, dobrego architekta lub pracownię
projektową - znacie kogoś takiego? proszę o namiary, zalezy mi na czasie;
chodzi o przeprojektowanie m-3 stawianego właśnie przez developera
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Architekt - biegły w projektowaniu wnętrz IP: W3CACHE3.verizone.com.pl:* / 10.3.1.* 28.04.03, 07:44
      Polecam (się). Tematem zajmuję się na co dzień zawodowo w pracy, chętnie zajmę
      się też po pracy.. Kontakt: 339 09 51, 0606939324, gud@multivision.com.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: mariusz Re: Architekt - biegły w projektowaniu wnętrz IP: 195.205.44.* 28.04.03, 16:13
        polecam firme ERGO tel 7821139 z Hallera
    • Gość: Mariola Re: Architekt - biegły w projektowaniu wnętrz IP: cobra:* / 10.1.37.* 29.04.03, 19:35
      Polecam firmę GMI Studio, pan architekt zrobił całkiem odlotowy projekt mojej
      nowej kawalerki. Mam teraz dwa pokoje i moje ulubione kolory, nie mówiąc o
      łazience.
      • Gość: Jacek Re: Architekt - biegły w projektowaniu wnętrz IP: *.eurx.dupont.com 03.05.03, 08:14
        Gość portalu: Mariola napisał(a):

> Polecam firmę GMI Studio, pan architekt zrobił całkiem odlotowy projekt mojej
        > nowej kawalerki. Mam teraz dwa pokoje i moje ulubione kolory, nie mówiąc o
        > łazience.

Powiedz mi ile taka przyjemność kosztuje.
        • Gość: Mariola Re: Architekt - biegły w projektowaniu wnętrz IP: cobra:* / 10.1.37.* 07.05.03, 00:18
          Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Gość portalu: Mariola napisał(a):
          >
          > > Polecam firmę GMI Studio, pan architekt zrobił całkiem odlotowy projekt mo
          > jej
          > > nowej kawalerki. Mam teraz dwa pokoje i moje ulubione kolory, nie mówiąc o
          >
          > > łazience.
          >
          > Powiedz mi ile taka przyjemność kosztuje
          Sam projekt kosztował 2000zł. Potem doszły dodatkowe koszty związane z
          nadzorem. Całość trwała ok. 3 miesiące. Było mnóstwo jeżdżenia, oglądania
          dopasowywania, zmiany w projekcie. W sumie za wszystko czyli projekt i tą
          resztę architekt policzył 3000zł. Ale jestem zadowolona, chociaż zmieniłabym
          parę rzeczy, tak mozna bez końca. No i oczywiście ważna jest kasa...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka