Dodaj do ulubionych

Quart Wysokie Progi

IP: *.ukonline.co.uk 18.03.07, 15:54
Witam Serdecznie! czy ktos moze kupil mieszkanie u Quarta-inwestycja-Wysokie
Progi?Osiedle ma byc do oddania w grudniu tego roku, a jak wynika z info
zamieszczonej na ich www maja jeszcze sporo wolnych mieszkan. czy to wynika z
faktu ze jest to "nowy na naszym rynku" deweloper? a moze to budowa
autostrady w Wysokiej ma wplyw na brak zainteresowania ta inwestycja? bede
wdzieczna za Wasze opinie bo zastanawiam sie nad zakupem u nich swojego
M2.Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Skiba Re: Autostrada w Wysokiej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 16:23
      Człowieniu chyba Ci się dróżki pomyliły.Będzie to zwykła droga klasykrajowej
      ale żeby autostrada?
      • Gość: Marta Re: Autostrada w Wysokiej?? IP: *.ukonline.co.uk 18.03.07, 16:39
        Coz za mila odpowiedz?!!Ale dziekuje za zwrocenie uwagi. TAK, Masz racje nie
        bedzie tam autostrady, przejezyczylam sie..mialam na mysli oczywiscie
        obwodnice. Pozdrawiam Serdecznie!
        • Gość: erni Re: Autostrada w Wysokiej?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.07, 23:29
          Obwodnica, którą będą jeździć wszyscy jadący z południa do Jelcza Laskowic,
          Warszywy, Długołęki, na Psie Pole. Niezły ruch tam będzie.
    • Gość: ja Re: Quart Wysokie Progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 11:06
      owszem, niepewny deweloper, nawet strony www nie mają nie ryzykowałbym na twoim
      miejscu.
      • aaron77 Re: Quart Wysokie Progi 30.06.07, 23:57
        Gość portalu: ja napisał(a):

> owszem, niepewny deweloper, nawet strony www nie mają nie ryzykowałbym na twoim
        >
        > miejscu.

www.quart.com.pl/
    • Gość: wysokij Re: Quart Wysokie Progi IP: *.telsat.wroc.pl 20.03.07, 20:45
      strone to napewno maja, sam kupilem u nich mieszkanie 45 mkw z ogrodem. co do
      drogi to sprawdzałem w dyrekcji dróg. to nawet krajowa na tym odcinku nei
      bedzie i nie powstanie wczesniej niz za 7 lat. droga bym sie nie martwił bo
      patrzac na developerów ktorzy buduja z oknami na droge (activ, dolmat) to
      odległosc inwestycji quarta od drogi jest o niebo wieksza. a pozatym wiekszosc
      mieszkan jest na poludnie. wiec nie oknami od tej strony drogi bym sie nie
      przejmował.
      • Gość: nuśka Re: Quart Wysokie Progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:35
        Hej! :) Ja razem z moim mężczyzną kupiłam tam takie samo mieszkanie! :)) Dzięki
        za uspokojenie w sprawie tych dróg - mam nadzieje, że masz rację, bo aż mi się
        włosy zjeżyły na głowie jak zaczęłam czytać niektóre posty... Pozdrawiam
        sąsiada! :))
    • Gość: Iza Re: Quart Wysokie Progi IP: *.dream.net.pl 31.03.07, 20:22
      Wcale nie maja tyle wolnych mieszkań, a przynajmniej w granicach 45 m2, byłam w
      biurze na ul. Ogrodowej i całe pierwsze pietro w dwóch budynkach jest sprzedane
      albo zarezerwowane. Spózniłam się... Na samym poczatku sprzedawali za 5800,00
      netto ale ja oczywiscie wmawiałam sobie to bardzo drogo. Droga Marto,
      lokalizacja tego osiedla jest o niebo lepsza od tego na którym ja obecnie
      mieszkam,nawet jeśli miałaby tam powstac 4-pasmowa autostrada do samego
      nieba. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka