Gość: luigi IP: *.e-wro.net.pl 27.02.07, 22:35 Witam, Słyszeliście może coś o deweloperze Salwirak? (dawna nazwa Elasbud) Szukam kogoś kto jest zainteresowany "Osiedlem owocowym" na Stabłowicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościu Re: Deweloper Salwirak IP: *.pl 02.03.07, 11:03 tak.. budowal osiedle "Nad Odra" obok ul. Jaracza.. wylazi grzybek na scianach bo nie ma odpowiedniej izolacji, sypia sie tynki, schody, chodniki, dachy ze spieprzonym opierzeniem.. pelna gama niedorobek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katherina Re: Deweloper Salwirak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 12:44 Salwirak to dobra i uczciwa firma. Kupiłam od nich mieszkanie na ulicy Bujwida. Nigdy nie miałam żadnych kłopotów z deweloperem. Mieszkanie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolącanóżkaipaszka Re: Deweloper Salwirak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 12:51 Mam mieszkanie od tego developera i jestem baaardzo zadowolona.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek127 Re: Deweloper Salwirak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:26 Witam, też jestem zainteresowany mieszkaniem na Osiedlu Owocowym. Przy okazji, znam szefa firmy. Facet ma "fioła" na punkcie budowania. Sam sprawdza każdy drobiazg, pilnuje ludzi i najłatwiej zastać go na placu budowy. Może to nie wystarczy, ale... Odpowiedz Link Zgłoś